Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

wauuvvvvvvvvvv 30 kilo Ne kadar zamanda verdin ve ne kadarını geri aldın ? İki yıl önce vermişsin yine verirsin canım inşallah

akşamda yoğurt çorbası içmeyi düşünüyorumm Ciddden + çıkmaktan korkuyorum ama Aralıkta canına okuyacağım, OCAK 1 de 77,5 olacağım inşallah

Ahhh nana ahhhh ..keyif çatıyor ..arada bana nispet yapıyor ...bi selam verip kaçıyor ...çok dertliyim nanadan çooook .
Dur etiket yapayım da arkasından konuşmuş olmayayım

N Nana
Kız abla niye arkamdan konuşuyorsun
Ooyyy oooyyy Bende çok dertliyim aus ablamdan , saysinde film izliyorum, kitap okuyorum, geziyorum, beni rahata alıştırdı
Rahatim oohh

roxen2303

kıtlık sürüyor, niyetliyim ya

akşamda yoğurt çorbası içmeyi düşünüyorumm Ciddden + çıkmaktan korkuyorum ama Aralıkta canına okuyacağım, OCAK 1 de 77,5 olacağım inşallah

Allah kabul etsin .... kıtlık iyidir .

Canım ben bu hafta senden 7 ile başlayan kilo bekliyordum mmmm mmm ... O m ler beklentimin büyüklüğünden zaar

Kız abla niye arkamdan konuşuyorsun
Ooyyy oooyyy Bende çok dertliyim aus ablamdan , saysinde film izliyorum, kitap okuyorum, geziyorum, beni rahata alıştırdı
Rahatim oohh

roxen2303

Dizi bende de var.
Kitap var.
Gezme gırla .
Rahat oooooo ooooo

O kadar boş vaktin var , komşu ile b kahveye gelsene

Dizi bende de var.
Kitap var.
Gezme gırla .
Rahat oooooo ooooo

O kadar boş vaktin var , komşu ile b kahveye gelsene
Hep kısıtlı zamanlar, hadi kabul et buraya gelmedikçe hep suçlu hissediyorsun yada ben paranoyak derecede bagliydim buraya. Vallaha fazla yemek yendiğinde sanki kendim bunu yapmış gibi ağlayacak duruma geliyordum, suçlu psikolojisi

Valla bende yemeyip veremediklerinde çok üzülüyorum ... nerdeee hata var nerdeee hata var diye kuruyorum .

Kafayı sıyırdın sırayı bana bıraktın değil mi

Valla bende yemeyip veremediklerinde çok üzülüyorum ... nerdeee hata var nerdeee hata var diye kuruyorum .

Kafayı sıyırdın sırayı bana bıraktın değil mi
Vallaha öyle
Betulina nın 8 porsiyon meyvesini asla unutamiyorum gozumun önüne gelip gelip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…