Kurbiss mii yidin kuzusui hii bugun herkes masallah tahin pekmez kurabiyee ohhhBurdayım bebişimm bakınıyodum şöleee bi
Aklimaa unuttugum tatlulaar geliyy yaa heppŞimdi tatlı krizim geldi ...ahanda tam burda .
Hemen 2 kuru incir , 3-5 kuru siyah üzüm ... yanına da misss gibi kahve
Yok kuzuuuu yok töbe de kızzzKurbiss mii yidin kuzusui hii bugun herkes masallah tahin pekmez kurabiyee ohhh
Helal bebekim yap ama sen yeme kocisin yesin o kilo alincada sen herdaim inceeYok kuzuuuu yok töbe de kızzzYemedim, yapasım var
Aklimaa unuttugum tatlulaar geliyy yaa heppnutiiimm askumm geliyyyy
Hadiii güzel mii kizz bende mi aldatsam acepp hahahha azcikk ucundann torkum felann heeNutiyi son 1 senedir aldattım ben ... Torku banada ileson 3 aydır torku ile de küsüz
Kısmetse yaparım kuzumHelal bebekim yap ama sen yeme kocisin yesin o kilo alincada sen herdaim incee
Hadiii güzel mii kizz bende mi aldatsam acepp hahahha azcikk ucundann torkum felann hee
Hahaha desene evde tam diyet hakim olcakk aslinda iyii olur sanada yürüyüş icin felanda destek olur kizzKısmetse yaparım kuzumeşimin göbekte aldı başını gidiyor diyete başlayacak yakında. biraz fazlalığı var. Yemeği az koy doymazsam isterim demeye başladı dün akşam ona da diyet gerekiyor artık sanırım yaza birlikte fit giricez
Yok yok , benim eski sevgilime göz koymazsın sen
Hepsi pisss , ögghhh , çikolata milleti değil mi al birini vur duvara
Havalar soğudu der yürüyüşe çıkalım desemHahaha desene evde tam diyet hakim olcakk aslinda iyii olur sanada yürüyüş icin felanda destek olur kizz
Kizz zaten deli oluyorum babam nerdeyse hepimizin yedigini yer gece bile yer yatar 54 kg valla diyomm ah keskee ona cekeydimmm anama cekesiyee haha ama maleseffHavalar soğudu der yürüyüşe çıkalım desemben kendi başımın çaresine bakarım, gündüz yürüyüşümü yapayım da kuzum nolur nolmaz o az yiyerek verir, metabolizması iyi çalışıyor şükür
Savaş boyaları ni da sürmüşsün
Ay kuzum babamı anlattın sanki bi anKizz zaten deli oluyorum babam nerdeyse hepimizin yedigini yer gece bile yer yatar 54 kg valla diyomm ah keskee ona cekeydimmm anama cekesiyee haha ama maleseff
Hahahhaa yakismis amaa keretayii dimii dohtorummSavaş boyaları ni da sürmüşsün
Aynenn kuzumm bu makus kader degiecekk insallahh Rabbim ailelerimize uzun saglikli omur nasip etsinnAy kuzum babamı anlattın sanki bi anmaaşallah babalarımıza ben de annesine çekenlerdenim tatlım ama makus kaderimizi kilo vererek değiştirmek elimizde
Aminnnn bitanemmm AminnnnAynenn kuzumm bu makus kader degiecekk insallahh Rabbim ailelerimize uzun saglikli omur nasip etsinn
Walla senin citirini düşünemiyorum. Kocanın yerine olsam akşam bi düzine nuti getirirdim .masallahHahahhaa yakismis amaa keretayii dimii dohtorumm
Yaaa canimsinn kizz teşekkür ederimmWalla senin citirini düşünemiyorum. Kocanın yerine olsam akşam bi düzine nuti getirirdim .masallah
Boy:172Eminim bundan saydınım ... bu kadar emek iki arkadaş sofrasında çöpe atılmaz ... İki peynir , yeşillik , zeytin de yesen doyarsın ... börekleri de ... ve hangisini yersen ye akşam yine acıkıyorsun
Fatma biz ne zaman spor yapacağız yaaabende artık spor yok yazmaktan utanır oldum .
Menünde kızartma harici cızz yok .
Ekmekte 100 + için çok değil .Tabii akşam kaç dlm onu bilmiyorum .
Pizzaya dadanmaaaak ne ?
Kepekli ekmek arasına peynir domates sandviç yap 2 dk da ...pizza sipariş etmekten daha kolay ...ve tabiii sağlıklı
Gayet sağlıklı olmuş ervam ...bugün neler pişecek evde ?
Tatma ahum patates kızartması ...tadını bilmiyor musun biliyorsun ? Eeee tatsan ne olacak ?
Öğle güzel.
Akşam bol et ... yanında ekmek fazla . Salata olsa idi akşam da ayranla
Tamam canım ekliyorum ...senin bilgilerde yok tabloda . Boy , yaş , başlangıç kilo ve hedef kilo yazar mısın bi ara canım ?
Ayyy 21 okudum ya ...Onu 2.1 anladım ...onu da cumadan bu yana 2.1 anladımmm
4 gün diyetin hayırlı ola bu arada gülüm. Sonuna kadar git bu sefer ... Hep diyorum 3/4 çok güzel .
Canım arkadaşına Rabbimden şifa diliyorum . Dualarımda olacak .
Sınavlarda fena geçmemiş şükür ..ah ahh şu doğru götürme olmayaydı , şansınıza o da size denek geldi.
BKE ine göre 49/66 normal im ben . Ortalama da 58 . Tabii ben 66 yı baz alacağımListe hesaplama ahunun emeği bu arada ...o da acayip fuulll gaz gidiyor
Canım sağol , seni de ekleyeyim hemen en altta olursun herhalde . Hesaplamaları ahucum yaptı , bende kim eksik bakamadım hafta sonu
benden de size
Ya dur daha 7.takım mezunları olarak gelip gidip buradaki arkadaşlara el vereceğiz , azıcık hava atacağız ... Tebrik kabul edeceğiz
Gitti gülmekten 200 gr daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?