Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iki gün sonra gel ve bunu görrrrrrrrrrrrr Betulina- obez

ama normal üstü olmama bi 3 kilocuk kalmış , bari bununla sevineyim

herkese selamlar
paşkanım ya haftasonları nefes alacak zaman olmuyor. İşyeri daha iyi vallahi, hiç olmazsa her gün uğrayabiliyorum

CUMA MENÜM
SABAH
Yulaflı, salamlı omlet, salatalık, yeşillik

ÖĞLEN
ton balik
yarım paket eti form

ARA
kuru üzüm, badem

AKŞAM
3 İçli köfte
yoğurt

CUMARTESİ/ PAZAR
CAOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Ne yapsak nasıl yapsak bilemedim. Bir an önce gelip günah çıkarayım yoluma devam edeyim dedim.

Betül sakin yazma ben bittim ben öldüm demen yeterli .az kaldı yutkunma evresine geçicez.

her ölçüsüz yediğmde ve ipleri elimden bıraktığımda şunu düşünüyorum, e ben 70 e de düşsem yeme ahlakımı düzeltmedikten sonra ne faydası olacak Yine almaya mahkum olacağım demek ki

her ölçüsüz yediğmde ve ipleri elimden bıraktığımda şunu düşünüyorum, e ben 70 e de düşsem yeme ahlakımı düzeltmedikten sonra ne faydası olacak Yine almaya mahkum olacağım demek ki
aynen öyle oluyor malesef
yıllardır bu kısır döngünün içindeyim,az çok frenlemeyi öğrendim ama salsam eski iştaha anında dönerim,hiç zor değil ama kendimi gerçekten kasıyorum

Betüüüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ...cooooooz coooooosssszzzzzzzzzzzzzzzzz neeeeeeeeeeeeee ??????

Bu hafta takımca 1.lik hedefi koyduk . Şu 4 gün ne yaptın yaptııınnn ...o coooooooosssssssszzzzzzzzzzzzz ları erit he miiiiiiiiiiiiii ?

Dur etikette yapayım da görmeme ihtimalin ortadan kalksın .

Betulina

Betulina

Betulina

Betulina

Betulina

Canm kendime karnibahar yaptim yanina da salata olmaz mi

gördüm gördümmmmm, açlık orucuna gireceğim, + çıkmamak için elimden geleni yapacağım inşallah

aynen öyle oluyor malesef
yıllardır bu kısır döngünün içindeyim,az çok frenlemeyi öğrendim ama salsam eski iştaha anında dönerim,hiç zor değil ama kendimi gerçekten kasıyorum
iştahta değil inanki açgözlükkkkkkkkkkkkkkkkk Yeme ahlakım bozuk benim. Anne bilinci çok önemli, ben bunu bebeklikte çocuklukta aldığımı sanıyorum. Yiyecek ve yeme ile sapkın bir ilişkim var
Düzelecek inşallah ve ben 38 yaşıma 62 kilo ile gireceğim ve Rabbim ömür verirse 40lı 50li 60 lı 70li 80li yaşlarımı hafif geçireceğim

iştahta değil inanki açgözlükkkkkkkkkkkkkkkkk

Çok yakın bir arkadaşım hunharca yemelerimi bir gün bulabildiği en kibar dille sorgulamıştı ...

Nasıl olur da o kadar çok yiyebildiğimi aklı almıyordu garibimin . Sütlü tatlı hastasıyım ben . Üzeri çikolata soslu kedili pastası yapmıştım . Birer dilim yedik . Çok beğendi , çatlayacağım ama elim gidiyor , yarıya bölelim mi bi tane daha dedi . Aaaa dedim ne yarısı ben bi tane daha yerim dedim ve yedim . Sonra onun kalan yarımı da yedim ...
Daha yer misin dedi ?
Cevap net . Yerim .
Ve nitekim o gidince hemen bir dilim daha yedim . 2 saat içinde koca 3,5 dilim . Öküz olsa mide fesatı geçirir bende tık yok .
Bu açgözlülük betülüm başka bir şey değil .

bende öyleyim canım,çocukken edindiğim alışkanlıklarımı bırakamıyorum ama inan farkında olmakta büyük bir şey çünkü yoluna koymak için çaba sardefiyosun
yeni yaşına inşallah 62 kilo girersin canım

aynısının tıpkısıyım
şuan bunu az çok frenleyebiliyorum ama her zaman olmuyo,çoğu zaman kendimi frenliyorum bazende etrafımdaklerden çekindiğime yiyemiyorum

Azıcık bakınayım dedim de ...cumadan bugüne 2 kiloya yakın veren olmuş ....hedef 3 ü geçmek

Nasıl veriliyor bu kilolar bir haftada yaaaa ... oyyy oyyy aus ...700 gr görünce zil takıp oynayan aus .

aynısının tıpkısıyım
şuan bunu az çok frenleyebiliyorum ama her zaman olmuyo,çoğu zaman kendimi frenliyorum bazende etrafımdaklerden çekindiğime yiyemiyorum

He ya aynen .
Eşimin meşhur sözüydü ...çekinme çekinme onu da yuvarla

Ama şimdi hayretle ve takdirle bakıyor , sabah maydanoz suyu kaynatıp içtim , oğlum annen fena geliyooor ha diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…