Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

450 mi çokmuş bee, bende 150 cokmuki diyorum bana biraz tuyo verirmisin ayda kaç kilo veriyosun,ornek liste paylasirmisin, detoks yada metabolizma hizlandiran birşeyler varmı ( çay vs.gibi)

Son düzenleme:
İki dizi arası menü bildirimi , geçmişe sabah bakarım canlar ...ya da gece ...Şimdilik çıkayım hemen .

Sabah

1 büyük bardak maydanozlu limonlu su

Kahvaltı

1 dlm etimek
1kk peynir
Bol maydanoz
3 zeytin
Yarım domates

Ara

1 mandalina

Öğle

Az ciğer tava
Bol salata
3 kaşık yoğurt

Ara

1 kahve
3-5 kuru üzüm / 2 kuru incir

Akşam

2 fırın çinekop
Bol salata

Az önce limonlu yeşil çay ..

2.4 su
Spor yok .

450 mi çokmuş bee, bende 150 cokmuki diyorum bana biraz tuyo verirmisin ayda kaç kilo veriyosun,ornek liste paylasirmisin, detoks yada metabolizma hizlandiran birşeyler varmı ( çay vs.gibi)
Bu ay ilk ayımdı 87.8 den 80.9 a kadar düştüm 7 kilo denebilir.
Diyet listem 3 kez değişti. Genel olarak 3 ana 3 ara öğün var. Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 4-5 zeytin yeşil çay domates salatalık var öğlen protein ve salata akşam sebze ve salata oluyor. Bazı günler Öğlen ve akşam baklagil yiyorum. Ara öğünlerde 10 badem+2 kuru kayısı, 3 ceviz+1 yk blueberry, 2 dilim ekmek arasına 2 dilim peynir+ayran, 1 simit+ ayran gibi şeyler vardı. Son listemi atayım istersen bi yerde paylaşmıştım bulur kopyalar atarım. İlk başta çok iyi kilo vermiştim şimdi o kadar hızlı gitmiyor bunda kaçamakları artırıp suyu azaltmam(günde 3 lt içiyordum şimdi 1 lt anca) ve son zamanlardaki hastalıklarım etkili. Detoks da yazmıştı onu da paylaştım burda. Ödem attırıcı çay tarifi varmış ama henüz vermedi bana ileride verecek ne zaman bilmem. Şimdilik sadece kiraz sapı çayı istedi ödem için.
Metabolizmayı hızlandıran 5 şey onu da burda paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…