Çok Haklsın ..amin insallah. Benimki sukursuzluk galibaKuzuu senii darlatan nee hayata bakis acini degistir yapabilecegimiz bir sey varsada anlat yardimci olalim.Ama sunu diyimm şükür et ve dua et boll boll Rabbim kalbine ferahlık nasip etsin
Öyle haklsin ki. Eve geldim . Baktım hersey yolunda bı tek benim gene kafa da sorun var. Yüz vermedim kendime . Bi çıktık yuruduk geldik rahatladım. Dediğin gibj biraz arkasına siginiyoruz hemen. Ben bittim yıldım vs. DieDaha dün akşam suratsızdım .
Ortada ne var dersen ...dağınık bir banyo canımı sıktı , bir de taşan süt
Eşim geldi yanıma , yüzüme baktı ... Hamd derslerine başlayalım mı dedi bilmiş bilmiş ... Haklı .
Her şey yolunda giderken ota boka isyan etmeyi , beğenmemeyi , sıkılmayı ... haddimizmiş gibi görüyoruz ama değil aslında .
Depresyon ne ki ya ? İstesek çiğ çiğ yeriz onu ... Ama depresyonun arkasına sığınmak bazen kolayımıza geliyor .
Sende istesen şu an şu dakka sıyrılırsın bu psikolojiden ama istesen gülüm
Afiyet olsun kuzum guzel menu su ve spor yaptin miSlm kızlar nasılsınız menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
3 zeytin
salata dereotu
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase sebze çorbası
5 yemek kaşığı patlıcan kebabı
1 bardak ayran
ara
4 kuru kayısı
1 çay bardağı ndan az leblebi
akşamö
1 kepçe ezogelin
1 tabak kıymalı karnabahar
cevizli dereotlu yoğurt
birazdan
süt
meyve
Afiyet olsun kuzumm güzel menu spor ve su da çok iyiiPazartesi
Sabah :
Peynirli dukan gozleme
Haşlanmış yumurta
Kahve
Ogle :
Izgara köfte
Haşlanmış karnabahar
Cacık
Akşam :
Fırında köfte
Yoğurt
60 dk Spor
2 litre kadar su
Bence miktarları yazmalisin, firinda köfte .. tüm fırını yerim ben meselaPazartesi
Sabah :
Peynirli dukan gozleme
Haşlanmış yumurta
Kahve
Ogle :
Izgara köfte
Haşlanmış karnabahar
Cacık
Akşam :
Fırında köfte
Yoğurt
60 dk Spor
2 litre kadar su
Kiz tatlim yarim ekmekk miiMenu yazem ben . Ccislari yazsam bi dert yazmasam bi
Sabh küçük ekmek arasi labne peynir 3 zeytin
Öğle 1 mini kase tahinpekmez ekmekle
6 7 zeytin 1 kk kasar peynir 1 kk beyaz peynir. Ekmk yarım oldü galiba . Ya çıtır olunca gözüm gormuo
Akşam 4 5 kaşık pilav
4 5 kaşık kadr tavuk döner
1 bardak ayran salata ekmek de yedim
Tatlı yediklerimi yazmim ya cısları yani sopaligim biliom . Hele ki böyle tatlı bi kaptan varken engel olamiom işte .neyseki listede degilim
1 kasede.hazır işkembe çorbası içtim aksm baktım bende ne az yemisim dicektimMenu yazem ben . Ccislari yazsam bi dert yazmasam bi
Sabh küçük ekmek arasi labne peynir 3 zeytin
Öğle 1 mini kase tahinpekmez ekmekle
6 7 zeytin 1 kk kasar peynir 1 kk beyaz peynir. Ekmk yarım oldü galiba . Ya çıtır olunca gözüm gormuo
Akşam 4 5 kaşık pilav
4 5 kaşık kadr tavuk döner
1 bardak ayran salata ekmek de yedim
Tatlı yediklerimi yazmim ya cısları yani sopaligim biliom . Hele ki böyle tatlı bi kaptan varken engel olamiom işte .neyseki listede degilim
Tamamdir canım yazaRim bundan sonra . :)Bence miktarları yazmalisin, firinda köfte .. tüm fırını yerim ben mesela
Yok baci diyette ağzıma ekmek surmem de.benim ki kilo almama diyeti . Yarim ekmek valla da içi alınmış bira z kıtırindan yaneKiz tatlim yarim ekmekk miihele tahin oekmez hele cisslsrr toparlan canimm bunlar he zarar diyettesin dimii senn
Afiyet olsun canim su ictin mi ve spor yaptin miKızlar menümü vereyim
Sabah
Sabah kalktim con acıkmışım
3 zeytinle
1dilim kepek ekmegi yedim
Ogle
Büyük bi kase salata
4 kasik yogurt
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
Aksam da pilavv ohh hayy masallahh etme güzelim kendine bu kadar sonra cok pisman olursun şakası bir yana saglik icin dengeli beslenmelisinYok baci diyette ağzıma ekmek surmem de.benim ki kilo almama diyeti . Yarim ekmek valla da içi alınmış bira z kıtırindan yane
Hay maşallah çok acıkınca 1 dilim ekmek 3 zeytin haaa. İradené hayran kaldimKızlar menümü vereyim
Sabah
Sabah kalktim con acıkmışım
3 zeytinle
1dilim kepek ekmegi yedim
Ogle
Büyük bi kase salata
4 kasik yogurt
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
Diyette olmayanlar hep böyle beslenio yahu bizm sofradakler mesela . Hani ekmek yemek yanına pilav . Kilo aliolar sonra tabi.. Ben de almamà çabasındayim. Bakalım alınca ders olacak bana da ne zman.Aksam da pilavv ohh hayy masallahh etme güzelim kendine bu kadar sonra cok pisman olursun şakası bir yana saglik icin dengeli beslenmelisin
Acildin mi biraz peki polycimDiyette olmayanlar hep böyle beslenio yahu bizm sofradakler mesela . Hani ekmek yemek yanına pilav . Kilo aliolar sonra tabi.. Ben de almamà çabasındayim. Bakalım alınca ders olacak bana da ne zman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?