- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Hahhaha kalp kalbe karşıı beee ne bozmasıı kuzusuuu aç bil aç kaldımmmDelyDoly nirdesin bi boz diyeti hükmen yenik sayacam seni.
Gberdimmm benn aç bil aççç şimdi sadece 1 kase yogurt yedim rakibemm 75 dk yürüyüşüm var bilesin
yemedin mi ton balığı salatasınıHahhaha kalp kalbe karşıı beee ne bozmasıı kuzusuuu aç bil aç kaldımmm
Hahhaha dohtorumm civanım havada karada yicegummm yiyemedim ton balıgıyemedin mi ton balığı salatasını
kız bu sogukta ne yürümesi otur oturdugun yerde.vay ben nere gidemmmmmmmm.anammmmmm
Arkadaşlar merhaba
Benide aranıza alırmısınız... her hafta başı diyete başlıyorum akşama erdiremiyorum 2 sene önce tam 30 kilo verdim ama malesef boğazımı tutamadım ve geri aldım yaza kadar tekrar aynı kiloyu verip elbiselerimi giymek istiyorum ama bi motiveye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin....
ozaman benden bi sıcak çikolata iç.üstüne bi sıcak künefe ye.moral olur.faturayı gönder.Hahhaha dohtorumm civanım havada karada yicegummm yiyemedim ton balıgıkendim balık oldum üstüm başım hep çamurr iş için koşturdummm deliydim fıttırık oldum sonrada sinirden iştahım kapandı
@Ahu060812 tatlım tebrikler ... biliyordum senin zaferin olacağını ... bende bugünü atlattım .
roxen2303 gülüm gelen hep var hamdolsun da :) giden pek yok ...kimi göremedin ?
@fatmanurkaya sevindim sabah sabah musakka yememene:) zeytinyağlı bende severim kahvaltıda ..
@cydnz_1 arkadaşın günden güne fitleşmeni çekemiyor bence:))) üşüyorum bahanesi
Hahhahaa asla tellim zalim dohtorummm benimmozaman benden bi sıcak çikolata iç.üstüne bi sıcak künefe ye.moral olur.faturayı gönder.
Ausummmmm sen çok tatlısın yaaaa
Oyy maşallah yaş kaç.benim 3 tane
9,6,4 yaşındalar.
benim hiçbiri aynı yatakta yatmadı.ben istedim ama başta babaları (uyurken çarpıp acıtabilirim diye uykusu kaçıyormuş)sonrada kendileri pek gönüllü olmadılar.en sonuncu 2 yaşında vardı yoktu yatagı bizim odaydaydı kıyameti kopardı bende ablamın odasında yatacagım diye.
2 si kız benim 2 yaşında bez eğitimini hallettik lakin oğlumda 3.denemede anca başarılı olduk onda da 3 yaşındaydı.
Birlikte leslie başlayalım abla happy walk la başlayalım bende yorgunluktan birşey yapmadım ama yapmak gerekGunaydinn canım dikkat et kendine ıhlamur falan yap aman paşalara çok yaklaşma cocuklar hasta olunca biz daha beter oluyoruz
Canım iyiki doğdun iyiki seni tanıdık gelecek doğum gününü insallah hayırlısı ile karnında veya kucagında bebişinle kutlarsın Rabbim bu doğum gününde sana hediye sini hayırlısı ile göndersin insallah
Bende en küçük oğluma sen benim 40.yaş hediyemsin derim Rabbim sanada dedirtsin insallah
Ooh canım cok rahatlamışsındır Güle güle otur güzel güzel saglıcakla kilolar ver insallah evinde canım
i
İyi gidiyor canım 3gün niyetliydim bugün imsak vaktini kacırınca tutamadım bide spor yapabilsem süper olacak
Ablamdan sonra kendimi eve kapatmıştım bugün artık çıkıp yürüyeyim dedim veeee ıslandım..iyi geldi açıldım biraz..şimdi duş yemek veee biraz gram vermişim :)
Arkadaşlar merhaba
Benide aranıza alırmısınız... her hafta başı diyete başlıyorum akşama erdiremiyorum 2 sene önce tam 30 kilo verdim ama malesef boğazımı tutamadım ve geri aldım yaza kadar tekrar aynı kiloyu verip elbiselerimi giymek istiyorum ama bi motiveye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin....
nanayı göremedim ablam
Ausummmmm sen çok tatlısın yaaaa
Çok teşekkür ederim bitanemmm. Gözlerim doldu
Tüm dileklerin için Aminnnn diyorum canısı
Iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?