Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğa geçmiş olsun canım

azeri fıstık gibi hatunsun bence şekerim ben senin gibi olsam daha ne isterim

Hemen bugün yediklerimi yazayım ben

sabah 1dilim ekmek üzerine krem lor sürdüm onuda aç kalmamak adına yedim.

öğlen barbunya ve cacık yarım dilimde ekmek yedim

akşamda bezelye yemeği yapmıştım yanınada bol salata ve yoğurt yerim herhalde hiiç yemek yemekte istemiyorum ya aslında

haa bu arada 2 saat önce 1 kurabiye vede 1 tane minik kanepe yedim :2: Yedim yedim yedim pişmanmıyım diye sorarsınız bu ruh halimle hayır değilim şuanda elime önüme ne geçse yerim açda değilim ama stresten ağzıma hep bişeyler atmak istiyorum.

tmm cnm koy bakalım

kızlar ara öğün olarak beyaz leblebi yiyorum 40 gr

aman canım yeme sonra olan bize oluyor yine

günaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:
gecmis olsun canim..insallah cabucak gecer

bende çok üşüdüm cnm bugün yaaa bankaya fln gitttim geldim çalışmak zor vesselam :97::97:
ahhh ahh calismak bitmiyorki..ah bir zengin koca bulsam..ama nerdeeee
sukur sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim... insallah iltihaplanmada gecer
tutku2012 evet

cemre2010

ceyce evet

saferan eveeet

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır

GANFED EVET
evet oyunu veriyorum kizlar...cogunluk evet secti..
tumuyoruz canim...yollarini actikkk...onune gecen olursada ez gec sporsuz diyet olmuyor cunku..bende bugun 9km yurudum.. cumaya insallah birinci biziz..
eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende

Uploaded with ImageShack.us

kiz azeriiii...pistikkkk gibi cikmissinnnn...ben senin gibi olsam diyeti birakirdim...dedigin gibi pantalonda kilolu duruyorsun ama ozaman azicik gobeginde vardi..simdi masllahhhhhh ben hicbir fazlalik goremedim kiz
kizzz bizi birakmayacaksin demi???kilona ulassanda...cok alistik sana:85::85:
Tutkucum offf off bu kocalar kocası olanlara bir dert olmayanlara yok diye bir dert Yok güzelim bundan sonra şekle girmez bu kocalar yontmak için çoook geç kaldık çook.

bende koca ariyorummmmm olsada dert olmasada dert ..6yilimi okuzun tekine verdim...Allahindan bulur insallahhhhhh....

sağol canım kahve ile ilgili yanıtın için...
uffff.. kimse mutsuz olmasın yaaaa...

monti yapanlar ilk asamada mümkün mertebe kahve yok yasak yani insülin düzenine etki ediyor kafein direk dalgalanmalara sebep oluyor..

tamam canım kahve yok, yaşasın bergamotlu yeşil çay..

tekrardan selam kızlar bu 5i 1 yerde çayı çok iştahımı kesiti bnm

kızlar şükür ki böle değiliz

Son düzenleme:
ay su icin deme sesli kizim duysa kriz gecirecekcunku ben cok su icerim.anne sen dr. gorun diyor normal degil bu .yoruldum sana su tasimaktandiyor.

bende çok içtim bugün gaza geldim sizinle beraber normalde çok su içmem ben

kizlar 300 gr yogurt'umu yedim...
1 fincan hazir domates corbami ictim.ve bir litre suyuda migdeye indirdim..ama yogurt yedigimden cok usuyorum.

mumkunse lesli yap bak az once yaptim atesler basti beni simcik:78:kipkirmizi oldum bak.oglen bi dilim tavuklu borek yedim.iki de domates yedim.koca bir bardakta su ictim

nerden bilion kız nişanlanacağımı

valla mayısın 18inde teskeremiz var sanırım temmuz gibi hem isteme hem nişan olcak
rabbim mutlu mesut etsin.bide akilli uslu etsin n isanlini.
eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende

fistik gibisin .insallah bizde ogle atariz kilolari.

katiliyorum 55 ideal kilon
ah bu kocalar varliklARI DA DERT YOKLUKLARIDAnayapalim ya
Tutkucum offf off bu kocalar kocası olanlara bir dert olmayanlara yok diye bir dert Yok güzelim bundan sonra şekle girmez bu kocalar yontmak için çoook geç kaldık çook.
aynen katiliyorum
sakin yeme kendine hakim ol .bende kizgin olunca cok yerim ama acisi gene benden cikiyor
kızlar ara öğün olarak beyaz leblebi yiyorum 40 gr
afiyet olsun.
sağol canım.. o zaman kahveyi de mümkün olduğunca içmemeye çalışacağım demek.. tühh..
oldum olasi kahve sevmem carpinti yapiyor bende hain kahve
kızlar şükür ki böle değiliz

aman gozumuzde yok olmayizda insallah.boyle bi kadinkendisini terk etmek isteyen erkek arkadasinin uzerine oturarak öldürmüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…