Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet sanki ve tıpkı ve aynen beni tarif ettin. Kız yoksam biz ruh ikizimiyiz. Millet bir dilimin yarısını bırakır, ben hoşlandığım bir pastadan üç dilim yiyebilirim ve sonraki mutlu görünüp içerden bozaran ruh halim şu

wauuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv sen de mi şu uzun hatunlardandın Hemi de hiç öyle çok kilon yokmuş
Ortanca Ablama boyum uzun deyip kizdirirdim:kavaginda boyu uzun gelen s.car giden s.car"derdi bende bacak basen yok karin bolgem var aslinda bolgesel calismam lazim.

kızlar burda bi diyetisyenle görüştüm fiyat olarak 150 tl dedi ama bunun içinde;aylik 2 görüşme 1 kontrol içerir her gelisinizde diyetiniz değişir ve tartiya çıkarsınız dedi,sizce nasıl fiyatı?

merhaba herkeslere yeni gelebildim bugün daha yeni öğretmenler gününü kutlayabildik çocuklarımla almayın dediğim halde hediyeler almışlar canlarım çok güzel bir gün oldu

Ya ne güzel duygu ...bizim öğretmende göz yaşlarını tutamadı o gün . O da hep almayın diye(lafta değil gerçekten almayın) söyler ama dayanamıyoruz .

Offff mazi onlar gülüm mazi .
Artık bizde tabağımıza yarım dlm alıp , ellerinize sağlık çok güzel olmuş diyenlerden olacağız .

Ben ikisinden de bıktım çünkü . Ya diyetteyim , hiç yemem gittiğim yerde ya deli gibi yerim .

O kadınlar gibi olacağım bende yarım börek , biraz salata , az tatlı ... yarım saatte yerler bitiremezler ya bi tabağı

Ortanca Ablama boyum uzun deyip kizdirirdim:kavaginda boyu uzun gelen s.car giden s.car"derdi bende bacak basen yok karin bolgem var aslinda bolgesel calismam lazim.

Özlü sözmüş valla

kızlar burda bi diyetisyenle görüştüm fiyat olarak 150 tl dedi ama bunun içinde;aylik 2 görüşme 1 kontrol içerir her gelisinizde diyetiniz değişir ve tartiya çıkarsınız dedi,sizce nasıl fiyatı?

5 sene önce gidiyordum en son , haftalık 80 tl idi yanılmıyorsam ya da 60 :)) bu iki rakam kaldı aklımda . Yani aylık 250 ye falan geliyordu demek .

Ama sonra pazarlık sonucu ...bi hafta verip bi hafta vermemeye bağlamıştık

aslında burda devlet hastanesinede gidiyorum ama ilgilenmiyolar,yağımı suyumu ölçüp postalıyolar,özele gidersem ilgi daha güzel olur diye düşünüyorum

aslında burda devlet hastanesinede gidiyorum ama ilgilenmiyolar,yağımı suyumu ölçüp postalıyolar,özele gidersem ilgi daha güzel olur diye düşünüyorum

Valla tatlım işin özü doktorda biter ...özel ya da devlet farketmez .

Eline bir liste verip özelde gönderebilir .

hımm haklısın,olan en fazla 150 tl me olurda,bide beklentim boşa çıkarsa üzülürüm açıkcası
bilemedim şimdi

Yavrum beleş 7. takım var burda

Zaten vereceğin kuş kadar kilo .

Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .

Yavrum beleş 7. takım var burda

Zaten vereceğin kuş kadar kilo .

Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .

canım takımım benim her zaman desteklerinizi biliyorum çok teşekkür ederim
benim sorunum birazda şöyle:
şu yağını suyunu ölçen tartılarda yağ oranım hala çok yüksek çıkıyo, 3 ayrı tartıda baktım hepsindede fazla yani zayıfladım ama yağ oranım kiloma göre fazla,bunu nasıl düşürebilirim onu çözmek istiyorum

ben en iyisi patrondan izin alıpta devlet has. deki diyetisyenime gideyim bunu önce onla paylaşayım,çözemezsek o zaman düşünürüm

Bende oyleyim ya hic sınır yok midem agzma gelene kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…