Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin bünye iyi kilo veriyorum asusum maşalalhın varr, nazar degmesinn

Bu sabah evde konu yine ve yineee benim diyetti . Eşofman altım var patlayacak gibiydi ...bolllaştı ... oğlum diyor ...anne 60 lara inersen , bunu veririm sana (kendi eşofmanını)

Ayy çoluk çocuğun maskarası oldum iyice

Son düzenleme:
Kız nasıl ozlemem gece geçmiş mesajlar okundu, 1 ay sonra karşılaşılan arkadaştan alınan iltifat hafızaya kazındı
Amin, cümlemizin
Ooo süper iltifatların darısı başımıza inşallah
Günaydın canım valla hiç hissetmedim hissetsem de anlayacagimdan emin değilim
Hmmm kızın olma yolunda ilerliyorsun dur bakalım bi seyrime hissedersen haber et
Canım ben regl haftasında yaptım -1900 gitti gelmedi
Benim alıntı yine sayfayı kaplamış Betülün ki de hiç fena değil ama
Kaptanım kahvaltı ya 10:30 gibi gidecem kadına dedim zaten ben diyetteyim sadece haşlanmış yumurta yerim alınmaca gücenmece yok diye bakalım Allah alnımı yere düşürmesin
azimli hatun görücez inşallah.
bebek hareketleri o da pıt pıt en erken 5. ayda ..daha var canım.
betüllll sen istersen yaparsın.

evettt.
Doktorcum benimki cinsiyet tahmini için öyle hareket beklemiyoruz zaten de erkeklerde genelde bi seyrime bi balık gibi yüzme oluyo ben 8 haftada hissetmiştim oğlanı

8 haftadamı 2 ayda yani hadi yaa,helal olsun nasıl anlıyosun içinde radar sistemi mi var yoksa :)

gözümü karartttım bende yapıcam ahu, burdaki arkadaş bende yaaprım diyince cesaretlendim ben yapamayacagım içnd egilde, en çok burdakilerin agzına laf vermemek için yapmak istemiyordumm

Regl haftam sabah canım sıkıldı biraz azıcık artı gösterdi. Sabah annemlere geldim. Babam sıcacık simit almış çayla mis gibi gitti oğlen yemek yemiyorum bu sebepten

Günaydın güzellikler

Çok fenayım kafam kalkmıyor
cok gecmiş olsun.
dün menü paylaşmadım sanırım.akşam dehşet bi baş ağrısı yaşadım.hiç bu kadar başım ağrımamıştı.baktım 12 oldu hala zonkluyor hiç adetim olmayarak bi ilaçiçip yattım.
dünkü menü mercimek corbalı 4 günlük menünün 1. günü.

ahucum eskilerde hep erkek bebek daha erken canlanır felan der ama o haftalarda o kadar küçükler ki sanki mümkün değil.
bende oğlanı daha erken hissettim.
tıbben şöyle deniliyor onlar barsak hareketleri.5. aya kadar.gebelik hormonu barsakları cok etkiliyor.

ahh doktorcum her regl bitiminde o ağrı bana gelir bazen 3 gün bazen 1 hafta,bazen kafamı kesip atasım gelir bazende sinsi sinsi sürer
sanada çok geçmiş olsun, arada ilaç almak zorunda kalıyoruz malesef
bugün nasılsın?geçtimi ağrıların?

uff bu gün cok işim var ay sonu ve benim bi çok gebe bebek kadın izlem girmem topuk kanı vs girişi yapmam lazım.bi hemşire bulamadım kendime.

benim bünye baya sağlamdı.yaşlanıyorum galiba.
bu sefer ki kafeinsizlikten biliyourm.birde bu yeni asmnin ısınma sorunu var oda etkiliyor.
cok şükür bugün iyiyim.bende bi sade kahve içeyim.
sendeki migren olabilir genelde regl zamanlarına denk gelir.
sana tavsiyem o dönemler çayı kahveyi azalt.ve özellikle biberiye çayını tavsiye ederim.hem yağ yakımınıda da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…