- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Açlıktan bayuldummmm rakibemmrakibem sesin çıkmıyor.
Tartılıyorum ama aynı be abla aslnda gidip nir kan tahlili yaptrmam lazm troidlerm cok yavaş çalışıyordu oda etkiliyormuş diyolar
Muhteşem gidiyorsun demiş miydim sanabu kez kolundan paçasından yakaladın bu işi ben sana diyeyim masumum
Kahve içtim ben her gün sade
Cuma günü tek tek önünüze gelecek bu iddialarayy karnım ağrıyor ayy perş eksiydim şimdi şişlik var kabul etmem
Çok ideal ...tam diyetisyen menüsü . Tartıldın mı hiç tubam ? Geçen hafta sabittin bu hafta gitmiş olması gerek .
Fırın köftede fırını yemedin değil miiivero dan inciler çok güldüm ya . Gayet güzel ceydam
Neyse ki
Sende bir ara tartılma yaptın mı ervam ? Çok iyi menü ...bol su ile en az 2 lt ve yeşil çay eklemesi ile 1 kilo gitmeli bu liste ile .
Tatlım sınav geçmiş . Bakalımmmm kaç aldın100 üzerinden 80 o da yağsız da olsa börek için ya da simit ..ikisinden biri olmayaydı
Tebrikler canım bu arada ...önemli olan böyle sofralarda irade sağlam tutmak . Sen tutmuşsun bakalım ben ne yapacağım iki gün
Menü nerdeeeee daviiiiiiii ? Okudum bunları bile zor yemişsin gülüm de az demek bile haksızlık bu menüye .... yok :)
Süpppppeeerrrrrr
Devam ahum devam ...daha ne iltifatlar alacaksın gör bak .
Hele o birileri var ya o birileri (anladın sen) dibi düşecek böyleeee bakakalacak ne oldu hatuna diye . İçindeki Ebru Şallı orda kalsın
Ya ne güzel dedin saydın ya
Bunu koca koca yazmak lazım .
Ne zaman diyette iken kaçamak yapıp mutlu olduk ki , ohhh iyi ki yedim dedik kii ... hep pişman olduk .. Ama kilo verince daimi mutluluk
Fazla protein ollmuş ahum ... spor ala
Hadi bugünde kaçamaksız atlat gülüm , sana çook güveniyorum
Gelmiştir tatlım , simitle başlangıç...lahmacunla devam ...
Evet canım ya .... seninde ellerin dert görmesin gülüm ya ...herkesi yorumlamışsın . Kaptan yardımcılarının en güzeli ,,,,en delisii..en dolusu
Fatma güne patlıcan musakka yiyerek mi başladın ?
Geçmiş olsun canım , çarpma mı ?
O zamaaaaaaaaaan dansssssssssss
Bende de dün çikolata soslu kek vardı , oğlum istedi . Koca koca dilimleri iki komşuya verdim hemen evden çıksın diye
Günaydınn balım
Gece bende dizilerimi izledim ki
Denk gelmedik kuzum , erken buralardayım ben .
Dürtecem seni telden , kaçta kahvaltı ? Yemeeeeeee ahu diye mesaj yollacam arada
Betülll o boğaz niye açıldı kuzum ya . Şurda 7 lere ne kaldı ?
Bak hem liste hala betül obez diyor haberin ola
evet canım malesef migrenim varbenim bünye baya sağlamdı.yaşlanıyorum galiba.
bu sefer ki kafeinsizlikten biliyourm.birde bu yeni asmnin ısınma sorunu var oda etkiliyor.
cok şükür bugün iyiyim.bende bi sade kahve içeyim.
sendeki migren olabilir genelde regl zamanlarına denk gelir.
sana tavsiyem o dönemler çayı kahveyi azalt.ve özellikle biberiye çayını tavsiye ederim.hem yağ yakımınıda da etkisi var.
evet bazı şeyler göreceli oluyor.kimine sütün ishal kimine kabız yapması gibi.evet canım malesef migrenim var
çay kahve azaltma işini bi deneyeyim bakayım
ya aslında int. okuyorum çay/kahve konusu gerçekten çok karışık kimi yerde ağrıyı azaltır diyo kimi yerde uzak durun diyolar
Regl haftam sabah canım sıkıldı biraz azıcık artı gösterdi. Sabah annemlere geldim. Babam sıcacık simit almış çayla mis gibi gittioğlen yemek yemiyorum bu sebepten
Günaydın güzellikler
Çok fenayımkafam kalkmıyor
Tartılıyorum ama aynı be abla aslnda gidip nir kan tahlili yaptrmam lazm troidlerm cok yavaş çalışıyordu oda etkiliyormuş diyolar
beni iki haftadır görmeyen birisi zayıflamışsınızzzzzzz masum hanım dedii
hatta şöle bi yzüme bakıp , sen zayıfladın mı dediiii
aman tanrım didimmmm
içtim canım ya kokusu bile yettikelebekolacam kahve içsene canım . Durduk yere ağrıtma başını .
Ben her gün içtim 4 gün yaparken(sade nescafe ya da türk kahve) ... 2 kilodan fazla gitti .
Kuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günümYavrummmm içine kaçan Hülya Avşarı simit arası mı yaptın ?
İddian büyük , kaldı 3 gün ...hadi bak sizin aranızdaki yarışı yüzde hesabından baz alacağım en şanslı sensin
Simit için sporaaaa ... genelde spor yapmadıüın için spor sana çok iyi gelecektir .
Günaydınnnn .
Geçmiş ola .
Grip m kuzum ?
Aaaa etkilemez olur mu ?
Çünkü senin bu yemeye daha çok vermen gerek .
Su bol su tatlım , yeşil çay her gün . Ve spor
doğum günün kutlu olsun takım arkadaşımKuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günümpasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore
Tesekkür ederim canimmmm ♡ hangi şarkıyı hediye ettin bana bakimdoğum günün kutlu olsun takım arkadaşım
bu şarkı benden sana gelsin
https://www.izlesene.com/video/happy-birthday/6816484#Tesekkür ederim canimmmm ♡ hangi şarkıyı hediye ettin bana bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?