sen monti yapiyorsun hala demi saferanim??
yok tatlım bıraktım yaaa...adapte olamadım psikolojim müsait değil bazı sebeplerden...
şttttttttt şeytanlık mı dedinevet ogrenince canim cok yandi Julia.ama ilk evlendigini demedi..dershaneye gidiyordu ordan bir kiz sevdigini ve ayrilacagini soyledi...bende diretince tabi...cunku hersey yolundaydi o siralar..sonunda arkadasindan duydumevlendigini cocugunun oldugunu...aylarca agladim..beddualar ettim..ama adamin icinde var...evli oldugu halde hala baska kizlarla cikiyor...zoraki evlenmis guya...ablaci amcasinin ogluyla evlenmis.oda onun kizkardesini almis.....Halada hakkimi helal etmiyorum tabiki...Allahindan bulur insallahhhhhhh
tabiki cigiricam aaaa, yanliz kaldim burada...aklima seytanlik geliyor...bugun icim kiyildi:84::84::84:
kızlar ben bu gün size hiç yazamadım affedin benii
doğacım herseyin güzel cıkmasına cok sevindim tatlımm sağlığımızdan önemlisi yok su dünyada..
gülüm kimsenin ahıı kimsede kalmaz er gec bi şekilde cıkar karsına.üzülme tatlım..
juliacım diğer takımdan neden ayrıldığını paylasman cok güzel bi davranıs olmus takdir ettim gercekden.hayırlısı olsun yeni takımında cabucak amacına ulasırsın inş..
tutkucum sıkma sende canını hersey olacağına varır biz üzülüp yıprandığımızla kalırız. allah sağlık versin sizlere bu tür meseleler çözülür.. insan beyni kötü olayları unutmaya programlı unutulur gider..
ceycecim gecmiş olsun oğlusunaa.inş en kısa zamnda iileşir..
ayyy unuttuklarım kusuruma bakmayınn öpüldünüz canlarım ben spora kacıyorumm
menun bana kalirsa guzel canim...cok fazla degil...butungunde cok yemedim..AKŞAM yemeğim ; 1 tabak şehriye çorbası ,bir kase yağszı tuzsuz salata 4 tane tavada kızarmış kanat birazdan da çaylan 2 adet diyet bisküvi yiyeceğm
hee seytanlik...canim cokkk ekmek cekti...anniskoyu aradim hal hatir sorim dedim..aciktim deyin bir ses cikti o bicim..aciktim dedigimede diyecegimede bin pisman oldumşttttttttt şeytanlık mı dedincumaya ne kaldı surda 3 gün 4.gün tartılcaz
kızlar ben bu gün size hiç yazamadım affedin benii
gülüm kimsenin ahıı kimsede kalmaz er gec bi şekilde cıkar karsına.üzülme tatlım..
bende yalan yok be cnm ne ise o sonuçta baska takımdan geldim burdaki arkadaslarımında merak etmesi ve ve bi açıklama beklemesi çok normal cnm
kırmızıgülcüm şu kilo bildirimi yapılırken hani yüzdesi fln alınıyaa o nasıl yapılıo bana anlatırmısın cnm cuma günü zorluk çekeyeyim
pekiiii cnmmm amaneynn sen daha iştemisin yaaa kıyamam ben sanamenun bana kalirsa guzel canim...cok fazla degil...butungunde cok yemedim..
evet evet yeni takımım da ikinci gün için iyi sanırım daha adapte oluom sizeeebu adapte olamamış halim yani az daha adapte olursam çok gevezesin diyeceksiniz bana
hee seytanlik...canim cokkk ekmek cekti...anniskoyu aradim hal hatir sorim dedim..aciktim deyin bir ses cikti o bicim..aciktim dedigimede diyecegimede bin pisman oldumaclikta kalmadi
aaaaaaaaaaaaaekmek miiii asla nayır nolamaz kırmızım
aferim kiz...kim tutar seni iyiki geldin Julia,,,vallah takim dahada neselendi
ahhhh cnm bnm çok teşekkür ederim o sizin sıcak kanlılığınzdan kaynaklanıo ama karşımda yüzleri gülmeyen resmi insanlar bulsaydım bende çekinip böle rahat olamayabilirdim
kizlar ben birazdan cikiyorum isten...aksam girmeye firsat olurmu bilmiyorum..aklimdan gecen eve gider gitmez pijamalari giginip yataga atlamak..sabah 8de kalkip kardesimi okula gotururum eve gelincede kosu bandina hucum...malum meyveyi gecmem lazim
canim, gecen haftaki kilonu bu haftaki kilondan cikartiyorsun..sonra onu gecen haftaki kilona boluyorsun..cikan sonucuda 100 ile carpiyorsun..yani:
gecen hafta 54 diyelim. bu haftada 53 ciktin. 54-53=1/54=1.85%
anladinmi tatlim??
[/B]azeri çok hoş duruyosun cnm..meyveye katılıyorum çok zorlama kendini..
doğa
Oyyyy canlarin benim yaaa.Sagolun,valla motive oldum sayenizde heazeri fıstık gibi hatunsun bence şekerim ben senin gibi olsam daha ne isterim
Kiz Allah seni ne etmesinkiz azeriiii...pistikkkk gibi cikmissinnnn...ben senin gibi olsam diyeti birakirdim...dedigin gibi pantalonda kilolu duruyorsun ama ozaman azicik gobeginde vardi..simdimasllahhhhhh ben hicbir fazlalik goremedim kiz
kizzz bizi birakmayacaksin demi???kilona ulassanda...cok alistik sana:85::85:
Thank you.dankeschön.merciiiiiiiiiiii.Insallah canim,insallah hepimize ince günler nasip olsunbence de çok ince duruyorsun... uff böyle gözüksem başka daha ne isterim..
Ayyy yerim seni yaaa.Kiz ben sanki cokmu süperimki,benim gibi olacan.insallah canim, bizde birgun azeri gibi oluruzzz
Kizzz sende haa.Benimde daha cok yolum var be,biliyorsunfistik gibisin .insallah bizde ogle atariz kilolari.
katiliyorum 55 ideal kilon
Kizzzzz öldüm gülmekten.Valla var basenim kiz.Yani benim vücuduma göre cok tabiiki.bu ne kız azeriiiiiiiii.....utan utan ....böyle vücudun var hala basen diyon yaaa....zafiyet mi geçircen....
hellööööö azericimmm gördüm senii alttaaa sobeeeee
Hellooooo sobe sobeeeeee:81:
Azericim bende o fotografi senin koydugunu saniyorum.. Bunadim ben resmen bunadim((
Tutkumunda pek kilosu yok ozaman tek gobek... Ben bu halimle koymaya utaniyorum vallaha
90 altina inim gerisi kazak sokuui gibi gelir nasil olsa...
Neyse sekerler ben guzellik uykumu almaya gidiyorum... Sizin masallahiniz var tabi ihtiyaciniz yok... Hepinizi kocamannnn opuyorummm yarin gorusiruz insallahhhh
Ayyy bak iyi dedin,yarin bende alayimkızlar ara öğün olarak beyaz leblebi yiyorum 40 gr
Hayatta kahvesiz yasayamam.Günde 1 bardak en az icmem lazim.Coook severimsağol canım.. o zaman kahveyi de mümkün olduğunca içmemeye çalışacağım demek.. tühh..
Ay Almanya da olmak cok gicik.Hic burada öyle güzel seyler yok beeetekrardan selam kızlarbu 5i 1 yerde çayı çok iştahımı kesiti bnm
Allah iyiligini versin.Gülmekten catladim.Öyle bir güldümki cocuklar geldiler bakmaya.
Ic gülüm ic.Valla susuz gitmixor bu kara yaglar,alcak yaglarbende çok içtim bugün gaza geldim sizinle berabernormalde çok su içmem ben
Ay ben bugün cok yoruldum,hic bisey yapmadim yaaamumkunse lesli yap bak az once yaptim atesler basti beni simcik:78:kipkirmizi oldum bak.oglen bi dilim tavuklu borek yedim.iki de domates yedim.koca bir bardakta su ictim
Bende bugün arkadasta yarim dilim kek yedimkiz sen bu borekleri niye hupletip duruyorsun...bak getiricem artik oklavayi haaa
Offff canim yaaa,icim acidi resmen.Cok üzüldüm.Allah insallah karsina sana layik,o güzel kalbine layik birini cikartir.illaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmishaberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunu ben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis
Benim bugün cok isim vardi disaridaaaa.Eve gec geldimkizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:
Amaaaan bosver montiyi.Ben burda monti kurallarini duydukca kriz geciriyorum daha yapmadan.yok tatlım bıraktım yaaa...adapte olamadım psikolojim müsait değil bazı sebeplerden...
anladim canim saglik olsun...insallah diyetisyenin veridig diyetle yine kilo vermeye baslarsin...
bende akapunkturdan baska diyete ayak uyduramiyorum...ama bugun baya zorlandim...cnaim yogurttan baska seyler cekti..annemi aradim konustum...bir bagirdi canim baska sey cekiyor deyince...aninda istahim kapandibirdaha aciktikca annemi arim
Tuzsuz asla bisey yiyemem.Ben salatami yagsiz ama tuzlu yiyorum hep.Nar eksiside cok iyi,o zaman tuz fazla koymuyorsunAKŞAM yemeğim ; 1 tabak şehriye çorbası ,bir kase yağszı tuzsuz salata 4 tane tavada kızarmış kanat birazdan da çaylan 2 adet diyet bisküvi yiyeceğm
Kiz bu sattemiazeri kızım yarım muz ve 1 portakal yedim az önce
Azericim bende o fotografi senin koydugunu saniyorum.. Bunadim ben resmen bunadim((
Tutkumunda pek kilosu yok ozaman tek gobek... Ben bu halimle koymaya utaniyorum vallaha
90 altina inim gerisi kazak sokuui gibi gelir nasil olsa...
Neyse sekerler ben guzellik uykumu almaya gidiyorum... Sizin masallahiniz var tabi ihtiyaciniz yok... Hepinizi kocamannnn opuyorummm yarin gorusiruz insallahhhh
Iyi geceleeeeeerrrrr.Öptüüüümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?