evet sanki ve tıpkı ve aynen beni tarif ettin. Kız yoksam biz ruh ikizimiyiz. Millet bir dilimin yarısını bırakır, ben hoşlandığım bir pastadan üç dilim yiyebilirim ve sonraki mutlu görünüp içerden bozaran ruh halim şuÇok yakın bir arkadaşım hunharca yemelerimi bir gün bulabildiği en kibar dille sorgulamıştı ...
Nasıl olur da o kadar çok yiyebildiğimi aklı almıyordu garibimin . Sütlü tatlı hastasıyım ben . Üzeri çikolata soslu kedili pastası yapmıştım . Birer dilim yedik . Çok beğendi , çatlayacağım ama elim gidiyor , yarıya bölelim mi bi tane daha dedi . Aaaa dedim ne yarısı ben bi tane daha yerim dedim ve yedim . Sonra onun kalan yarımı da yedim ...
Daha yer misin dedi ?
Cevap net . Yerim .
Ve nitekim o gidince hemen bir dilim daha yedim . 2 saat içinde koca 3,5 dilim . Öküz olsa mide fesatı geçirir bende tık yok .
Bu açgözlülük betülüm başka bir şey değil .
Ortanca Ablama boyum uzun deyip kizdirirdim:kavaginda boyu uzun gelen s.car giden s.car"derdiwauuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv sen de mi şu uzun hatunlardandınHemi de hiç öyle çok kilon yokmuş
çekinme haaaaaaaHe ya aynen .
Eşimin meşhur sözüydü ...çekinme çekinme onu da yuvarla
Ama şimdi hayretle ve takdirle bakıyor , sabah maydanoz suyu kaynatıp içtim , oğlum annen fena geliyooor ha diyor
merhaba herkeslere yeni gelebildim bugün daha yeni öğretmenler gününü kutlayabildik çocuklarımla almayın dediğim halde hediyeler almışlar canlarım çok güzel bir gün oldu
evet sanki ve tıpkı ve aynen beni tarif ettin. Kız yoksam biz ruh ikizimiyiz. Millet bir dilimin yarısını bırakır, ben hoşlandığım bir pastadan üç dilim yiyebilirim ve sonraki mutlu görünüp içerden bozaran ruh halim şu
Ortanca Ablama boyum uzun deyip kizdirirdim:kavaginda boyu uzun gelen s.car giden s.car"derdibende bacak basen yok karin bolgem var aslinda bolgesel calismam lazim.
aplam süpersinKizlar gecici degistirdim profil fotomu..ablaniz böyle:)
Kizlar gecici degistirdim profil fotomu..ablaniz böyle:)
Oyyyyyyyyyyyyy sütun bacaklarımla bi hava atarım .....akşam yemeğinizi boğazınıza dizerim mi dedin sen şimdi
kızlar burda bi diyetisyenle görüştüm fiyat olarak 150 tl dedi ama bunun içinde;aylik 2 görüşme 1 kontrol içerir her gelisinizde diyetiniz değişir ve tartiya çıkarsınız dedi,sizce nasıl fiyatı?
aslında burda devlet hastanesinede gidiyorum ama ilgilenmiyolar,yağımı suyumu ölçüp postalıyolar,özele gidersem ilgi daha güzel olur diye düşünüyorum5 sene önce gidiyordum en son , haftalık 80 tl idi yanılmıyorsam ya da 60 :)) bu iki rakam kaldı aklımda . Yani aylık 250 ye falan geliyordu demek .
Ama sonra pazarlık sonucu ...bi hafta verip bi hafta vermemeye bağlamıştık
Hedef değiştirdim ...tabloya not düşün .
Ausencia Hedef kilo : Hülyanın bacakları
aslında burda devlet hastanesinede gidiyorum ama ilgilenmiyolar,yağımı suyumu ölçüp postalıyolar,özele gidersem ilgi daha güzel olur diye düşünüyorum
hımm haklısın,olan en fazla 150 tl me olurda,bide beklentim boşa çıkarsa üzülürüm açıkcasıValla tatlım işin özü doktorda biter ...özel ya da devlet farketmez .
Eline bir liste verip özelde gönderebilir .
hımm haklısın,olan en fazla 150 tl me olurda,bide beklentim boşa çıkarsa üzülürüm açıkcası
bilemedim şimdi
Yavrum beleş 7. takım var burda
Zaten vereceğin kuş kadar kilo .
Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .
Bende oyleyim ya hic sınır yok midem agzma gelene kadrÇok yakın bir arkadaşım hunharca yemelerimi bir gün bulabildiği en kibar dille sorgulamıştı ...
Nasıl olur da o kadar çok yiyebildiğimi aklı almıyordu garibimin . Sütlü tatlı hastasıyım ben . Üzeri çikolata soslu kedili pastası yapmıştım . Birer dilim yedik . Çok beğendi , çatlayacağım ama elim gidiyor , yarıya bölelim mi bi tane daha dedi . Aaaa dedim ne yarısı ben bi tane daha yerim dedim ve yedim . Sonra onun kalan yarımı da yedim ...
Daha yer misin dedi ?
Cevap net . Yerim .
Ve nitekim o gidince hemen bir dilim daha yedim . 2 saat içinde koca 3,5 dilim . Öküz olsa mide fesatı geçirir bende tık yok .
Bu açgözlülük betülüm başka bir şey değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?