canım takımım benimher zaman desteklerinizi biliyorum çok teşekkür ederim
benim sorunum birazda şöyle:
şu yağını suyunu ölçen tartılarda yağ oranım hala çok yüksek çıkıyo, 3 ayrı tartıda baktım hepsindede fazla yani zayıfladım ama yağ oranım kiloma göre fazla,bunu nasıl düşürebilirim onu çözmek istiyorum
ben en iyisi patrondan izin alıpta devlet has. deki diyetisyenime gideyim bunu önce onla paylaşayım,çözemezsek o zaman düşünürüm
Komik kız..Hedef değiştirdim ...tabloya not düşün .
Ausencia Hedef kilo : Hülyanın bacakları
Bende oyleyim ya hic sınır yok midem agzma gelene kadr
Evet insallah ya gecen arkadasla otyrz abla bi tane kuru incir cok olur diye yemiyor dedim bi kuru incir ne biz nelr yiyorz utandim kendimdenOffff değişeceğiz ervam , sağlıklı değil her şeyden önce . Az yemeliyiz . Manen de öyle .
Evet insallah ya gecen arkadasla otyrz abla bi tane kuru incir cok olur diye yemiyor dedim bi kuru incir ne biz nelr yiyorz utandim kendimden
Kız Allah seni ne etmeye7. Takım etipuf tan Soguttu beni marsmelov igy pis bişi mis . Yasom ablam dediydi .tabi halley yiom şu ara allah beni
.....
Way way way ablam onlarda neeeeKizlar gecici degistirdim profil fotomu..ablaniz böyle:)
kaptanım doğru söylüyor beleş takım var burda sen sporu suyu artır zayıflamaya bak elbet bir gün ölçecek bizide bu zalım tartılar aheeeyy aheeeeyyy aheeeeyyYavrum beleş 7. takım var burda
Zaten vereceğin kuş kadar kilo .
Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .
regl bitmedi ama sonunda gelebildi şeker. ama stresi yetiyordu. bitince daha da iyi olacak inşallah. hala ödemim bitmedi.Aklımda nedense cmt siden beri begümü ekle begüme ekle var
Kafayı sizle yedim vallaHep aklımdasınız da bu sefer yanlış alarm olmuş
Sherry im hoş geldin sefalar getirdin
Sınavlar nasıldı ?
Ohhh regl de bitmiş ...gelsin diyetler
Afiyet olsun canim gayet güzel menunben geldim herkes gitti kaçırdım herkesiii
menümü yazayımm
kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir/5 zeytin
tere-maydanoz
öglen
1 kepçe sebze çorbası
et sote bir kepçe kadar
1.5 bardak ayran
akşam
bir kase yogurt
2 ymk müsli
2,5 lt su , 2 kahve,
Amaaan o da abartmış yahu .
Herşeyi kısarsak ...normal düzene dönemeyiz .
Ben çıktım canlar
4 günlükçüler ,kelebekolacam , DelyDoly iyi misiniz ? Arada ses edin
bence az olmusben geldim herkes gitti kaçırdım herkesiii
menümü yazayımm
kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir/5 zeytin
tere-maydanoz
öglen
1 kepçe sebze çorbası
et sote bir kepçe kadar
1.5 bardak ayran
akşam
bir kase yogurt
2 ymk müsli
2,5 lt su , 2 kahve,
BİREYSEL DERECELER
7.TAKIMDAN.........*********.......
7.TAKIMDAN......**********...............
7.TAKIMDAN........*********...........
İşte bu hafta paylaşım alanında görmek istediğim
Ve tabiii ...
TAKIM DERECELERİ
1. olan ......7. Takım..................%2.22
2.olan.....?.Takım..................%
3.olan......?.Takım................%
M.Luther Kıng e bağladım bu hafta ....bir hayalim varrrr diye Cumaya kadar tepenizdeyim
Hocam sen doktor değil miydin hoca mısın kafa karıştı benimanne sütüyle ilgili eğitim.he walla biri şimdi bana hocam diycek çıkar kuyudan taşı
Yettim garihuuuuuu ahuuuuuuuuuuuu.haftasonuda spor yapmadın yattın kalk bacım.
Ahaha kaptan çok hoşsun yaaBetüüüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ...cooooooz coooooosssszzzzzzzzzzzzzzzzz neeeeeeeeeeeeee ??????
Bu hafta takımca 1.lik hedefi koyduk . Şu 4 gün ne yaptın yaptııınnn ...o coooooooosssssssszzzzzzzzzzzzz ları erit he miiiiiiiiiiiiii ?
Dur etikette yapayım da görmeme ihtimalin ortadan kalksın .
@Betulina
@Betulina
@Betulina
@Betulina
@Betulina
Aaa aynı ben ya ben de böyleyim. Şimdi kendimi frenlemesem yine böyle olurumÇok yakın bir arkadaşım hunharca yemelerimi bir gün bulabildiği en kibar dille sorgulamıştı ...
Nasıl olur da o kadar çok yiyebildiğimi aklı almıyordu garibimin . Sütlü tatlı hastasıyım ben . Üzeri çikolata soslu kedili pastası yapmıştım . Birer dilim yedik . Çok beğendi , çatlayacağım ama elim gidiyor , yarıya bölelim mi bi tane daha dedi . Aaaa dedim ne yarısı ben bi tane daha yerim dedim ve yedim . Sonra onun kalan yarımı da yedim ...
Daha yer misin dedi ?
Cevap net . Yerim .
Ve nitekim o gidince hemen bir dilim daha yedim . 2 saat içinde koca 3,5 dilim . Öküz olsa mide fesatı geçirir bende tık yok .
Bu açgözlülük betülüm başka bir şey değil .
Bence iyi ya fiyatı ben ayda 450 ödüyorum fazla gelmeye başladı artık sanki ya daha uyguna iyi diyetisyen vardır diye düşünüyorum ne bileyim belki değiştiririm diyetisyenimikızlar burda bi diyetisyenle görüştüm fiyat olarak 150 tl dedi ama bunun içinde;aylik 2 görüşme 1 kontrol içerir her gelisinizde diyetiniz değişir ve tartiya çıkarsınız dedi,sizce nasıl fiyatı?
250 de iyi bana göre5 sene önce gidiyordum en son , haftalık 80 tl idi yanılmıyorsam ya da 60 :)) bu iki rakam kaldı aklımda . Yani aylık 250 ye falan geliyordu demek .
Ama sonra pazarlık sonucu ...bi hafta verip bi hafta vermemeye bağlamıştık
Aynen ya ben de bi ara diyetisyeni bırakıp sadece buraya mı sarsam diyordum buranın adapte gücü diyetisyenden çok daha iyiYavrum beleş 7. takım var burda
Zaten vereceğin kuş kadar kilo .
Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .
Yok artık o da ne öyle 1 incir yerse kilo mu alacakmış biraz abartıyor gibi geldi o kadar da demedikEvet insallah ya gecen arkadasla otyrz abla bi tane kuru incir cok olur diye yemiyor dedim bi kuru incir ne biz nelr yiyorz utandim kendimden
Menünü beğendim canım afiyet olsun :))ben geldim herkes gitti kaçırdım herkesiii
menümü yazayımm
kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir/5 zeytin
tere-maydanoz
öglen
1 kepçe sebze çorbası
et sote bir kepçe kadar
1.5 bardak ayran
akşam
bir kase yogurt
2 ymk müsli
2,5 lt su , 2 kahve,
Güzel olmuş menün canımmasumm .!.:ben geldim herkes gitti kaçırdım herkesiii
menümü yazayımm
kahvaltı
1 yumurta haşlama
peynir/5 zeytin
tere-maydanoz
öglen
1 kepçe sebze çorbası
et sote bir kepçe kadar
1.5 bardak ayran
akşam
bir kase yogurt
2 ymk müsli
2,5 lt su , 2 kahve,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?