Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia ablacım benden al bi sıfır kaçamak menümü yazayım da gör.
Sabah (evde)
2 dilim ekmek
Bi kaç lokma tavada yumurta
Peynir
Zeytin
Öğlen (günde)
(Yemediklerim) kremalı ıslak kek,haşhaşlı börek,istiridye böreği,mahlepli poğaça,tiramisu,envayi çeşit ekler
Yediklerim
Börülce salatası
Cebiz büyüklüğünde haşlanmış patates (üstüne yoğurt dökmüşlerdi)
Akşam (yemekli doğum gününde )
Köfteli yoğurt çorbası
Fırın tavuk
2 kaşık bulgur
2 dilim fırın patates
Su 2
Sporumu acele ile sabah yaptım
50 dk eliptik 20 dk egzersiz 50 ip atlama
Darısı yarına inşallah

Bu sabahı ve ondan öncesini unut saadetcim.

Bundan sonra senden alkış yollamaktan ellerimi patlatacak menüler bekliyorum ...gelecek eminim .

Ahum aynen devam gülüm .

Önce 70 ler sonra 60 lar gelecek

Ya kızlar o kadar mutlu ve açım ki şu an anlatamam size herşey insanda ve beynimide bitiyor şu an beynimi öyle kodladım ki önüme yiyemeyeceğim ne varsa tadı beynimden ağzıma geliyor hmm ben bunun tadını biliyorum diyorum ve yemiyorum arkadaşlar içinde ye diyen de oldu yeme diyende kız bi yerin şişecek diyende YOk dedim kesin kararlıyım yemiycem diye aslında her şey biz insanoğlunun elinde herşeyi yapabiliriz

Bu sabahı ve ondan öncesini unut saadetcim.

Bundan sonra senden alkış yollamaktan ellerimi patlatacak menüler bekliyorum ...gelecek eminim .
İnşallah unuttum gitti yeni bi başlangıç yaptım an itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum. Hedefim 60, henüz pes etmek için bile çok erken çünkü başlangıçta 88 ile başladım 28 kilo vermem gerekiyordu ve ben şu an 81 kiloyum 21 kilo vermem lazım yani henüz daha yarısı bile gitmemiş...

Ya süpersin ben de öyle yaptım bugün alaçatı muhallebicisi var kadıköyde oranın bi alaçatı sütlacı var bayılıyorum oralardan geçerken aklıma geldi gidip yesem mi diye kendimi ikna etmeye çalıştım ama sonra sabahki fiyaskoyu düşünüp vazgeçtim ben de tadını hatırlamaya çalışıp teselli buldum sonra da kendime kızdım. Bu kadar mı yemeğe bağımlı bi iradesizsin sen dedim kendimi küçümsedim
Bi de tunik alacağım kendime ama hiç yakıştırmıyorum kocaman kollar basenlere hiç güzel durmuyor. Bekliyorum ki zayıflayayım. Ama birkaç gündür kaçamaklar beni demoralize etti. Yedikçe moralim bozuluyo moralim bozuldukça yiyorum

Yok canım hiç öyle düşünme bak birkere yapabilmişsin yine yapabilirsin bugün benim için bi milat demekki olmayacak bişey yokmuş biz hep kendimizi kandırıyormuşuz başarabilirsin başaracağız

Canim ya yazdığını aynenn kopyalayaym. Dedim.
Ama birkaç gündür kaçamaklar beni demoralize etti. Yedikçe moralim bozuluyo moralim bozuldukça yiyorum menü yazmiorum o yüzden . İyi geceler herkese

Güzellikler bugün malumunuz Perşembe .

Kaçamak zaten yokta bugün hiiç yook değil miiii ?

Su aksatmayın ne olur . Kış gelince su hepten unutuluyor . Ama bugüne has akşamdan sonra içmeyin .

Ve tuz içeren her yiyecek vücutta su tutar . Sonra 2.5 litre su içip 1.5 litresini yollarsanız .... aaa tartıda artı . Kesin şişlik ... ödem ... ha işte neden ? Bu dediğimden :)

Yedikçe moralim bozuluyor ... moralim bozuldukça yiyorum !

Bu bizim sloganımız olamaz . olmamalı .

Saadet , vero ... yazmışsınız kızlar ama bu kısır döngüde zinciri kıracak halka morilinizin düzelmesini beklemek değil ... yemeği düzeltmek .

70 tin yedin yedin 70.5 çıktın . Moral dipte ... battı balık dedin yemeye devam
.. oldun 71 ... bu kaçınılmaz son .

Beyninizin sizi yemekle kandırmasına izin vermeyin .

Fazla yemek kimseyi mutlu etmez .
Ama Diyetteki bi kadını çok mutsuz eder.

Herkese günaydınlar
Kaptanım çok doğru söylemişsin valla bunu başarabiliriz hiç bi yiyecek bizden güçlü değil yapabiliriz Allah ın izniyle. vorones bak littlecoffeedoc silkelendi kendine geldi sıra sende

Herkese günaydınlar
Kaptanım çok doğru söylemişsin valla bunu başarabiliriz hiç bi yiyecek bizden güçlü değil yapabiliriz Allah ın izniyle. vorones bak littlecoffeedoc silkelendi kendine geldi sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…