- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Bi süre yediklerine dikkat et canım sabah mutlaka bal şerbeti iç.ilaca da bi süre devam et.15 gün kadar.antibiyotik de mide ağrıtır. Baharatlı asitli ağır yiyeceklerden çiğ sebzelerden biraz uzak dur.saydin78 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)
Ausencia ben bu haftaki iddiadan çekiliyorum çünkü mide ağrım geçmedi geçmiyo diyeti bıraktım detokstaki meyveler midemi daha kötü yapıyo onu da yapmadım cuma günü değil birincilik artı çıkarım kesin neyse cuma günü benim doğum günüm artık mazur görürsünüz di mii şaka şaka mazur görmeyin inşallah toparlarım kendimi
kelebekolacam benim mide ağrım geçmedi yemek yedikçe tekrar ediyor mandalina falan ekşi şeyler yedim ağrı başladı acaba yara falan oluşmuş olabilir mi ekşi bi şey yiyince ağrıyor bi de sabah antibiyotiği lansorla aldım. Annem antibiyotik bi şey yapmaz dedi ama risk almayayım dedim akşam oldu ağrı başladı yine anlamadım
Tesekksaydin78 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)
Ausencia ben bu haftaki iddiadan çekiliyorum çünkü mide ağrım geçmedi geçmiyo diyeti bıraktım detokstaki meyveler midemi daha kötü yapıyo onu da yapmadım cuma günü değil birincilik artı çıkarım kesin neyse cuma günü benim doğum günüm artık mazur görürsünüz di mii şaka şaka mazur görmeyin inşallah toparlarım kendimi
kelebekolacam benim mide ağrım geçmedi yemek yedikçe tekrar ediyor mandalina falan ekşi şeyler yedim ağrı başladı acaba yara falan oluşmuş olabilir mi ekşi bi şey yiyince ağrıyor bi de sabah antibiyotiği lansorla aldım. Annem antibiyotik bi şey yapmaz dedi ama risk almayayım dedim akşam oldu ağrı başladı yine anlamadım
Teşekkür ederim canım benimsaydin78 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)
Teşekkür ederim dikkat edicem. Antibiyotiği de bıraksam mı yaBi süre yediklerine dikkat et canım sabah mutlaka bal şerbeti iç.ilaca da bi süre devam et.15 gün kadar.antibiyotik de mide ağrıtır. Baharatlı asitli ağır yiyeceklerden çiğ sebzelerden biraz uzak dur.
Diş için di değil mi ağız içi yaralar enfeksiyona açık.mide koruyucuyla alınca çok sıkıntı olmaz insallahTeşekkür ederim dikkat edicem. Antibiyotiği de bıraksam mı yaameliyattan sonra enfeksiyon oluşmasın diye vermişti doktor, ameliyattan sonra başladım ilaca 6 gün oldu 1 gün içmedim toplam 5 gün içtim daha devam etmeli miyim ilacı kessem saçma bi şey mi yapmış olurum
Dur daha yolun başındadın daha neler neler görürsün
Birisini hatırlıyorum teey aylar önceden diyete başladı 3 gün (kesinlikle latife değildir) bugun kendime ödül verdim demiştiah birde menüyü gorsen . Bende tabi uyardım bir daha da gelmedi niyeyse
iyi akşamlar herkese gelmişken menüde vereyim bugün canım hiçbir şey istemedi hemde hiç okulda da biraz canım sıkıldı yediklerimi topluca yazayım öğün yok çünkü
2 ceviz
10 fındık
3 kuru kayısı
2 avuç çerez
3 yaprak marul
2 küçük lahmacun
su : 2 lt şimdilik
spor : yok
Menum 29.11.2016 Sali
Sabah
1 bardak limonlu ilik su
2 yumurta
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yogurt
Akşam
1 kase yogurt
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 85 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar canlar ütü yapacagim biter bitmez donerimm
Slm kızlarAusencia abla ve diğet arkadaşlar
sabah
uyarınca
tarçınlı su
2 kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
1 tatlı kaşık acuka
yeşillik salata
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase ezogelin
2 kadı budu köfte
1 bardak ayran.
Ara
5 kuru kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
1 kase şehriye çorbası
Kabak yemeği
cevizli yeşillikler yoğurt
birazdan
süt
Meyve
Salı :
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kahve
Ogle :
Ton balıklı salata
Akşam:
Menemen
2 dilim dukan ekmek
Spor : 60 dk
Su : 2.5 litre
İyi akşamlar güzeller
Menümü de yazayım
Sabah(arkadaşta kahvaltıdaydımkelebekolacam )
Yumurta (haşlama)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Avuç içi kadar krep sıfır yağ
Yarım ceviz büyüklüğünde kurabiye
2 çatalda yine yağsız kek
Öğlen
1 Kase yoğurt
1 Trabzon hurma
Akşam
Yoğurt çorbas
Kapuska
Su 2
Spor
50 dk eliptik
20 dk hareket
50 ip atlama
Bugünkü menü
Kahvaltı
1 simit
Ögle
Tavuk dürüm
Ayran
Akşam
Patlıcan yemeği
Cacık
1 dilim ekmek
Ara
Süt
Kızlar yarında sabah günde akşamda Doğum günündeyim ama bendeniz hiçbi cıssa el sürmeyeceğim inşallah güne herkes bişeyler yapıyo bende salata yapıcam dedim ve sadec onu yiycem.börülce salatası.
Sabah
1 Trabzon hurması
Kahvaltı
1 yumurta
Tere- maydanoz
Peynir
3 zeytin
Öğlen
1.5 porsiyon kıymalı karnabahar
Yoğurt
Ara
1 cb sütlü kahve
Akşam işten çıkmadan
2 bardak ayran
1 Kk kasar.
2.5 lt su , 45 dk yurume,100*2 twisten shape
Kızlar geçen de sordum motive amaçlı instagram'da takip ettiğiniz varmı
İyi akşamlar kızlar,
menümü paylaşayım dün cepten girdim ama pc den giremedim. malum cepten yazamıyorum, tarayıcı da iyice sapıttı.
kahvaltı : 1,5 haslanmıs yumurta, 1 kücük lavas, peynir, zeytin yesillik, cay, tereyağ-bal
öğle : 1 haslanmıs yumurta, 4 adet diyet kraker, biraz peynir
aksam : ızgara tavuk, salata, biraz sebze yemeği, bir bardak fanta
akşam çayla : 3 adet tuzlu kurabiye, 2 tatlı kurabiye
Ay benden aşağıda kiloda olmanı cekemem kaptanim. Yapma iyidi hedef 68 ken
Selam kizlar..
Sabah:1 yumurta 4 zeytin 1 etimek
Ogle:az tavuk haslama vardi 4 catal falan..yogurt.etimek
Aksam:etli türlü (küçük pasta tabaginda)1 bardak cola zero
3 tanw küçük gofret yedim
Cok kahve iciyorum gunde 5 kupa falan az sütlü sekersiz..
5.6 km yürüyüşüm..
Havalar soguyunca su tuketimim cok azaldi dikkat etmek lazim..sanirim bugun hic su icmedim litrelik sisemdeki suyu icerim yatana kadar..
saydin78 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :)
Anam hiç halim kalmadı. Menü 2.gun menüsü.
Ya ne çikolata ne kurabiye bugün bi pırasa yemeği yaptım ufff ne kadar zor sabrettim.buyuk kızım 2 tabak yedi.
Ahu060812 waww 2 çanta bi pantolon. Süper.
İyi geceler hanımlar
Sonunda menü yazıcam
Sabah 1 sb ılık su
1 yumurta
2 dlm ananas
1 sb kış çayı
Ara 1/2 portakal 2 adet yulaf lı bisküvi
Öğle
4 yk makarna
6 yk börülce
2 kepçe cacık
Ara 1 sb süt 2 adet yb. ( yulaf lı bisküvi)
Akşam
8 yk etli kapuska
1 kepçe yoğurt
Ara 1 sb sütlü kahve 2 adet yb.
Bu akşam yemeğe komşular geldi sonrasında şekersiz çay ve kahve içtim bide
Çocuğu okula alıp bıraktım spor sayılırsa 15 dk
Sonra perde astım sağlam terletti beni 15 dk
2.5 litre suyumu içtim ama :)
Yarın happy walk günü kızlar
Antepia27 Ausencia kelebekolacam
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun canım
Teşekkür ettim daha iyisi sizlerin olsun bu arada instagramda 40 kilo nasıl giderle mevsimlerden Paris'i takip ediyorum ilki 36 kilo verdi ikincisi 61 vermişGüle güle kullan canım
Doktorcum pantolondan çıkan 120 tl ile sadece 2 çanta aldım contayı yakma yine toplayamıyozAhu060812 waww 2 çanta bi pantolon. Süper.
Saydn cnm dogum gunun kutlu olsn bu sene ins anne olursnFatma'cım çok teşekkür ederim ♡ Rabbim bana da nasip etsin insaAllah anne olmayı. Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim canım benim
Çok tesekkür ederim canım
Tesekkürler tatlımsaydin78 tatlım doğum günün kutlu olsun musmutlu seneler
Canim benim sağolasın ErvamSaydn cnm dogum gunun kutlu olsn bu sene ins anne olursn
Birlikte leslie başlayalım abla happy walk la başlayalım bende yorgunluktan birşey yapmadım ama yapmak gerek
İyi geceler hanımlar
Sonunda menü yazıcam
Sabah 1 sb ılık su
1 yumurta
2 dlm ananas
1 sb kış çayı
Ara 1/2 portakal 2 adet yulaf lı bisküvi
Öğle
4 yk makarna
6 yk börülce
2 kepçe cacık
Ara 1 sb süt 2 adet yb. ( yulaf lı bisküvi)
Akşam
8 yk etli kapuska
1 kepçe yoğurt
Ara 1 sb sütlü kahve 2 adet yb.
Bu akşam yemeğe komşular geldi sonrasında şekersiz çay ve kahve içtim bide
Çocuğu okula alıp bıraktım spor sayılırsa 15 dk
Sonra perde astım sağlam terletti beni 15 dk
2.5 litre suyumu içtim ama :)
Yarın happy walk günü kızlar
Antepia27 Ausencia kelebekolacam
Haa şöyleee ..bak ev taşınınca menülerde toparlandı nisam .
Aynen devam .
Kısa sürede 9 lu başlayan kilo hedefi koyalım sanaAntepia27 ile . Şubat sonu iyi bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?