Tesekkur ederim tatlımmmm ♡♡♡ pek şekerler ya bunlar
ne demekTesekkur ederim tatlımmmm ♡♡♡ pek şekerler ya bunlarMersi tatlımmmm
cok bişey kaçırmadın sanırım.herkese merhaba bayanlar haftasonu dugun yogunlugundan cikmadim iki gundur evde oldugum halde bakacak zamanim olmadi iste daha cok zamanim olduguna karar verdim artik:)
600 msj var okunmasi gereken okumayinca herseyden geri kalmis hissdeiyorum.okuyup gelmeye calisicam umarim herkes iyidir
Evet tatlım cok güzelne demek
alvin ve sincaplar,tv de izlemiştim çok güzel bi animasyon filmdi
oh ne güzel dinlenmişsindir..kaç yaşında küçük paşaSlm kızlar bugün bi uyudum bi uyudum
Taşındık sonunda
Oğlanı yatağına odasına alıştırmaya çalışıyorum
Eski evimiz stüdyoydu ondan hep benimle yattı paşam
Ama ben dün epey yoruldu 2 gecedir yatağında yatmasını sağladım inşaallah bu hafta baba yokken evde hallederim bu işi
Bi de babamız yokken bol bol sevdiğim yemekleri yapıyorum dün türkiye den getirip dondurucuya attığım börülce yi yaptım afiyetle yedim . bugünde kapuska yaptım . :)
3 buçuk yaşında aslında biraz geç kaldık da güç olmaz inşaallahoh ne güzel dinlenmişsindir..kaç yaşında küçük paşa
yok canım 4 yaşına kadar aynı odada kalmada sorun yok diyen var.3 buçuk yaşında aslında biraz geç kaldık da güç olmaz inşaallah
Bence çiş eğitiminden sonra yatak eğitimi olabilir.o da erkeklerde 3.5 yaşına kadar sürebiliyor o zmn tam zamanında başlamışım :) kızlarda 2.5 yaş dendiği için çiş eğitimi ondan geç geldi sanırım bana.yok canım 4 yaşına kadar aynı odada kalmada sorun yok diyen var.
benim 3 taneBence çiş eğitiminden sonra yatak eğitimi olabilir.o da erkeklerde 3.5 yaşına kadar sürebiliyor o zmn tam zamanında başlamışım :) kızlarda 2.5 yaş dendiği için çiş eğitimi ondan geç geldi sanırım bana.
Senin çocuğun var mı kelebek
cezvede kahve kısa sürede pişiyor lakin çelik olanları tercih etmek lazım, folyo nisbeten daha kolay yiyecege gecebilir daha yüksek oranlarda gibi görünüyor.öncelikle doktorumkelebekolacam sonra bütün kızlar size bir sorum olacak
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)
bu konuda bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?