Afiyett olsunn kuzumm gayet güzel menun iyi sonuclar alacaksınSlm kızlar @Ausencia abla ve diğet arkadaşlar
sabah
uyarınca
tarçınlı su
2 kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
1 tatlı kaşık acuka
yeşillik salata
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase ezogelin
2 kadı budu köfte
1 bardak ayran.
Ara
5 kuru kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
1 kase şehriye çorbası
Kabak yemeği
cevizli yeşillikler yoğurt
birazdan
süt
Meyve
Kuzumm sabah oglen aksam pek duzensiz olmus moralin mi bozuk hayirsir neden canin istemediiyi akşamlar herkese gelmişken menüde vereyim bugün canım hiçbir şey istemedi hemde hiç okulda da biraz canım sıkıldı yediklerimi topluca yazayım öğün yok çünkü
2 ceviz
10 fındık
3 kuru kayısı
2 avuç çerez
3 yaprak marul
2 küçük lahmacun
su : 2 lt şimdilik
spor : yok
Kuzumm sinir beni kilitliyor coksa eger canim hicbir sey istemediCanım çok az yemişsin ben olsam bayılırdım
yok işte zaten öğün kafama göre yedim , iş yerinde sıkıntı oldu biraz ben zaten artı çıktım tartıda yememem iyi olur belkiKuzumm sabah oglen aksam pek duzensiz olmus moralin mi bozuk hayirsir neden canin istemedi
Afiyet olsun ceydam gene muthis menünSalı :
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kahve
Ogle :
Ton balıklı salata
Akşam:
Menemen
2 dilim dukan ekmek
Spor : 60 dk
Su : 2.5 litre
Canim is icin kosturdum butun gun sinirdende yemeye firsat kalmadiiDelyDoly canım menün neden eksik?
Iyii aksamlarr canimmİyi akşamlar güzeller
Oyy oyy kuzumm üzülme ödem felan mi ki acaba yada malum gunun yaklastiysayok işte zaten öğün kafama göre yedim , iş yerinde sıkıntı oldu biraz ben zaten artı çıktım tartıda yememem iyi olur belki
yok ben düğün zamanı biraz ucunu kaçırdım ipin inşallah ödemdirOyy oyy kuzumm üzülme ödem felan mi ki acaba yada malum gunun yaklastiysa
Tesekkür ederim tatlım ♡♡♡Doğum. günün kutlu olsuuunnn :))
Nice sağlıklı fit mutlu senelere
Oyy kuzummm benim sagolasınsaydin78 ablaaa doğum günün mü kutlu olsun nice mutlu yaşlara rabbim gönlündekileri nasip etsin sana
Bütün çocuklarımın cinsiyetini arkadaşlarımın bebeklerini bildim ve hatta doktorların ultrasonda kız dediği 2 kişiye aa nasıl olur bence hala erkek dediğim ve onlarında erkek doğurmuşlukları vardır bilmiyom nasıl oluyo annemin halası yaşasaydı ki 100 e yakın olacaktı hep bilirmiş cinsiyetleri köylerinde belki bana da el vermiştir8 haftadamı 2 ayda yanihadi yaa,helal olsun nasıl anlıyosun içinde radar sistemi mi var yoksa :)
ay bende de kapuska vardı oğlum en sevdiği yemek ilan etti ki bende çok severim suyunu çektirip kavurma gibi yapıyorum ben çok seviyo oğlanSlm kızlar bugün bi uyudum bi uyudum
Taşındık sonunda
Oğlanı yatağına odasına alıştırmaya çalışıyorum
Eski evimiz stüdyoydu ondan hep benimle yattı paşam
Ama ben dün epey yoruldu 2 gecedir yatağında yatmasını sağladım inşaallah bu hafta baba yokken evde hallederim bu işi
Bi de babamız yokken bol bol sevdiğim yemekleri yapıyorum dün türkiye den getirip dondurucuya attığım börülce yi yaptım afiyetle yedim . bugünde kapuska yaptım . :)
Masumum günleri var kız günü oğlan günü onu bebeği yapmadan hesaplamak sonrada Takdiri Allah a bırakmak lazımAhuuu benim kız doğurma oranim kaç deneyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?