Kaptana sozum var ondan yoksaHay maşallah çok acıkınca 1 dilim ekmek 3 zeytin haaa. İradené hayran kaldim
Helall kuzumm masallahh masallahhLeslie 3 cnm suda 2 olmustr
He yahu çikolata mutluluk verir derlerdi inanmazdim . Mutluyum pekAcildin mi biraz peki polycim
450 miBİREYSEL DERECELER
7.TAKIMDAN.........Dersaadet_.......
7.TAKIMDAN......DelyDoly...............
7.TAKIMDAN........kelebekolacam...........
Hmm belki ikinciye üçüncü yer değiştirebilir ondan çok emin olamadım neyse birinciyi yazdım
Hocam sen doktor değil miydin hoca mısın kafa karıştı benim
Yettim gari
Ahaha kaptan çok hoşsun yaa
Aaa aynı ben ya ben de böyleyim. Şimdi kendimi frenlemesem yine böyle olurum
Bence iyi ya fiyatı ben ayda 450 ödüyorum fazla gelmeye başladı artık sanki ya daha uyguna iyi diyetisyen vardır diye düşünüyorum ne bileyim belki değiştiririm diyetisyenimi
250 de iyi bana göre
Aynen ya ben de bi ara diyetisyeni bırakıp sadece buraya mı sarsam diyordum buranın adapte gücü diyetisyenden çok daha iyi
Yok artık o da ne öyle 1 incir yerse kilo mu alacakmış biraz abartıyor gibi geldi o kadar da demedik
Menünü beğendim canım afiyet olsun :))
Bu ay ilk ayımdı 87.8 den 80.9 a kadar düştüm 7 kilo denebilir.450 miçokmuş bee, bende 150 cokmuki diyorum bana biraz tuyo verirmisin ayda kaç kilo veriyosun,ornek liste paylasirmisin, detoks yada metabolizma hizlandiran birşeyler varmı ( çay vs.gibi)
Gell gel canimm hazir ve nazir mis gibide cay varYumurtaları pişir geliyorumDelyDoly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?