kiz sen bu borekleri niye hupletip duruyorsun...bak getiricem artik oklavayi haaa
rabbim mutlu mesut etsin.bide akilli uslu etsin n isanlini.
akıllı uslu olsun derken cnm :26:
hak ediyom aslinda misafirden arta kaklanlari tuketiyom ne yapayim mutfAKTA BANA GOZ KIRPIP DURUYORLAR
macoluk yapmasin sana yani seni kiracak davranislarda bulunmasin
onlarin neresi namuslu kiz alttan alttan goz kirpip duruyorlal alcak boreklerkiz sende mutfagin yakinindan bile gecme..aaa...kesin aklin kaliyorda yiyorsun..yoksa borekler namuslularda...bizim aklimizda seytanlik var
ben onu kuzu yaparım kız merak etme sen
onlarin neresi namuslu kiz alttan alttan goz kirpip duruyorlal alcak borekler
ben onu kuzu yaparım kız merak etme sen
umarim canim..bende oyle diyordum..ama megersem ayakta uyuyormusum haberim olmadi...olan 6yilima oldu...enguzel zamanima oldu
kız öle deme yaa evlenmeden korktum şimdi
illaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmishaberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunu ben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis
illaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmishaberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunu ben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis
kizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:
ay kıyamam ben sana cnm bnm yaaaçok zor bir durum olsa gerek yaşamayan bilemez aman boşver seni kaçırdığı için o yansın derdineee salak şey ne olcak biz bayadır çıkıoz cnm 4.senemiz bitcek inş yaşamam senn dediğin gibi bişiy
geldim geldim çığırtını duydum ne bağırıonbişiy oldu sandım
bu ne kız azeriiiiiiiii.....utan utan ....böyle vücudun var hala basen diyon yaaa....zafiyet mi geçircen....eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende
]
allah bildiği gibi etsin...insan diğilmiş o....
işte bugünkü menüüüüm....
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
1. ARA ÖĞÜN
tuzlu kurabiye 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 0.75 por. 142 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
2. ARA ÖĞÜN
vanilyalı kek - (ev yapımı) 0.3 dilim 64 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
bulgur pilavı 0.5 por. 160 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
uno tam buğday ekmeği 60 gr. 147 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
407 cal.
50 cal.
339 cal.
64 cal.
646 cal.
1506 cal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?