işyerimizde o kahve makinalarından var,tadı artık acı acı gelmeye başlayınca içime süphe düştü,danışmak istedimcezvede kahve kısa sürede pişiyor lakin çelik olanları tercih etmek lazım, folyo nisbeten daha kolay yiyecege gecebilir daha yüksek oranlarda gibi görünüyor.
alümünyum bence hiçbirşeyde tercih edilmemeli.
Günaydın güzellikler
Çok fenayımkafam kalkmıyor
Kuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günümpasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore
Slm kızlar bugün bi uyudum bi uyudum
Taşındık sonunda
Oğlanı yatağına odasına alıştırmaya çalışıyorum
Eski evimiz stüdyoydu ondan hep benimle yattı paşam
Ama ben dün epey yoruldu 2 gecedir yatağında yatmasını sağladım inşaallah bu hafta baba yokken evde hallederim bu işi
Bi de babamız yokken bol bol sevdiğim yemekleri yapıyorum dün türkiye den getirip dondurucuya attığım börülce yi yaptım afiyetle yedim . bugünde kapuska yaptım . :)
iAntepia27 ablacım nasılsın? nasıl gidiyor sağlıklı beslenme ?
Ay inşallah kuzum ya emira gelse babası yüzüme bakmaz ama benim gönlüm de kızdan yana Rabbim biliyorOoo süper iltifatların darısı başımıza inşallah
Hmmm kızın olma yolunda ilerliyorsun dur bakalım bi seyrime hissedersen haber et
Canım ben regl haftasında yaptım -1900 gitti gelmedi
Kaptanım kahvaltı ya 10:30 gibi gidecem kadına dedim zaten ben diyetteyim sadece haşlanmış yumurta yerim alınmaca gücenmece yok diye bakalım Allah alnımı yere düşürmesin
Doktorcum benimki cinsiyet tahmini için öyle hareket beklemiyoruz zaten de erkeklerde genelde bi seyrime bi balık gibi yüzme oluyo ben 8 haftada hissetmiştim oğlanı
Geçmiş olsun elifim hayırdır üşüttün muGünaydın güzellikler
Çok fenayımkafam kalkmıyor
Aybkuzuk benim nice mutlu senelereKuzum bu hafta regl haftamm, birde bugün benim doğum günümpasta almayın dedim tembihledim bizimkileri umarım almazlar. Bugün spor yapamam da yarin sabahta hastanedeyim sonrasinda bakarim duruma gore
Fatma'cım çok teşekkür ederim ♡ Rabbim bana da nasip etsin insaAllah anne olmayı. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim canım benimGunaydinn canım dikkat et kendine ıhlamur falan yap aman paşalara çok yaklaşma cocuklar hasta olunca biz daha beter oluyoruz
Canım iyiki doğdun iyiki seni tanıdık gelecek doğum gününü insallah hayırlısı ile karnında veya kucagında bebişinle kutlarsın Rabbim bu doğum gününde sana hediye sini hayırlısı ile göndersin insallah
Bende en küçük oğluma sen benim 40.yaş hediyemsin derim Rabbim sanada dedirtsin insallah
Ooh canım cok rahatlamışsındır Güle güle otur güzel güzel saglıcakla kilolar ver insallah evinde canım
i
İyi gidiyor canım 3gün niyetliydim bugün imsak vaktini kacırınca tutamadım bide spor yapabilsem süper olacak
Aminnnn canım inşaAllah ♡ cok sagol bitanemmAybkuzuk benim nice mutlu senelereAllah sevdiklerinle hayırlı bir ömür versin yavruna kavuştursun inşallah
Ablacığım iyiki doğdun yeni yaşın sana ikiz çocuk nasip etsin inşallahAminnnn canım inşaAllah ♡ cok sagol bitanemm
Teşekkür ederim canım. Amiinnnn Ahucummm insaAllahAblacığım iyiki doğdun yeni yaşın sana ikiz çocuk nasip etsin inşallah
Saol Tuğbacım ♡ insaAllah canim hayirlisisaydin78 canım doğumgünün kutlu olsun bu yaş sana bebişini getirsin kucağın bebişle dolsun nice huzurlu mutlu yaşları olsun güzel insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?