Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cezvede kahve kısa sürede pişiyor lakin çelik olanları tercih etmek lazım, folyo nisbeten daha kolay yiyecege gecebilir daha yüksek oranlarda gibi görünüyor.
alümünyum bence hiçbirşeyde tercih edilmemeli.
işyerimizde o kahve makinalarından var,tadı artık acı acı gelmeye başlayınca içime süphe düştü,danışmak istedim
bana kalırsada alüminyum tercih edilmemeli

Günaydın güzellikler

Çok fenayım kafam kalkmıyor

Gunaydinn canım dikkat et kendine ıhlamur falan yap aman paşalara çok yaklaşma cocuklar hasta olunca biz daha beter oluyoruz

Kuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günüm pasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore

Canım iyiki doğdun iyiki seni tanıdık gelecek doğum gününü insallah hayırlısı ile karnında veya kucagında bebişinle kutlarsın Rabbim bu doğum gününde sana hediye sini hayırlısı ile göndersin insallah
Bende en küçük oğluma sen benim 40.yaş hediyemsin derim Rabbim sanada dedirtsin insallah

Ooh canım cok rahatlamışsındır Güle güle otur güzel güzel saglıcakla kilolar ver insallah evinde canım

Antepia27 ablacım nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
i

İyi gidiyor canım 3gün niyetliydim bugün imsak vaktini kacırınca tutamadım bide spor yapabilsem süper olacak

Ay inşallah kuzum ya emira gelse babası yüzüme bakmaz ama benim gönlüm de kızdan yana Rabbim biliyor

Kuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günüm pasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore
Aybkuzuk benim nice mutlu senelere Allah sevdiklerinle hayırlı bir ömür versin yavruna kavuştursun inşallah

Fatma'cım çok teşekkür ederim ♡ Rabbim bana da nasip etsin insaAllah anne olmayı. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim canım benim

Ahu060812 tatlım tebrikler ... biliyordum senin zaferin olacağını ... bende bugünü atlattım .

roxen2303 gülüm gelen hep var hamdolsun da :) giden pek yok ...kimi göremedin ?

Antepia27 sevindim sabah sabah musakka yememene:) zeytinyağlı bende severim kahvaltıda ..

cydnz_1 arkadaşın günden güne fitleşmeni çekemiyor bence:))) üşüyorum bahanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…