Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok tatlım bıraktım yaaa...adapte olamadım psikolojim müsait değil bazı sebeplerden...

anladim canim saglik olsun...insallah diyetisyenin veridig diyetle yine kilo vermeye baslarsin...

bende akapunkturdan baska diyete ayak uyduramiyorum...ama bugun baya zorlandim...cnaim yogurttan baska seyler cekti..annemi aradim konustum...bir bagirdi canim baska sey cekiyor deyince...aninda istahim kapandibirdaha aciktikca annemi arim

AKŞAM yemeğim ; 1 tabak şehriye çorbası ,bir kase yağszı tuzsuz salata 4 tane tavada kızarmış kanat birazdan da çaylan 2 adet diyet bisküvi yiyeceğm

şttttttttt şeytanlık mı dedin cumaya ne kaldı surda 3 gün 4.gün tartılcaz

kızlar ben bu gün size hiç yazamadım affedin benii

doğacım herseyin güzel cıkmasına cok sevindim tatlımm sağlığımızdan önemlisi yok su dünyada..

gülüm kimsenin ahıı kimsede kalmaz er gec bi şekilde cıkar karsına.üzülme tatlım..

juliacım diğer takımdan neden ayrıldığını paylasman cok güzel bi davranıs olmus takdir ettim gercekden.hayırlısı olsun yeni takımında cabucak amacına ulasırsın inş..

tutkucum sıkma sende canını hersey olacağına varır biz üzülüp yıprandığımızla kalırız. allah sağlık versin sizlere bu tür meseleler çözülür.. insan beyni kötü olayları unutmaya programlı unutulur gider..

ceycecim gecmiş olsun oğlusunaa.inş en kısa zamnda iileşir..

ayyy unuttuklarım kusuruma bakmayınn öpüldünüz canlarım ben spora kacıyorumm

bende yalan yok be cnm ne ise o sonuçta baska takımdan geldim burdaki arkadaslarımında merak etmesi ve ve bi açıklama beklemesi çok normal cnm

kırmızıgülcüm şu kilo bildirimi yapılırken hani yüzdesi fln alınıyaa o nasıl yapılıo bana anlatırmısın cnm cuma günü zorluk çekeyeyim

AKŞAM yemeğim ; 1 tabak şehriye çorbası ,bir kase yağszı tuzsuz salata 4 tane tavada kızarmış kanat birazdan da çaylan 2 adet diyet bisküvi yiyeceğm
menun bana kalirsa guzel canim...cok fazla degil...butungunde cok yemedim..
şttttttttt şeytanlık mı dedin cumaya ne kaldı surda 3 gün 4.gün tartılcaz
hee seytanlik...canim cokkk ekmek cekti...anniskoyu aradim hal hatir sorim dedim..aciktim deyin bir ses cikti o bicim..aciktim dedigimede diyecegimede bin pisman oldum aclikta kalmadi
kızlar ben bu gün size hiç yazamadım affedin benii

gülüm kimsenin ahıı kimsede kalmaz er gec bi şekilde cıkar karsına.üzülme tatlım..

amin canim...tek tesllim bu zaten..yaradanin yanina koymayacak dusuncesi...Allah hepimizi boylelerinden korusun insallah
bende yalan yok be cnm ne ise o sonuçta baska takımdan geldim burdaki arkadaslarımında merak etmesi ve ve bi açıklama beklemesi çok normal cnm

aferim kiz... kim tutar seni iyiki geldin Julia,,,vallah takim dahada neselendi

kizlar ben birazdan cikiyorum isten...aksam girmeye firsat olurmu bilmiyorum..aklimdan gecen eve gider gitmez pijamalari giginip yataga atlamak..sabah 8de kalkip kardesimi okula gotururum eve gelincede kosu bandina hucum...malum meyveyi gecmem lazim

kırmızıgülcüm şu kilo bildirimi yapılırken hani yüzdesi fln alınıyaa o nasıl yapılıo bana anlatırmısın cnm cuma günü zorluk çekeyeyim

canim, gecen haftaki kilonu bu haftaki kilondan cikartiyorsun..sonra onu gecen haftaki kilona boluyorsun..cikan sonucuda 100 ile carpiyorsun..yani:

gecen hafta 54 diyelim. bu haftada 53 ciktin. 54-53=1/54=1.85%

anladinmi tatlim??

pekiiii cnmmm amaneynn sen daha iştemisin yaaa kıyamam ben sana hadi git o zaman da dinlen birazcık

canim, gecen haftaki kilonu bu haftaki kilondan cikartiyorsun..sonra onu gecen haftaki kilona boluyorsun..cikan sonucuda 100 ile carpiyorsun..yani:

gecen hafta 54 diyelim. bu haftada 53 ciktin. 54-53=1/54=1.85%

anladinmi tatlim??

çok kolaymış cnm sağol

azeri çok hoş duruyosun cnm..meyveye katılıyorum çok zorlama kendini..

doğa
[/B]
azeri fıstık gibi hatunsun bence şekerim ben senin gibi olsam daha ne isterim
Oyyyy canlarin benim yaaa.Sagolun,valla motive oldum sayenizde he

Kiz Allah seni ne etmesinO pantolonlu fotoyu koyan ben degildim,Tutku'ydu.Ben daha ilk bugün koydum kizzz
Ayricaaaaa coooook coooook tesekkür ederim caniiimmSayenizde kendimi iyi hissettim.Hem sizi birakirmiyim bee.Kiloma ulassamda burdayim.Kilo koruma amacli annadiiinnnn

bence de çok ince duruyorsun... uff böyle gözüksem başka daha ne isterim..
Thank you.dankeschön.merciiiiiiiiiiii.Insallah canim,insallah hepimize ince günler nasip olsun
insallah canim, bizde birgun azeri gibi oluruzzz
Ayyy yerim seni yaaa.Kiz ben sanki cokmu süperimki,benim gibi olacan.
fistik gibisin .insallah bizde ogle atariz kilolari.

katiliyorum 55 ideal kilon
Kizzz sende haa.Benimde daha cok yolum var be,biliyorsun
bu ne kız azeriiiiiiiii.....utan utan ....böyle vücudun var hala basen diyon yaaa....zafiyet mi geçircen....
Kizzzzz öldüm gülmekten.Valla var basenim kiz.Yani benim vücuduma göre cok tabiiki.

Ama varya,acayip motive oldum hee,iyiki koymusum fotomu.Kendimi bi an zayif hissettim valla.

Son düzenleme:
hellööööö azericimmm gördüm senii alttaaa sobeeeee

kırmızım hellöööööö senide gördüm alttaaa bakma öle katıl sohbete :84:

Azericim bende o fotografi senin koydugunu saniyorum.. Bunadim ben resmen bunadim ((

Tutkumunda pek kilosu yok ozaman tek gobek... Ben bu halimle koymaya utaniyorum vallaha
90 altina inim gerisi kazak sokuui gibi gelir nasil olsa...

Neyse sekerler ben guzellik uykumu almaya gidiyorum... Sizin masallahiniz var tabi ihtiyaciniz yok... Hepinizi kocamannnn opuyorummm yarin gorusiruz insallahhhh

iyi geceler cnm

kızlar ara öğün olarak beyaz leblebi yiyorum 40 gr
Ayyy bak iyi dedin,yarin bende alayim
sağol canım.. o zaman kahveyi de mümkün olduğunca içmemeye çalışacağım demek.. tühh..
Hayatta kahvesiz yasayamam.Günde 1 bardak en az icmem lazim.Coook severim
tekrardan selam kızlar bu 5i 1 yerde çayı çok iştahımı kesiti bnm
Ay Almanya da olmak cok gicik.Hic burada öyle güzel seyler yok beee
kızlar şükür ki böle değiliz

Allah iyiligini versin.Gülmekten catladim.Öyle bir güldümki cocuklar geldiler bakmaya.
bende çok içtim bugün gaza geldim sizinle beraber normalde çok su içmem ben
Ic gülüm ic.Valla susuz gitmixor bu kara yaglar,alcak yaglar
mumkunse lesli yap bak az once yaptim atesler basti beni simcik:78:kipkirmizi oldum bak.oglen bi dilim tavuklu borek yedim.iki de domates yedim.koca bir bardakta su ictim
Ay ben bugün cok yoruldum,hic bisey yapmadim yaaa
kiz sen bu borekleri niye hupletip duruyorsun...bak getiricem artik oklavayi haaa
Bende bugün arkadasta yarim dilim kek yedim
Offff canim yaaa,icim acidi resmen.Cok üzüldüm.Allah insallah karsina sana layik,o güzel kalbine layik birini cikartir.
kizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:
Benim bugün cok isim vardi disaridaaaa.Eve gec geldim
yok tatlım bıraktım yaaa...adapte olamadım psikolojim müsait değil bazı sebeplerden...
Amaaaan bosver montiyi.Ben burda monti kurallarini duydukca kriz geciriyorum daha yapmadan.

Tuzsuz asla bisey yiyemem.Ben salatami yagsiz ama tuzlu yiyorum hep.Nar eksiside cok iyi,o zaman tuz fazla koymuyorsun

azeri kızım yarım muz ve 1 portakal yedim az önce
Kiz bu sattemi

Iyi geceleeeeeerrrrr.Öptüüüümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…