Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onlarin neresi namuslu kiz alttan alttan goz kirpip duruyorlal alcak borekler

hadi hadi akilli ol bakim....benim canimda neler neler istiyor..gunaha girmek istiyorum ama seytana uymuyorum vallaha..sonucta 1grda olsa..o fazlaligi verecek yine benim..yaza az kaldi...kisin kocugu cekip cikiyorsun disariya ama yazin oyle olmuyor...oyuzden...boreklere..ekmeklere hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....................

kız öle deme yaa evlenmeden korktum şimdi

illaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmis haberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunuben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis

ay kıyamam ben sana cnm bnm yaaa çok zor bir durum olsa gerek yaşamayan bilemez aman boşver seni kaçırdığı için o yansın derdineee salak şey ne olcak biz bayadır çıkıoz cnm 4.senemiz bitcek inş yaşamam senn dediğin gibi bişiy

kizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:

geldim geldim çığırtını duydum ne bağırıon bişiy oldu sandım

evet ogrenince canim cok yandi Julia.ama ilk evlendigini demedi..dershaneye gidiyordu ordan bir kiz sevdigini ve ayrilacagini soyledi...bende diretince tabi...cunku hersey yolundaydi o siralar..sonunda arkadasindan duydumevlendigini cocugunun oldugunu...aylarca agladim..beddualar ettim..ama adamin icinde var...evli oldugu halde hala baska kizlarla cikiyor...zoraki evlenmis guya...ablaci amcasinin ogluyla evlenmis.oda onun kizkardesini almis.....Halada hakkimi helal etmiyorum tabiki...Allahindan bulur insallahhhhhhh

tabiki cigiricam aaaa, yanliz kaldim burada...aklima seytanlik geliyor...bugun icim kiyildi:84::84::84:

eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende

]
bu ne kız azeriiiiiiiii.....utan utan ....böyle vücudun var hala basen diyon yaaa....zafiyet mi geçircen....

allah bildiği gibi etsin...insan diğilmiş o....

işte bugünkü menüüüüm....

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
1. ARA ÖĞÜN
tuzlu kurabiye 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 0.75 por. 142 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
2. ARA ÖĞÜN
vanilyalı kek - (ev yapımı) 0.3 dilim 64 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
bulgur pilavı 0.5 por. 160 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
uno tam buğday ekmeği 60 gr. 147 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
407 cal.
50 cal.
339 cal.
64 cal.
646 cal.

1506 cal.

sen monti yapiyorsun hala demi saferanim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…