Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yemedin mi ton balığı salatasını

kız bu sogukta ne yürümesi otur oturdugun yerde.vay ben nere gidemmmmmmmm.anammmmmm
Hahhaha dohtorumm civanım havada karada yicegummm yiyemedim ton balıgı kendim balık oldum üstüm başım hep çamurr iş için koşturdummm deliydim fıttırık oldum sonrada sinirden iştahım kapandı

Arkadaşlar merhaba

Benide aranıza alırmısınız... her hafta başı diyete başlıyorum akşama erdiremiyorum 2 sene önce tam 30 kilo verdim ama malesef boğazımı tutamadım ve geri aldım yaza kadar tekrar aynı kiloyu verip elbiselerimi giymek istiyorum ama bi motiveye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin....

Ausencia kaptanımız canım o karar vericek bu arada merhabalar velevki burası olmasa bile kardeş takımlara yönlendirebiliriz.

Hahhaha dohtorumm civanım havada karada yicegummm yiyemedim ton balıgı kendim balık oldum üstüm başım hep çamurr iş için koşturdummm deliydim fıttırık oldum sonrada sinirden iştahım kapandı
ozaman benden bi sıcak çikolata iç.üstüne bi sıcak künefe ye.moral olur.faturayı gönder.

Oyy maşallah yaş kaç.
aslında 3 yaş en uygun zaman erkek için çünkü idrar tutma kasları anca gelişiyor . ama anneanne ve babaanne tez canlı olunca bizde 1 buçuk yaşında başladık.bende okulöncesi öğretmenliği hem okuyorum bu arada hem çalışıyorum .ben rahat edeyim diye babaannemiz başlamış uzun süre wc den korktu sonra 2 yaşında çiş söylüyordu 2.5 yaşına kadar kaka gelince anne bez tak diyordu sonra lazımlığa alıştı şükür gece bazen hala eşiyor inşaallah o da tez vakitte hal olur.ne günlerdi :)
Bizim babamız 2 yıla yakın yurtdışındaydı ondan ben yanıma alırdım çünkü öteki türlü babaaannemiz ayakta sallamaya alıştırmıştı .yanımda sırtını göbeğini masaj yaparak uyuturum
Allah hayırlı ömür versin evlatlarına .

ay kafayı yedimçok yogunduuu ,

kızlar öglen karnıbahar yemegi yedim 1,5 tabak bir kasede yogurt
saat 3 gibi sütlü türk ahvesi içtim küçük çay bardagında, iç aç degilimmm
ton balıgı getirmiştim ama yiyesim yokk

Birlikte leslie başlayalım abla happy walk la başlayalım bende yorgunluktan birşey yapmadım ama yapmak gerek

Ablamdan sonra kendimi eve kapatmıştım bugün artık çıkıp yürüyeyim dedim veeee ıslandım..iyi geldi açıldım biraz..şimdi duş yemek veee biraz gram vermişim :)

Çok iyi yapmışsın ...babamda Antalya'da daha iki üç hafta öncesine kadar deniz sefasının havasını atıyordu.

Merhabalar , kilo vermek isteyen herkese 7. takım olarak kapılarımız sonsuz açık canım .

Ama listemiz dolu .

Dilersen paylaşım alanına mesaj yazabilirsin .Aşağıdaki link ...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1060

Ya da şu an üye ihtiyacı olan 3. takıma yazabilirsin . Kaptanları Zerosima en kısa zamanda dönüş yapacaktır sana . 3 . takım linki de bu ;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11345

Umarım en kısa zamanda hedef kilona ulaşırsın . Takımların deneme süreleri oluyor , eğer kilo vermende motive bir takım bulamazsan , ilk yazdığım cümle bizim takım olarak her daim geçerlidir

nanayı göremedim ablam

Ahhh nana ahhhh ..keyif çatıyor ..arada bana nispet yapıyor ...bi selam verip kaçıyor ...çok dertliyim nanadan çooook .
Dur etiket yapayım da arkasından konuşmuş olmayayım

@nananais

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…