Afiyett olsun tatlimm ev temizlikte daglam spor olmusSelam kizlar menümu yazayım..
Sabah:yumurta.1 dilim etimek
Ogle:yogurt.3 etimek
Akşam:karnabahar yemegi.1 etimek.salata..
Su henüz tamamlamadi..
Tüm ev dip köşe temizlik ve 3 sepet ütü spor yerine..
Afiyett olsun tatlim iradeni ayrica tebrik ediyorumMerhaba şekerler Menüm
Sabah kahvaltıya gittik komşularla
1/2 simit
1 parça peynir ve ıspanaklı börek yağsız
1 kk peynir
6-7 zeytin
1 er çay kaşığı tereyağı çilek reçeli bal
domates salatalık
5 bardak çay
(Ay daha neler vardıgözlemeler patates kızartmalari soslar omletler sucuk salam sosisler kaymaklar yaş pastalar daha neler neler ama onlardan yemedim)
Ara
1 su bardağı yoğurt 1 elma 1 c.k. tarçın 2 ceviz 5 badem 1 incir karışımı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 er y.k. Kuru fasulye bulgur pilavı
bol salata ve biraz brokoli salatası
Gece
Atom içerim
Su: 2,5 lt.
Spor: sayılarsa 2 saat kadar ütü
Valla bende kuzum bizimkiler sincap gibi yiyor habiree bende savas halindeyimmTesekkur ederim canisi ♡♡♡ eh elimden geldigince sahip olmaya calistim tatlim
Afiyet olsun ikizimmmBugünkü menü
Sabah
Yarım elma
Ögle akşam bir
Tavuk dürüm
Ayran
Eve daha yeni geldim süt içip yatıcam
Cok az yemişsin canim yaaaBugünkü menü
Sabah
Yarım elma
Ögle akşam bir
Tavuk dürüm
Ayran
Eve daha yeni geldim süt içip yatıcam
Vorocuğum kuzum sen bence omega 3 takviyesi al canım doğum sonrası depresyonun başlıca nedeniÇok Haklsın ..amin insallah. Benimki sukursuzluk galiba
Ay saydınım ablam yarın kahvaltı Çarşamba gün perşembe kahvaltı bu hafta ben alnımın akıyla nasıl çıkarım yaaa bana dua edinMerhaba şekerler Menüm
Sabah kahvaltıya gittik komşularla
1/2 simit
1 parça peynir ve ıspanaklı börek yağsız
1 kk peynir
6-7 zeytin
1 er çay kaşığı tereyağı çilek reçeli bal
domates salatalık
5 bardak çay
(Ay daha neler vardıgözlemeler patates kızartmalari soslar omletler sucuk salam sosisler kaymaklar yaş pastalar daha neler neler ama onlardan yemedim)
Ara
1 su bardağı yoğurt 1 elma 1 c.k. tarçın 2 ceviz 5 badem 1 incir karışımı
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 er y.k. Kuru fasulye bulgur pilavı
bol salata ve biraz brokoli salatası
Gece
Atom içerim
Su: 2,5 lt.
Spor: sayılarsa 2 saat kadar ütü
Irademize sahip oluyoruz ♡♡♡ kilo verdigimiz zamanki mutluluğu düşünüp hayal kuruyoruz veeeee hayallerimiz gerçek oluncaaaaa mutluluktan ucuyoruz AhucummmVorocuğum kuzum sen bence omega 3 takviyesi al canım doğum sonrası depresyonun başlıca nedeni
gerçi Doğum sonrasını geçtin ama yinede bence faydası olur
Ay saydınım ablam yarın kahvaltı Çarşamba gün perşembe kahvaltı bu hafta ben alnımın akıyla nasıl çıkarım yaaa bana dua edin
Olsun kuzum sabredicez. Sonra biz de arada onlara eslik ederiz azicik ta olsaValla bende kuzum bizimkiler sincap gibi yiyor habiree bende savas halindeyimm
İnşallah bu benim diyetteki ilk sınavım Allah yardımcımız olsunIrademize sahip oluyoruz ♡♡♡ kilo verdigimiz zamanki mutluluğu düşünüp hayal kuruyoruz veeeee hayallerimiz gerçek oluncaaaaa mutluluktan ucuyoruz Ahucummm
Canım 2.5 olur su spor yapamıyorum ama ona da başkayacamAfiyet olsun kuzum guzel menu su ve spor yaptin mi
Benim bugün ki sınavım fena sayılmazdı canım. Darısı sana kuzumİnşallah bu benim diyetteki ilk sınavım Allah yardımcımız olsun
Iyii kuzumm suyu ihmal etmee o da bayagi büyük etkenCanım 2.5 olur su spor yapamıyorum ama ona da başkayacam
Leslie 3 cnm suda 2 olmustrAfiyet olsun canim su ictin mi ve spor yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?