Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese merhaba bayanlar haftasonu dugun yogunlugundan cikmadim iki gundur evde oldugum halde bakacak zamanim olmadi iste daha cok zamanim olduguna karar verdim artik:)
600 msj var okunmasi gereken okumayinca herseyden geri kalmis hissdeiyorum.okuyup gelmeye calisicam umarim herkes iyidir

cok bişey kaçırmadın sanırım.
ben delydoly i ,delycim beni, dersaadet ve saydın hepimizi gecme resti çekti.aus hepimizi körükledi.bu cuma oldu.
cumartesi pazar ufak kaçamaklar yaptık kiminin ki 6 pişiydi.
ptesi tam gaz gömüldük yarışa
ahu misafir ağırladı,betülina yiyeceklerle duygusal bağını güçlendirdi sonra toparladı.nananais arada ceee diyo iyiymiş.
roxen düğünden döndü,vorones ekmeğe ve tahin pekmeze gömüldü...unuttuklarım affetsin..

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün bi uyudum bi uyudum
Taşındık sonunda
Oğlanı yatağına odasına alıştırmaya çalışıyorum
Eski evimiz stüdyoydu ondan hep benimle yattı paşam
Ama ben dün epey yoruldu 2 gecedir yatağında yatmasını sağladım inşaallah bu hafta baba yokken evde hallederim bu işi

Bi de babamız yokken bol bol sevdiğim yemekleri yapıyorum dün türkiye den getirip dondurucuya attığım börülce yi yaptım afiyetle yedim . bugünde kapuska yaptım . :)

oh ne güzel dinlenmişsindir..kaç yaşında küçük paşa

yok canım 4 yaşına kadar aynı odada kalmada sorun yok diyen var.
Bence çiş eğitiminden sonra yatak eğitimi olabilir.o da erkeklerde 3.5 yaşına kadar sürebiliyor o zmn tam zamanında başlamışım :) kızlarda 2.5 yaş dendiği için çiş eğitimi ondan geç geldi sanırım bana.
Senin çocuğun var mı kelebek

öncelikle doktorum kelebekolacam sonra bütün kızlar size bir sorum olacak
alümünyum folyonun ısı ile temasında verdiği zararlar tv lerde bolca yayınlandı,buna göre aklıma bişey takıldı,malum markaların içi alüminyumdan olan cezveleri var ya sonuçta kahve yaparken oda ısı ile temas oluyor o zaman bu cezveden kahve içmek zararlı mıdır? (arkadaşlar ısı ile temas eden alüminyumun vücuda sinsi sinsi girerek evlerden ırak alzaymır ve kan kanseri yaptığı sölenmişti)

bu konuda bilginiz varmı?

benim 3 tane
9,6,4 yaşındalar.
benim hiçbiri aynı yatakta yatmadı.ben istedim ama başta babaları (uyurken çarpıp acıtabilirim diye uykusu kaçıyormuş)sonrada kendileri pek gönüllü olmadılar.en sonuncu 2 yaşında vardı yoktu yatagı bizim odaydaydı kıyameti kopardı bende ablamın odasında yatacagım diye.
2 si kız benim 2 yaşında bez eğitimini hallettik lakin oğlumda 3.denemede anca başarılı olduk onda da 3 yaşındaydı.

cezvede kahve kısa sürede pişiyor lakin çelik olanları tercih etmek lazım, folyo nisbeten daha kolay yiyecege gecebilir daha yüksek oranlarda gibi görünüyor.
alümünyum bence hiçbirşeyde tercih edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…