Günaydın kızlar
Günaydın şekerler ♡♥♡♥
Ausencia abla yediklerimi yazdım her zaman diyetisyene de kaçamakları bi abla demişti kaçamaklar seni iki gün geriye götürür şimdi daha iyi anlıyorum ama emzirdiğim için çok acıkıyodum bazen
Silkenip kendime gelmeliyim gerçekten. Ama çok bahanem var ya. Havanın soğuk olması falan bile çok etkilio söyle yağlı şekerli seyler çekio canmm ama biliom ki yaz olsa sıcak olsa sebzeler salatalar çekecek canım. Ben napcam bilmiorm. Sanrimm bi de yeniden 70 lere gelince aklım başıma gelecek . Su an. Gecen seneki diyet oncesi kilomdayim. Kışlık kıyafetlerim oluyor. . Bunlar aptalca bı hisle diyet sevkimi kırıyorHerkese günaydınlar
Kaptanım çok doğru söylemişsin valla bunu başarabiliriz hiç bi yiyecek bizden güçlü değil yapabiliriz Allah ın izniyle.vorones bak @Dersaadet_ silkelendi kendine geldi sıra sende
Ben de pekmez bulgur yiyorm valla. Ama işte ama öğünler bisküvi vs cisli oluo yapmamak lazım. Tatlı krizlerini aşmak lazimmmmGünaydın hepinize canlar .
T tuba52 canım kesinlikle öyle . Diyetteki metabolizmanın tüm dengesi bozuluyor o zaman .
Süt konusunda veroya hep yazdık ... sütü arttıran iyi beslenmedir evet ama kaçamak değil .
40 ı yeni çıkmış bi arkadaşım var . Baş ucunda koca sürahisi ... kuru meyveleri ... yoğurdu ... o da habire yiyor ama sağlıklı yiyor .
Taze soğan tüketin süt için .
Bulgur yiyin.
Pekmez yiyin.
Ayy o sözü ben veremiyorum.Ausencia abla ben kendime söz verdim artık kaçamak yok ama inan yediğim çeyrek dilim ek ekti tek şekerli kahve ondan da vazgeçtim bu savaşta galip olmak istiyorum
Gecmiş olsun canım. Dün çok üşüdüm ben de akşam 9 da battaniyenin altında film izlerken sızmışım. Gece eşim uyandırdı yine hemen uyumuşumDelyDoly evdeyim canım ... ıhlamurumu içtim girdim battaniye altına .
Çıkmadım bu sabah . Oğlanı baba bıraktı okula ... işe de öğleden sonra uğrarım .
Akşama,doğru yapmam gereken bi iş vardı.
Güç toplayayım biraz.
Yol gidecem yine .
Bi arkadas 68 civarıydi sanırım akşam ara öğünde diyetisyen ona bisküvi vermişti şu tam buğday olanindan özellikle yulafli bende bu zamanlar iyi süt yapmıştı. 3_5yiyebilirsinBen de pekmez bulgur yiyorm valla. Ama işte ama öğünler bisküvi vs cisli oluo yapmamak lazım. Tatlı krizlerini aşmak lazimmmm
Allahımm belyanurrr sabah sabah nekadar sevindimmmTeşekkürler canim aminn insallah
geçmiş olsun bacım . Bak kendine azcıkDelyDoly evdeyim canım ... ıhlamurumu içtim girdim battaniye altına .
Çıkmadım bu sabah . Oğlanı baba bıraktı okula ... işe de öğleden sonra uğrarım .
Akşama,doğru yapmam gereken bi iş vardı.
Güç toplayayım biraz.
Yol gidecem yine .
Pufum bak tatlı krizi için tarif vereceğim...hazırlayıp mutfak masana koyarsın krizini bastırır..Ben de pekmez bulgur yiyorm valla. Ama işte ama öğünler bisküvi vs cisli oluo yapmamak lazım. Tatlı krizlerini aşmak lazimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?