Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar nasılsınız menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
3 zeytin
salata dereotu
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase sebze çorbası
5 yemek kaşığı patlıcan kebabı
1 bardak ayran
ara
4 kuru kayısı
1 çay bardağı ndan az leblebi
akşamö
1 kepçe ezogelin
1 tabak kıymalı karnabahar
cevizli dereotlu yoğurt
birazdan
süt
meyve

[QUOTE ç, postyoruyorum 0146, member: 179861"]İyi akşamlar çoook ypgun bir gün geçirdim inanılmaz yorgunum. şimdi eve gitmeye çalışıyorum 6da çıktım hala trafikteyim.
Yağmur çamur her yer deldirmelik bugün istanbul![/QUOTE]
Yol beni çok yoruyo Allah yardımcın olsun bugün tramwayda bayılacaktım balık istifi resmen

Öyle haklsin ki. Eve geldim . Baktım hersey yolunda bı tek benim gene kafa da sorun var. Yüz vermedim kendime . Bi çıktık yuruduk geldik rahatladım. Dediğin gibj biraz arkasına siginiyoruz hemen. Ben bittim yıldım vs. Die

Afiyet olsun kuzum guzel menu su ve spor yaptin mi

Menu yazem ben . Ccislari yazsam bi dert yazmasam bi
Sabh küçük ekmek arasi labne peynir 3 zeytin
Öğle 1 mini kase tahinpekmez ekmekle
6 7 zeytin 1 kk kasar peynir 1 kk beyaz peynir. Ekmk yarım oldü galiba . Ya çıtır olunca gözüm gormuo
Akşam 4 5 kaşık pilav
4 5 kaşık kadr tavuk döner
1 bardak ayran salata ekmek de yedim
Tatlı yediklerimi yazmim ya cısları yani sopaligim biliom . Hele ki böyle tatlı bi kaptan varken engel olamiom işte .neyseki listede degilim

Pazartesi

Sabah :
Peynirli dukan gozleme
Haşlanmış yumurta
Kahve

Ogle :
Izgara köfte
Haşlanmış karnabahar
Cacık

Akşam :
Fırında köfte
Yoğurt

60 dk Spor
2 litre kadar su
Bence miktarları yazmalisin, firinda köfte .. tüm fırını yerim ben mesela

Kiz tatlim yarim ekmekk mii hele tahin oekmez hele cisslsrrtoparlan canimm bunlar he zarar diyettesin dimii senn

1 kasede.hazır işkembe çorbası içtim aksm baktım bende ne az yemisim dicektim

Yok baci diyette ağzıma ekmek surmem de.benim ki kilo almama diyeti . Yarim ekmek valla da içi alınmış bira z kıtırindan yane
Aksam da pilavv ohh hayy masallahh etme güzelim kendine bu kadar sonra cok pisman olursun şakası bir yana saglik icin dengeli beslenmelisin

Kızlar menümü vereyim
Sabah
Sabah kalktim con acıkmışım
3 zeytinle
1dilim kepek ekmegi yedim
Ogle
Büyük bi kase salata
4 kasik yogurt
Aksam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
Hay maşallah çok acıkınca 1 dilim ekmek 3 zeytin haaa. İradené hayran kaldim

Aksam da pilavv ohh hayy masallahh etme güzelim kendine bu kadar sonra cok pisman olursun şakası bir yana saglik icin dengeli beslenmelisin
Diyette olmayanlar hep böyle beslenio yahu bizm sofradakler mesela . Hani ekmek yemek yanına pilav . Kilo aliolar sonra tabi.. Ben de almamà çabasındayim. Bakalım alınca ders olacak bana da ne zman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…