Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de pekmez bulgur yiyorm valla. Ama işte ama öğünler bisküvi vs cisli oluo yapmamak lazım. Tatlı krizlerini aşmak lazimmmm
Hani bi hikaye vardırya verom . Dr diyet listesini verir adam bakar , "bunları yemekten öncemi, sonraramı yiycem "der seninki o hesap
Gözüm üstünede yarın kilo alda bi aleme madara edeyim seni . Geçen hafta yazdıgın mesajı bi getireyim önüne

E="Ausencia, post: 49096668, member: 408637"]Günaydın hepinize canlar .

T tuba52 canım kesinlikle öyle . Diyetteki metabolizmanın tüm dengesi bozuluyor o zaman .

Süt konusunda veroya hep yazdık ... sütü arttıran iyi beslenmedir evet ama kaçamak değil .

40 ı yeni çıkmış bi arkadaşım var . Baş ucunda koca sürahisi ... kuru meyveleri ... yoğurdu ... o da habire yiyor ama sağlıklı yiyor .
Taze soğan tüketin süt için .
Bulgur yiyin.
Pekmez yiyin.
[/QUOTE]
Haklısın abla daha dikkatli olacam

Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
aaaa aaaa gerçek mi duyduklarım Hadi hayırlısı çok sevindimmmmmmm, Rabbim hayırla tamamına erdirsin

ay bende aynıydım dün yaa , sporumu yaptımm sonra kahve yaptım eşimle brilikte içmek için ona bir sürü abur cubur ben sade kahvemi içtim oturdum , sonra bi uyandım dedim kahvaltı öncesi bri elma yiyimm hala açtımm birde baktımki saat daha 1:30 ahahah ay dedim banu yat yerineee

aynen asusum işte ben böyle böyle 77-78 lere geldimm birde kaç gündür söylüycme unutuyorum benim diyete başlama kilom 78 miş yahu 77 degilmişşş

geçmiş olsunnn cankuşummmmm

[QUOTE="aeben, post: 49096905, member: 80başladım ırlı sabahlar güzel hanımlar

Bugun evdeyim nihayet tabi şimdilik

Sizleri özledimmm.

Biri 2 haftanın özetini çıkarsın bana [/QUOTE]
Slm abla biz de seni özledik diyetisyene bsşladım artık yeşillik yiyorum hem de seve seve ekmeği 2 dilime düşürdüm spor yok yine bende

Hahhahaha ilahi masum 1:30 da kahvaltı

takımın gücünü bir kez daha gördük valla ben ctesi için bir kaç kaçamak yaprım diye düşünüyordum
ama sizin kaçamaksız, dügün , dogum günü ve toplantılarını görünce utandım yahuu ha birde korktum

arkadaşa dedim ben brokoli ve tavuk salatası yapayım dedim olur dedi
ogünde onlarla onu yerim, sade kahvemi içerim kruyemiş vs olursa onlardan takılırım
yaprak sarma yerim bir iki tane , bu gazla onuda yemem bennn

tavuk salatası tarifi olan varmı ?
yogurtlu yapayım diyorum ama süzme yogurtmu olması gerekiyor ?

Kesinlikle öyle yap masum dün ben yemedim çok da havalıydı valla ama sakın azıcık ye bi lokmacık ye diyenlere kanma kanatsan sonrası çok pişman oluyorsun

Veeee bu haftaki son sınavım bugün teee Ünv den arkadaşıma gideceğiz aynı yurtta kalmıştık bi 12 yıl evvel dün akşamdan yazdım ben diyetteyim bişey yemeZsem alınmaca gücenmece yok diye haberi olsun demi ama ben dünkü savaştan yara almadan çıktıysaaaammm bu vız gelir tırıs gider evelallah

Yedikçe moralim bozuluyor ... moralim bozuldukça yiyorum !Bu bizim sloganımız olamaz . olmamalı .
Fazla yemek kimseyi mutlu etmez .
Ama Diyetteki bi kadını çok mutsuz eder.
Kaptan bu işte yaaaaa çok doğru

Benim depresyonlarımda çok kısadır, kaçamaklarımda da hemen toparlanmaya çalışıyorum ama olan, gidecek daha fazla - ye oluyor Yani N Nana ve kendime verdiğim sözü tutup istikrarı korumuş olsaydım şimdi en az 2 kilo daha eksik olacaktım

Bende bi yemek kitabi var hep guzel olur tarifleri onda varsa atayim sana.

Sen yedikce elime verseler çok güzel pataklayacagim ah verseler

biri gizli gizli kıtlığa girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…