Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yüzde kaç yağ oranın ?

Kas ve su kaç çıkıyor ?

Suyu arttır . Spora yönel bence .

Evet insallah ya gecen arkadasla otyrz abla bi tane kuru incir cok olur diye yemiyor dedim bi kuru incir ne biz nelr yiyorz utandim kendimden

Amaaan o da abartmış yahu .
Herşeyi kısarsak ...normal düzene dönemeyiz .

Ben çıktım canlar

4 günlükçüler , kelebekolacam , DelyDoly iyi misiniz ? Arada ses edin

7. Takım etipuf tan Soguttu beni marsmelov igy pis bişi mis . Yasom ablam dediydi . tabi halley yiom şu ara allah beni
.....
Kız Allah seni ne etmeye
Kizlar gecici degistirdim profil fotomu..ablaniz böyle:)
Way way way ablam onlarda neeee
Yavrum beleş 7. takım var burda

Zaten vereceğin kuş kadar kilo .

Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .
kaptanım doğru söylüyor beleş takım var burda sen sporu suyu artır zayıflamaya bak elbet bir gün ölçecek bizide bu zalım tartılar aheeeyy aheeeeyyy aheeeeyy

regl bitmedi ama sonunda gelebildi şeker. ama stresi yetiyordu. bitince daha da iyi olacak inşallah. hala ödemim bitmedi.
kendimi su içmeye zorluyorum hem ödem hem de süt olsun diye.
sınavlar fena değildi.
mezun olacağım 3 dersim kaldı, ikisini verdim birinin sınavına girmedim. sonraya bıraktım. matematik dersi özel ihtimam istiyor

Afiyet olsun canim gayet güzel menun

bence az olmus

BİREYSEL DERECELER
7.TAKIMDAN.........Dersaadet_.......
7.TAKIMDAN......DelyDoly...............
7.TAKIMDAN........kelebekolacam...........

Hmm belki ikinciye üçüncü yer değiştirebilir ondan çok emin olamadım neyse birinciyi yazdım

anne sütüyle ilgili eğitim.he walla biri şimdi bana hocam diycek çıkar kuyudan taşı
Hocam sen doktor değil miydin hoca mısın kafa karıştı benim

huuuuuu ahuuuuuuuuuuuu.haftasonuda spor yapmadın yattın kalk bacım.
Yettim gari

Ahaha kaptan çok hoşsun yaa

Aaa aynı ben ya ben de böyleyim. Şimdi kendimi frenlemesem yine böyle olurum

kızlar burda bi diyetisyenle görüştüm fiyat olarak 150 tl dedi ama bunun içinde;aylik 2 görüşme 1 kontrol içerir her gelisinizde diyetiniz değişir ve tartiya çıkarsınız dedi,sizce nasıl fiyatı?
Bence iyi ya fiyatı ben ayda 450 ödüyorum fazla gelmeye başladı artık sanki ya daha uyguna iyi diyetisyen vardır diye düşünüyorum ne bileyim belki değiştiririm diyetisyenimi

250 de iyi bana göre

Yavrum beleş 7. takım var burda

Zaten vereceğin kuş kadar kilo .

Sana koruma prog. bile uyar aslında . Dengeli ve düzenli beslenmen yeter .Almazsın bu şekilde . Ayda da 1 kilo gider . Acelen de yok ki .
Aynen ya ben de bi ara diyetisyeni bırakıp sadece buraya mı sarsam diyordum buranın adapte gücü diyetisyenden çok daha iyi

Evet insallah ya gecen arkadasla otyrz abla bi tane kuru incir cok olur diye yemiyor dedim bi kuru incir ne biz nelr yiyorz utandim kendimden
Yok artık o da ne öyle 1 incir yerse kilo mu alacakmış biraz abartıyor gibi geldi o kadar da demedik

Menünü beğendim canım afiyet olsun :))

Güzel olmuş menün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…