Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Helal bebekim yap ama sen yeme kocisin yesin o kilo alincada sen herdaim incee
Kısmetse yaparım kuzum eşimin göbekte aldı başını gidiyor diyete başlayacak yakında. biraz fazlalığı var. Yemeği az koy doymazsam isterim demeye başladı dün akşam ona da diyet gerekiyor artık sanırım yaza birlikte fit giricez

Hahaha desene evde tam diyet hakim olcakk aslinda iyii olur sanada yürüyüş icin felanda destek olur kizz

Hahaha desene evde tam diyet hakim olcakk aslinda iyii olur sanada yürüyüş icin felanda destek olur kizz
Havalar soğudu der yürüyüşe çıkalım desem ben kendi başımın çaresine bakarım, gündüz yürüyüşümü yapayım da kuzum nolur nolmaz o az yiyerek verir, metabolizması iyi çalışıyor şükür

Kizz zaten deli oluyorum babam nerdeyse hepimizin yedigini yer gece bile yer yatar 54 kg valla diyomm ah keskee ona cekeydimmm anama cekesiyee haha ama maleseff

Kizz zaten deli oluyorum babam nerdeyse hepimizin yedigini yer gece bile yer yatar 54 kg valla diyomm ah keskee ona cekeydimmm anama cekesiyee haha ama maleseff
Ay kuzum babamı anlattın sanki bi an maaşallah babalarımıza ben de annesine çekenlerdenim tatlım ama makus kaderimizi kilo vererek değiştirmek elimizde

Ay kuzum babamı anlattın sanki bi an maaşallah babalarımıza ben de annesine çekenlerdenim tatlım ama makus kaderimizi kilo vererek değiştirmek elimizde
Aynenn kuzumm bu makus kader degiecekk insallahh Rabbim ailelerimize uzun saglikli omur nasip etsinn

Boy:172
Kilo:78.6
Hedef :70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…