Hayırlısı olsun hakkında davicimSelam canlar
Trafik mahvetti bugün yine beni. İş beni yoruyor yol ayrı yoruyor yeni iş bakıyorum buldum gibi karar verme aşamasındayım.
Güzel menün canım senin menü ler genelde iyi ve az yiyorsunSabah
1 Trabzon hurması
Kahvaltı
1 yumurta
Tere- maydanoz
Peynir
3 zeytin
Öğlen
1.5 porsiyon kıymalı karnabahar
Yoğurt
Ara
1 cb sütlü kahve
Akşam işten çıkmadan
2 bardak ayran
1 Kk kasar.
2.5 lt su , 45 dk yurume,100*2 twisten shape
Allah yardımcın olsun canımKızlar yarında sabah günde akşamda Doğum günündeyim ama bendeniz hiçbi cıssa el sürmeyeceğim inşallah güne herkes bişeyler yapıyo bende salata yapıcam dedim ve sadec onu yiycem.börülce salatası.
Güle güle kullan canımKızlar bugün diyetimin Allah tarafından gönderilen ilk hediyesini aldım
Uzun zamandır giymediğim bi pantolonum vardı onu giydim arka cebinde bi kağıt Allah Allah ne varki burda diye elimi bi attım tam tamına 120 tl çıkmasın mı Ay ben bi sevindim bi sevindim hemen gittim 2 tane çanta aldım ahahaa he yo he yo işte piyango diye buna derim
Hele hele benle dalga geçer . Ama tam geçilmelik im masumum . Pattis kızartmadım ama soğan halkasi yagda kizartilms makarna ile onu yedim . Tabi tahinpekmez im bitince .yerine tahinli helva aldım. Ekmek arası yaptım . .. Ay ben gene aciktim. YahUÜ. . Bu da menü bildirimim olsun. Diğer yediğim saçmalıklar bana kalsin.patatesss kızart , tahin pekmezzz bandır ekmege,
arkasından birde abur cubur patlattttt -900 granti
Bacim yarına kadr bişi yemiceksen iyi de sen acikirsin bence . Dikkat edek gece yemeyekİyi akşamlar kızlar,
menümü paylaşayım dün cepten girdim ama pc den giremedim. malum cepten yazamıyorum, tarayıcı da iyice sapıttı.
kahvaltı : 1,5 haslanmıs yumurta, 1 kücük lavas, peynir, zeytin yesillik, cay, tereyağ-bal
öğle : 1 haslanmıs yumurta, 4 adet diyet kraker, biraz peynir
aksam : ızgara tavuk, salata, biraz sebze yemeği, bir bardak fanta
akşam çayla : 3 adet tuzlu kurabiye, 2 tatlı kurabiye
Ay benden aşağıda kiloda olmanı cekemem kaptanim. Yapma iyidi hedef 68 kenBenim tartı bana göre kendince ooo lalal lala da yine .
Hedef kilomu bu hafta bende 68 den 65 e çekeyim diyorum
Olmadi kaptanim. Bi kere bile beceremedim. Aç kurt gibjm saldırdım tahinli helvaya. Çıtır ekmeğe. Ya şu kynbaba ne varsa her sabah fırından alıo sıcakBak harika bir başlangıç olmuş sabah .
Şimdi eve gidince o 2. kahvaltı seni bozuyor .
Yeme be vero bi kere de yeme ,, he olma mı ? Olur olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?