Birlikte leslie başlayalım abla happy walk la başlayalım bende yorgunluktan birşey yapmadım ama yapmak gerek
wauuvvvvvvvvvv 30 kiloArkadaşlar merhaba
Benide aranıza alırmısınız... her hafta başı diyete başlıyorum akşama erdiremiyorum 2 sene önce tam 30 kilo verdim ama malesef boğazımı tutamadım ve geri aldım yaza kadar tekrar aynı kiloyu verip elbiselerimi giymek istiyorum ama bi motiveye ihtiyacım var lütfen bana yardım edin....
kıtlık sürüyor, niyetliyim yaKıtlıktan haber verrr hanımmm kıtlıktan
wauuvvvvvvvvvv 30 kiloNe kadar zamanda verdin ve ne kadarını geri aldın ? İki yıl önce vermişsin yine verirsin canım inşallah
Kız abla niye arkamdan konuşuyorsun
kıtlık sürüyor, niyetliyim ya
akşamda yoğurt çorbası içmeyi düşünüyorummCiddden + çıkmaktan korkuyorum ama Aralıkta canına okuyacağım, OCAK 1 de 77,5 olacağım inşallah
Sen bana bi söz vermiştinakşamda yoğurt çorbası içmeyi düşünüyorummCiddden + çıkmaktan korkuyorum ama Aralıkta canına okuyacağım, OCAK 1 de 77,5 olacağım inşallah
Kız abla niye arkamdan konuşuyorsun
Ooyyy oooyyy Bende çok dertliyim aus ablamdan, saysinde film izliyorum, kitap okuyorum, geziyorum, beni rahata alıştırdı
Rahatim oohh
roxen2303
Ah dely cim ya sayende is cikisi Pistlerde Fink atiyomEki Görüntüle 1918873
Hep kısıtlı zamanlar, hadi kabul et buraya gelmedikçe hep suçlu hissediyorsun yada ben paranoyak derecede bagliydim buraya. Vallaha fazla yemek yendiğinde sanki kendim bunu yapmış gibi ağlayacak duruma geliyordum, suçlu psikolojisi
Dizi bende de var.
Kitap var.
Gezme gırla .
Rahat oooooo ooooo
O kadar boş vaktin var , komşu ile b kahveye gelsene
Hahhaha ancak 1 tur atan sen kuzumm oralardaa evde bekleyenlerin varAh dely cim ya sayende is cikisi Pistlerde Fink atiyomEki Görüntüle 1918873
Hep kısıtlı zamanlar, hadi kabul et buraya gelmedikçe hep suçlu hissediyorsun yada ben paranoyak derecede bagliydim buraya. Vallaha fazla yemek yendiğinde sanki kendim bunu yapmış gibi ağlayacak duruma geliyordum, suçlu psikolojisi
Cansınnn kuzummm bende seni çok seviyorumm sarı papatyam güleceğimizz günler yakınnnDelyDoly @Daydream15 @masumm Betulina hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡ hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Vallaha öyleValla bende yemeyip veremediklerinde çok üzülüyorum ... nerdeee hata var nerdeee hata var diye kuruyorum .
Kafayı sıyırdın sırayı bana bıraktın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?