kiz kendin söylemistin ya beIlk geldigin gün yazmistin.Insallah Allah gönlüne göre verir canim.Istedigin gibi olur hersey.
aşk sarhoşuyum unutmuşum
Yaaaaa gercektenmi?????:78:Tesekkürler canim.
Ama pantolonla o kadar ince gözükmüyorum ama yaaaa.Haftayada pantolonlu fotomu koyarim.Bakarsiniz aradaki farka.
Hemen bugün yediklerimi yazayım ben
sabah 1dilim ekmek üzerine krem lor sürdüm onuda aç kalmamak adına yedim.
öğlen barbunya ve cacık yarım dilimde ekmek yedim
akşamda bezelye yemeği yapmıştım yanınada bol salata ve yoğurt yerim herhalde hiiç yemek yemekte istemiyorum ya aslında
haa bu arada 2 saat önce 1 kurabiye vede 1 tane minik kanepe yedim :2: Yedim yedim yedim pişmanmıyım diye sorarsınız bu ruh halimle hayır değilim şuanda elime önüme ne geçse yerim açda değilim ama stresten ağzıma hep bişeyler atmak istiyorum.
gecmis olsun canim..insallah cabucak gecergünaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:
ahhh ahh calismak bitmiyorki..ah bir zengin koca bulsam..ama nerdeeeebende çok üşüdüm cnm bugün yaaa bankaya fln gitttim geldim çalışmak zor vesselam :97::97:
sukur sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim... insallah iltihaplanmada gecermerhaba kızlar geçmişi okumadan yazayımda öyle okurum evdeki pc bozuk derken bu günde burda bi hata vardı şimdi geldi int
cuma günü hastaneye gitmiştim ya nerdeyse tüm günüm orda geçti mamoğrafi -ultrason çekildi gögsümde 2 noktada iltihap toplanmış korkmana gerek yok dedi dr ilaç verdi biraz azalma var agrıda işte büleeee allaha şükür
evet oyunu veriyorum kizlar...cogunluk evet secti..tutku2012 evet
cemre2010
ceyce evet
saferan eveeet
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani
Julia hayır
GANFED EVET
tumuyoruz canim...yollarini actikkk...onune gecen olursada ez gecKAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
407 cal.
işte kahvaltım...
nihayet spor merkezine hoca atanmışşşş...spora tekrar başlıyoruuuum...tutmayın beni kızlaaar.....
kiz azeriiii...pistikkkk gibi cikmissinnnn...ben senin gibi olsam diyeti birakirdim...dedigin gibi pantalonda kilolu duruyorsun ama ozaman azicik gobeginde vardi..simdieveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende
Uploaded with ImageShack.us
kizzz bizi birakmayacaksin demi???kilona ulassanda...cok alistik sanaSagol canikom yaaa.Aslinda 55 e bir bakayim.Eger iyi durursa 55 te birakicam.Eskiden 52 ydim ama simdi sporla zayifladigim icin vücudum daha ince gözüküyor.Bakalim artik.ama esim kilodan nefret ediyor.Cok zayif ol diyor bana.Bu erkeklerin istekleri bitmez hee.48 kiloykende cok zayifsin demisti
Neyse ben kactim.Arkadas bekler
Tutkucum offf off bu kocalar kocası olanlara bir dert olmayanlara yok diye bir dertYok güzelim bundan sonra şekle girmez bu kocalar yontmak için çoook geç kaldık çook.
şekersiz çay içersen bi sorun çıkmaz ama kahveye hayır demişlerdi sonradan hatırladım bide meyvayı tek başına yiyoruz yarım 1 saat sonra iç istersen
kız acayip ince duruosun maşallah sana
cnm malesef ayrı tüketmek zorundasın meyvayla sütü..türk kahvesinin kafein oranı daha az olduğu için o öneriliyor sanırım..çyıda ben sadece kahvaltıda içiyorum gün içinde bitki çayı tüketiyorum..
inş tatlım halledebiliriz..utku olmasa zaten dün akşam aynı çatı altında uyumaya bile tahammülüm yoktu..benim kocam öyle alıp karşına konuşabileceğin anlayışlı bi insan değil..megaloman.herşeyi o biliyor onun olduğu otamda kimsenin söz hakkı yok..bu sadece bnm için geçerli dğl her ortamda böyle..off neyse sayfayı yeterince bunalım haline soktum..uzun süre konuşmayı düşünmüyorum bakalım ne olacak..
monti yapanlar ilk asamada mümkün mertebe kahve yok yasak yani insülin düzenine etki ediyor kafein direk dalgalanmalara sebep oluyor..
bence de çok ince duruyorsun... uff böyle gözüksem başka daha ne isterim..
tekrardan selam kızlarbu 5i 1 yerde çayı çok iştahımı kesiti bnm
ben hic denemedeim daha 5i 1 yerde cayini..cok duydum ama hc yapmadim..istahini kestiyse neguzel...surda 4 kilon kalmis zaten julia..birde bakmissin 3 haftaya kadar mezun olursun..
hadiyin kızlar sularımızı iiçelim hep beraber
ay su icin deme sesli kizim duysa kriz gecirecekcunku ben cok su icerim.anne sen dr. gorun diyor normal degil bu .yoruldum sana su tasimaktandiyor.
kizlar 300 gr yogurt'umu yedim...
1 fincan hazir domates corbami ictim.ve bir litre suyuda migdeye indirdim..ama yogurt yedigimden cok usuyorum.
mumkunse lesli yap bak az once yaptim atesler basti beni simcik:78:kipkirmizi oldum bak.oglen bi dilim tavuklu borek yedim.iki de domates yedim.koca bir bardakta su ictim
rabbim mutlu mesut etsin.bide akilli uslu etsin n isanlini.nerden bilion kız nişanlanacağımı
valla mayısın 18inde teskeremiz var sanırım temmuz gibi hem isteme hem nişan olcak
fistik gibisin .insallah bizde ogle atariz kilolari.eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende
katiliyorum 55 ideal kilonazericim evli mutlu cocukluya göre bence gayet iisin canım 2 -3 kilo daha ver yeterli hiç bedenini yıpratma..
pabtalonla daha kilolu durman normal çünkü bacak yapımız kalın naparsak yapalım incelmiyor .50 yede düşsen pantalonla daha kilolu durucaksın.. 55 en düşük ihtimallle sınırın olmalı bence..
ah bu kocalar varliklARI DA DERT YOKLUKLARIDAnayapalim yacanım konuyu bilmiyorum ama sakin ol sen sinirlerini yıpratma lütfen koca deil onlar çocuklarımız sanki hep biz idare etmek zorundayız hatasını zamanla anlayacaktır çok bilmişlik hepsinde var aşağı yukarı benim 20 yldır çalıştığım bölümle ilgili benimle tartışır o derece yanii oğlanada yansıtma yazık çok etkileniyor çocuklar
aynen katiliyorumTutkucum offf off bu kocalar kocası olanlara bir dert olmayanlara yok diye bir dertYok güzelim bundan sonra şekle girmez bu kocalar yontmak için çoook geç kaldık çook.
sakin yeme kendine hakim ol .bende kizgin olunca cok yerim ama acisi gene benden cikiyorHemen bugün yediklerimi yazayım ben
sabah 1dilim ekmek üzerine krem lor sürdüm onuda aç kalmamak adına yedim.
öğlen barbunya ve cacık yarım dilimde ekmek yedim
akşamda bezelye yemeği yapmıştım yanınada bol salata ve yoğurt yerim herhalde hiiç yemek yemekte istemiyorum ya aslında
haa bu arada 2 saat önce 1 kurabiye vede 1 tane minik kanepe yedim :2: Yedim yedim yedim pişmanmıyım diye sorarsınız bu ruh halimle hayır değilim şuanda elime önüme ne geçse yerim açda değilim ama stresten ağzıma hep bişeyler atmak istiyorum.
afiyet olsun.kızlar ara öğün olarak beyaz leblebi yiyorum 40 gr
oldum olasi kahve sevmem carpinti yapiyor bendesağol canım.. o zaman kahveyi de mümkün olduğunca içmemeye çalışacağım demek.. tühh..
aman gozumuzde yok olmayizda insallah.boyle bi kadinkendisini terk etmek isteyen erkek arkadasinin uzerine oturarak öldürmüs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?