Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOT post: 49076059, member: 755860"]Salı :

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kahve

Ogle :
Ton balıklı salata

Akşam:
Menemen
2 dilim dukan ekmek

Spor : 60 dk
Su : 2.5 litre[/QUOTE]
Senin menülerde de iyi canım ama az gibi yada ben doymuyom

Afiyett olsunn kuzumm gayet güzel menun iyi sonuclar alacaksın

Kuzumm sabah oglen aksam pek duzensiz olmus moralin mi bozuk hayirsir neden canin istemedi

8 haftadamı 2 ayda yani hadi yaa,helal olsun nasıl anlıyosun içinde radar sistemi mi var yoksa :)
Bütün çocuklarımın cinsiyetini arkadaşlarımın bebeklerini bildim ve hatta doktorların ultrasonda kız dediği 2 kişiye aa nasıl olur bence hala erkek dediğim ve onlarında erkek doğurmuşlukları vardır bilmiyom nasıl oluyo annemin halası yaşasaydı ki 100 e yakın olacaktı hep bilirmiş cinsiyetleri köylerinde belki bana da el vermiştir
ay bende de kapuska vardı oğlum en sevdiği yemek ilan etti ki bende çok severim suyunu çektirip kavurma gibi yapıyorum ben çok seviyo oğlan

Kızlar bugün diyetimin Allah tarafından gönderilen ilk hediyesini aldım
Uzun zamandır giymediğim bi pantolonum vardı onu giydim arka cebinde bi kağıt Allah Allah ne varki burda diye elimi bi attım tam tamına 120 tl çıkmasın mı Ay ben bi sevindim bi sevindim hemen gittim 2 tane çanta aldım ahahaa he yo he yo işte piyango diye buna derim

Menümü de yazayım
Sabah(arkadaşta kahvaltıdaydım kelebekolacam )
Yumurta (haşlama)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Avuç içi kadar krep sıfır yağ
Yarım ceviz büyüklüğünde kurabiye
2 çatalda yine yağsız kek
Öğlen
1 Kase yoğurt
1 Trabzon hurma
Akşam
Yoğurt çorbas
Kapuska
Su 2
Spor
50 dk eliptik
20 dk hareket
50 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…