Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
1 Trabzon hurması

Kahvaltı
1 yumurta
Tere- maydanoz
Peynir
3 zeytin

Öğlen
1.5 porsiyon kıymalı karnabahar
Yoğurt

Ara
1 cb sütlü kahve

Akşam işten çıkmadan
2 bardak ayran
1 Kk kasar.

2.5 lt su , 45 dk yurume,100*2 twisten shape

Güzel menün canım senin menü ler genelde iyi ve az yiyorsun

OTE="Davina, post: 49077110, member: 179861"]Selam canlar
Trafik mahvetti bugün yine beni. İş beni yoruyor yol ayrı yoruyor yeni iş bakıyorum buldum gibi karar verme aşamasındayım.[/QUOTE]
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında

Güle güle kullan canım

OTE="aeben, post: 49076382, member: 80890"]İyi akşamlar güzeller [/QUOTE]
İyş Akşamlar abla nasılsın sınavın nasıl geçti sanki bi kaç gündür yoktun

DelyDoly, post: 49076508, member: 650458"]Afiyett olsunn kuzumm gayet güzel menun iyi sonuclar alacaksın [/QUOTE]
İnşallah Canım sağol inşallah çok sıkıldım kilolarımdan artık daha dört elle sarulmak şsrşyorum diyet işine

İyi akşamlar kızlar,
menümü paylaşayım dün cepten girdim ama pc den giremedim. malum cepten yazamıyorum, tarayıcı da iyice sapıttı.
kahvaltı : 1,5 haslanmıs yumurta, 1 kücük lavas, peynir, zeytin yesillik, cay, tereyağ-bal
öğle : 1 haslanmıs yumurta, 4 adet diyet kraker, biraz peynir
aksam : ızgara tavuk, salata, biraz sebze yemeği, bir bardak fanta
akşam çayla : 3 adet tuzlu kurabiye, 2 tatlı kurabiye

patatesss kızart , tahin pekmezzz bandır ekmege,
arkasından birde abur cubur patlattttt -900 granti
Hele hele benle dalga geçer . Ama tam geçilmelik im masumum . Pattis kızartmadım ama soğan halkasi yagda kizartilms makarna ile onu yedim . Tabi tahinpekmez im bitince .yerine tahinli helva aldım. Ekmek arası yaptım . .. Ay ben gene aciktim. YahUÜ. . Bu da menü bildirimim olsun. Diğer yediğim saçmalıklar bana kalsin.

Bacim yarına kadr bişi yemiceksen iyi de sen acikirsin bence . Dikkat edek gece yemeyek

Bak harika bir başlangıç olmuş sabah .

Şimdi eve gidince o 2. kahvaltı seni bozuyor .

Yeme be vero bi kere de yeme ,, he olma mı ? Olur olur
Olmadi kaptanim. Bi kere bile beceremedim. Aç kurt gibjm saldırdım tahinli helvaya. Çıtır ekmeğe. Ya şu kynbaba ne varsa her sabah fırından alıo sıcak

Selam kizlar..

Sabah:1 yumurta 4 zeytin 1 etimek

Ogle:az tavuk haslama vardi 4 catal falan..yogurt.etimek

Aksam:etli türlü (küçük pasta tabaginda)1 bardak cola zero

3 tanw küçük gofret yedim

Cok kahve iciyorum gunde 5 kupa falan az sütlü sekersiz..

5.6 km yürüyüşüm..

Havalar soguyunca su tuketimim cok azaldi dikkat etmek lazim..sanirim bugun hic su icmedim litrelik sisemdeki suyu icerim yatana kadar..

saydin78 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)
Ausencia ben bu haftaki iddiadan çekiliyorum çünkü mide ağrım geçmedi geçmiyo diyeti bıraktım detokstaki meyveler midemi daha kötü yapıyo onu da yapmadım cuma günü değil birincilik artı çıkarım kesin neyse cuma günü benim doğum günüm artık mazur görürsünüz di mii şaka şaka mazur görmeyin inşallah toparlarım kendimi
kelebekolacam benim mide ağrım geçmedi yemek yedikçe tekrar ediyor mandalina falan ekşi şeyler yedim ağrı başladı acaba yara falan oluşmuş olabilir mi ekşi bi şey yiyince ağrıyor bi de sabah antibiyotiği lansorla aldım. Annem antibiyotik bi şey yapmaz dedi ama risk almayayım dedim akşam oldu ağrı başladı yine anlamadım

Anam hiç halim kalmadı. Menü 2.gun menüsü.
Ya ne çikolata ne kurabiye bugün bi pırasa yemeği yaptım ufff ne kadar zor sabrettim.buyuk kızım 2 tabak yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…