Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartılıyorum ama aynı be abla aslnda gidip nir kan tahlili yaptrmam lazm troidlerm cok yavaş çalışıyordu oda etkiliyormuş diyolar

evet canım malesef migrenim var
çay kahve azaltma işini bi deneyeyim bakayım
ya aslında int. okuyorum çay/kahve konusu gerçekten çok karışık kimi yerde ağrıyı azaltır diyo kimi yerde uzak durun diyolar

evet canım malesef migrenim var
çay kahve azaltma işini bi deneyeyim bakayım
ya aslında int. okuyorum çay/kahve konusu gerçekten çok karışık kimi yerde ağrıyı azaltır diyo kimi yerde uzak durun diyolar
evet bazı şeyler göreceli oluyor.kimine sütün ishal kimine kabız yapması gibi.
sen kendinde dene.

Regl haftam sabah canım sıkıldı biraz azıcık artı gösterdi. Sabah annemlere geldim. Babam sıcacık simit almış çayla mis gibi gitti oğlen yemek yemiyorum bu sebepten

Yavrummmm içine kaçan Hülya Avşarı simit arası mı yaptın ?

İddian büyük , kaldı 3 gün ...hadi bak sizin aranızdaki yarışı yüzde hesabından baz alacağım en şanslı sensin

Simit için sporaaaa ... genelde spor yapmadıüın için spor sana çok iyi gelecektir .

Günaydın güzellikler

Çok fenayım kafam kalkmıyor

Günaydınnnn .

Geçmiş ola .

Grip m kuzum ?

Tartılıyorum ama aynı be abla aslnda gidip nir kan tahlili yaptrmam lazm troidlerm cok yavaş çalışıyordu oda etkiliyormuş diyolar

Aaaa etkilemez olur mu ?
Çünkü senin bu yemeye daha çok vermen gerek .
Su bol su tatlım , yeşil çay her gün . Ve spor

beni iki haftadır görmeyen birisi zayıflamışsınızzzzzzz masum hanım dedii
hatta şöle bi yzüme bakıp , sen zayıfladın mı dediiii

aman tanrım didimmmm

1 Ocakta 68 gün yarışında 68 i göreceğimi hissediyorum artık

Hedefimi küçültmeden 68 le mezun olurum belki ... Çünkü 68 den sonra en çok koruma , yanında da ayda 1 gitse bile süper olur bana . Yaza hoooop ... 63 falan

Hayali bile güzel

Eveeet birazdan haftanın ilk tam donanımlı masa sınavına gidiyorum ..
Öğle yemeğimi yiyip çıkacağım evden .
Orda da çaya eşlik edeceğim sadece, hiç bir şey yemeyeceğim.
Kararım kesin

Akşam olmadan görüşürüz güzeller .

Kuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günüm pasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore

günün ilk yarısı menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…