Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi süre yediklerine dikkat et canım sabah mutlaka bal şerbeti iç.ilaca da bi süre devam et.15 gün kadar.antibiyotik de mide ağrıtır. Baharatlı asitli ağır yiyeceklerden çiğ sebzelerden biraz uzak dur.

Tesekk
Teşekkür ederim canım benim

Bi süre yediklerine dikkat et canım sabah mutlaka bal şerbeti iç.ilaca da bi süre devam et.15 gün kadar.antibiyotik de mide ağrıtır. Baharatlı asitli ağır yiyeceklerden çiğ sebzelerden biraz uzak dur.
Teşekkür ederim dikkat edicem. Antibiyotiği de bıraksam mı ya ameliyattan sonra enfeksiyon oluşmasın diye vermişti doktor, ameliyattan sonra başladım ilaca 6 gün oldu 1 gün içmedim toplam 5 gün içtim daha devam etmeli miyim ilacı kessem saçma bi şey mi yapmış olurum

Diş için di değil mi ağız içi yaralar enfeksiyona açık.mide koruyucuyla alınca çok sıkıntı olmaz insallah

İyi geceler hanımlar
Sonunda menü yazıcam
Sabah 1 sb ılık su
1 yumurta
2 dlm ananas
1 sb kış çayı
Ara 1/2 portakal 2 adet yulaf lı bisküvi
Öğle
4 yk makarna
6 yk börülce
2 kepçe cacık
Ara 1 sb süt 2 adet yb. ( yulaf lı bisküvi)
Akşam
8 yk etli kapuska
1 kepçe yoğurt
Ara 1 sb sütlü kahve 2 adet yb.

Bu akşam yemeğe komşular geldi sonrasında şekersiz çay ve kahve içtim bide

Çocuğu okula alıp bıraktım spor sayılırsa 15 dk
Sonra perde astım sağlam terletti beni 15 dk

2.5 litre suyumu içtim ama :)

Yarın happy walk günü kızlar
Antepia27 Ausencia kelebekolacam

Aaaa aaaa niye acaba

Tatlım müdür yard.cısını dövmeye geleyim mi
Onun yüzünden kuş kadar yemiş benim roxenim .

Ahhh yavrum senin 4 günlük menü kırpıla kırpıla bişeycik kalmamış .Yat uyu bari balım ... yarın yine iş ...

Valla tubam hep aynı şeyi söylüyorum ama menün 90 kilo civarı için ideal diyetisyen listesi . Sen bununla veremiyorsan sana fazla geliyor demek . Yoksa on numara menü bence .

Salı :

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kahve

Ogle :
Ton balıklı salata

Akşam:
Menemen
2 dilim dukan ekmek

Spor : 60 dk
Su : 2.5 litre

Anam sana da bu işareti yapmaktan ben bayılacaaam Yine olmyş , yine güzel oluş ceydam .

İyi akşamlar güzeller

Aebenim

Özletme he miii ?

Aferin benim çekirgeme Nasıl da tutmuş kendini ..ha bana kalsa o kurabiye o kekte olmalıydı ... yağsız mağsız ... 70 e kadar yok :)

Bu arada o cepte para bulma ne güzel bir şeydir ya ... kışlıklarda çıkar benim ara ara .

Bugünkü menü
Kahvaltı
1 simit

Ögle
Tavuk dürüm
Ayran

Akşam
Patlıcan yemeği
Cacık
1 dilim ekmek

Ara
Süt

Davim bence de yeni işi değerlendir . Ya iştesin ya yoldasın kuzum burda ...
Zaten iş senin harika menüleri de bozdu .

Sürersen benim suratım dikiliversin masada önüne korkup yeme .

Ayyyy tutmayın beni diyeceğim ....

Yürü beeee kim tutar senii ii çok iyi şeyer görüyorum kutunda masum bu hafta çççoookk .

Kızlar geçen de sordum motive amaçlı instagram'da takip ettiğiniz varmı

Benim yok ama kızlar yazıyordu , 40kilonasılverilir mi ne varmış ..epey motive oluyordu kelebekolacam onunla.

Sherry hoş geldin ... Beğendim menünü .Fanta hariç .
Ama ilk geldiğin günlerde ki uzun abur cubur listesi nerdeeee bu liste nerdee . Olacak böyle devam edersen ama istikrar şart .

Ay benden aşağıda kiloda olmanı cekemem kaptanim. Yapma iyidi hedef 68 ken

Aaaaa seni azıcık gaza getirecekse 58 bile olurum

Gofret hariç güzel menü olmuş day .
Su bende içmiyordum , tele su hatırlatma prog. indirdim .benim çok işime yaradı .

Geçmiş olsun canım .
Ama keşke bu rahatsızlık varken detoks metoks hiiç başlamayaydın .
Midene iyi gelecek şeyler zaten kaçamaklar değil .
O yüzden beyaz çorbalar , salçasız haşlama yemekler ve yoğurt tüket bol bol .
Yarışı bilemem ama Cuma artı martı yok

Anam hiç halim kalmadı. Menü 2.gun menüsü.
Ya ne çikolata ne kurabiye bugün bi pırasa yemeği yaptım ufff ne kadar zor sabrettim.buyuk kızım 2 tabak yedi.

Ya bende de pırasa vardı bugün..Bol limonlu yemeyi severim söylemesi ayıp dayan dayan ... kaldı 2 gün .
Ve tavuklar etler köfteler...ooo oooo yarın toksun diyeyim .

Ahu060812 waww 2 çanta bi pantolon. Süper.

+120 tl

Haa şöyleee ..bak ev taşınınca menülerde toparlandı nisam .
Aynen devam .
Kısa sürede 9 lu başlayan kilo hedefi koyalım sana Antepia27 ile . Şubat sonu iyi bence ...

Allah yardımcın olsun canım
Allah razı olsun canım
Güle güle kullan canım
Teşekkür ettim daha iyisi sizlerin olsun bu arada instagramda 40 kilo nasıl giderle mevsimlerden Paris'i takip ediyorum ilki 36 kilo verdi ikincisi 61 vermiş
Ahu060812 waww 2 çanta bi pantolon. Süper.
Doktorcum pantolondan çıkan 120 tl ile sadece 2 çanta aldım contayı yakma yine toplayamıyoz

Ausencia kaptanım bende onları yediğime Çok pişman oldum hem tatları da güzel değildi zaten
ama yarın bu pişmanlığı yaşamak istemiyorum bugün çok ısrar ettiler her şeye hayır demiş olamadım ama mutlumu oldum hayır yarın görecekler irade neymiş bugün WhatsApp'ta konuşurken yarın güne gideceğim arkadaşlarla Altı ay enaz yapmam lazım bu diyeti dedim de o biraz irade ister demişti ben de ben biz de irademizi gösteririz demiştim bu lafın arkasında kalmam lazım

Birlikte leslie başlayalım abla happy walk la başlayalım bende yorgunluktan birşey yapmadım ama yapmak gerek

Canım bugün ben baslamıştım uzun zamandır ilk defa pc actım yaptım süper olur beraber takip edwlim
2mil yaotım 3cok yıruluyorum
Bir kac haftaya 2 +2mil yapmayı düsünüyorum insallah

Canım cok guzel menü olmus suyunuda ekle benimkinide sor canım havalar soğuyunca suyu atlıyıruz
Haa şöyleee ..bak ev taşınınca menülerde toparlandı nisam .
Aynen devam .
Kısa sürede 9 lu başlayan kilo hedefi koyalım sana Antepia27 ile . Şubat sonu iyi bence ...

Bana uyar insallah yapalım

Merhabalar menüm
Sabah
1 simit
1 kk beyaz ve kaşar peyniri
4 zeytin
Biraz domates
2 ceviz
2 bardak çay
Ara
1 mandalina 2 elma
Öğlen
1 kase patates salatası
Ara
1 kayısı çayı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak hamsi tava ( oldukça az yağlı)
Bol salata tere roka
2 badem
Su: 1,5 lt. civarı
Spor: yok

roxen2303 Ausencia DelyDoly ve tüm şekerler

Kzlar bugun yine pek ugrayamadm gecmisi tamda okuyamadm nisaca cnm yeni evinda gule gule otr sna mutluluk huzur gtrsn dersaadet cnm gecmis olsn mide ağrısı cok kotu ya soguk sut iyi gelr diye biliyrm ama daydream abla herseye ragmen insan bi sekilde yasamaya alisiyor cok zor olsada Allah yardmcn olsn kuzularn annesi gecmis olsn kzlar hatrladklarm bnlar unuttugum varsa kusura bakmayn hepniz bnm ivmcin ozelsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…