yok cnm ben tartılmıyorum tartı beni demolize ediyor
modum düşüyor
Aman düşmesinnnn . O modu kaldırana kadar göbeğimiz çatladı
senin bünye iyi kilo veriyorum asusum maşalalhın varr, nazar degmesinn
emegimin karşılıgını alamıyorumki ben aus bu diyet konusundann
şu 4 günlük listede sabah yeşillik filan yediniz mi yumurta yanında ?
Ooo süper iltifatların darısı başımıza inşallahKız nasıl ozlemem gece geçmiş mesajlar okundu, 1 ay sonra karşılaşılan arkadaştan alınan iltifat hafızaya kazındı
Amin, cümlemizin
Hmmm kızın olma yolunda ilerliyorsun dur bakalım bi seyrime hissedersen haber etGünaydın canım valla hiç hissetmedim hissetsem de anlayacagimdan emin değilim
Canım ben regl haftasında yaptım -1900 gitti gelmedigünaydınnnnn kızlar, ankara yagmurlu gri bir havada
şu 4 günlük listeye burda bir arkadaşla bizde yapalım diyoruz , ama regli haftasına denk gelicek etki edermi yinede ?
birde ctesi bi iş arkadaşında toplanıcaz onu nasıl atlatıcam bilmiyorummm...
Kaptanım kahvaltı ya 10:30 gibi gidecem kadına dedim zaten ben diyetteyim sadece haşlanmış yumurta yerim alınmaca gücenmece yok diye bakalım Allah alnımı yere düşürmesinBenim alıntı yine sayfayı kaplamışBetülün ki de hiç fena değil ama
Doktorcum benimki cinsiyet tahmini için öyle hareket beklemiyoruz zaten de erkeklerde genelde bi seyrime bi balık gibi yüzme oluyo ben 8 haftada hissetmiştim oğlanıazimli hatun görücez inşallah.
bebek hareketleri o da pıt pıt en erken 5. ayda ..daha var canım.
betüllll sen istersen yaparsın.
evettt.
8 haftadamı 2 ayda yaniOoo süper iltifatların darısı başımıza inşallah
Hmmm kızın olma yolunda ilerliyorsun dur bakalım bi seyrime hissedersen haber et
Canım ben regl haftasında yaptım -1900 gitti gelmedi
Kaptanım kahvaltı ya 10:30 gibi gidecem kadına dedim zaten ben diyetteyim sadece haşlanmış yumurta yerim alınmaca gücenmece yok diye bakalım Allah alnımı yere düşürmesin
Doktorcum benimki cinsiyet tahmini için öyle hareket beklemiyoruz zaten de erkeklerde genelde bi seyrime bi balık gibi yüzme oluyo ben 8 haftada hissetmiştim oğlanı
Ooo süper iltifatların darısı başımıza inşallah
Hmmm kızın olma yolunda ilerliyorsun dur bakalım bi seyrime hissedersen haber et
Canım ben regl haftasında yaptım -1900 gitti gelmedi
Kaptanım kahvaltı ya 10:30 gibi gidecem kadına dedim zaten ben diyetteyim sadece haşlanmış yumurta yerim alınmaca gücenmece yok diye bakalım Allah alnımı yere düşürmesin
Doktorcum benimki cinsiyet tahmini için öyle hareket beklemiyoruz zaten de erkeklerde genelde bi seyrime bi balık gibi yüzme oluyo ben 8 haftada hissetmiştim oğlanı
kolay gelsin kaptanımBen bi çıkayım güzeller ..işler güçler malum .
Geçmişş olsun canımmGünaydın güzellikler
Çok fenayımkafam kalkmıyor
geçmiş olsun,acil şifalar dilerimGünaydın güzellikler
cok gecmiş olsun.Günaydın güzellikler
ahh doktorcum her regl bitiminde o ağrı bana gelir bazen 3 gün bazen 1 hafta,bazen kafamı kesip atasım gelir bazende sinsi sinsi sürercok gecmiş olsun.
dün menü paylaşmadım sanırım.akşam dehşet bi baş ağrısı yaşadım.hiç bu kadar başım ağrımamıştı.baktım 12 oldu hala zonkluyor hiç adetim olmayarak bi ilaçiçip yattım.
dünkü menü mercimek corbalı 4 günlük menünün 1. günü.
benim bünye baya sağlamdı.yaşlanıyorum galiba.ahh doktorcum her regl bitiminde o ağrı bana gelir bazen 3 gün bazen 1 hafta,bazen kafamı kesip atasım gelir bazende sinsi sinsi sürer
sanada çok geçmiş olsun, arada ilaç almak zorunda kalıyoruz malesef
bugün nasılsın?geçtimi ağrıların?
çok saolasın.geçmiş olsunnnkelebekolacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?