Hani bi hikaye vardırya verom . Dr diyet listesini verir adam bakar , "bunları yemekten öncemi, sonraramı yiycem "der seninki o hesapBen de pekmez bulgur yiyorm valla. Ama işte ama öğünler bisküvi vs cisli oluo yapmamak lazım. Tatlı krizlerini aşmak lazimmmm
Günaydın kızlar,
Kahvemi içtim yumurtamı yicem şimdi ..bugün pro yapacağım..akşam light ton balığı yemeyi düşünüyorum..hadi bismillah..
Doliş senin nici enlerde aday gösterdimGunaydinnn hayirli nurlu sabahlar olsun kizlar açılış benden
aaaa aaaa gerçek mi duyduklarımEver abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Ya kızlar o kadar mutlu ve açım ki şu an anlatamam sizeherşey insanda ve beynimide bitiyor şu an beynimi öyle kodladım ki önüme yiyemeyeceğim ne varsa tadı beynimden ağzıma geliyor hmm ben bunun tadını biliyorum diyorum ve yemiyorum arkadaşlar içinde ye diyen de oldu yeme diyende kız bi yerin şişecek diyende YOk dedim kesin kararlıyım yemiycem diye aslında her şey biz insanoğlunun elinde herşeyi yapabiliriz
Yedikçe moralim bozuluyor ... moralim bozuldukça yiyorum !
Bu bizim sloganımız olamaz . olmamalı .
Saadet , vero ... yazmışsınız kızlar ama bu kısır döngüde zinciri kıracak halka morilinizin düzelmesini beklemek değil ... yemeği düzeltmek .
70 tin yedin yedin 70.5 çıktın . Moral dipte ... battı balık dedin yemeye devam
.. oldun 71 ... bu kaçınılmaz son .
Beyninizin sizi yemekle kandırmasına izin vermeyin .
Fazla yemek kimseyi mutlu etmez .
Ama Diyetteki bi kadını çok mutsuz eder.
@DelyDoly evdeyim canım ... ıhlamurumu içtim girdim battaniye altına .
Çıkmadım bu sabah . Oğlanı baba bıraktı okula ... işe de öğleden sonra uğrarım .
Akşama,doğru yapmam gereken bi iş vardı.
Güç toplayayım biraz.
Yol gidecem yine .
Hahhahaha ilahi masum 1:30 da kahvaltıay bende aynıydım dün yaa , sporumu yaptımm sonra kahve yaptım eşimle brilikte içmek için ona bir sürü abur cubur ben sade kahvemi içtim oturdum , sonra bi uyandım dedim kahvaltı öncesi bri elma yiyimm hala açtımm birde baktımki saat daha 1:30 ahahah ay dedim banu yat yerineee
aynen asusum işte ben böyle böyle 77-78 lere geldimm birde kaç gündür söylüycme unutuyorum benim diyete başlama kilom 78 miş yahu 77 degilmişşş
geçmiş olsunnn cankuşummmmm
Çok güzel bir tarif deniyeyim tşkPufum bak tatlı krizi için tarif vereceğim...hazırlayıp mutfak masana koyarsın krizini bastırır..
Kuru kayısının içine kakao serp 1 tane fındık koy..bisküviye falan gelince alma kuzum evde olmazsa yemezsin eşinden de rica et..
Kesinlikle öyle yap masum dün ben yemedim çok da havalıydı valla ama sakın azıcık ye bi lokmacık ye diyenlere kanma kanatsan sonrası çok pişman oluyorsuntakımın gücünü bir kez daha gördük valla ben ctesi için bir kaç kaçamak yaprım diye düşünüyordum
ama sizin kaçamaksız, dügün , dogum günü ve toplantılarını görünce utandım yahuuha birde korktum
arkadaşa dedim ben brokoli ve tavuk salatası yapayım dedim olur dedi
ogünde onlarla onu yerim, sade kahvemi içerim kruyemiş vs olursa onlardan takılırım
yaprak sarma yerim bir iki tane , bu gazla onuda yemem bennn
tavuk salatası tarifi olan varmı ?
yogurtlu yapayım diyorum ama süzme yogurtmu olması gerekiyor ?
Hahhahaha ilahi masum 1:30 da kahvaltı
Kaptan bu işte yaaaaaYedikçe moralim bozuluyor ... moralim bozuldukça yiyorum !Bu bizim sloganımız olamaz . olmamalı .
Fazla yemek kimseyi mutlu etmez .
Ama Diyetteki bi kadını çok mutsuz eder.
Bende bi yemek kitabi var hep guzel olur tarifleri onda varsa atayim sana.takımın gücünü bir kez daha gördük valla ben ctesi için bir kaç kaçamak yaprım diye düşünüyordum
ama sizin kaçamaksız, dügün , dogum günü ve toplantılarını görünce utandım yahuuha birde korktum
arkadaşa dedim ben brokoli ve tavuk salatası yapayım dedim olur dedi
ogünde onlarla onu yerim, sade kahvemi içerim kruyemiş vs olursa onlardan takılırım
yaprak sarma yerim bir iki tane , bu gazla onuda yemem bennn
tavuk salatası tarifi olan varmı ?
yogurtlu yapayım diyorum ama süzme yogurtmu olması gerekiyor ?
Sen yedikce elime verseler çok güzel pataklayacagim ah verseler
biri gizli gizli kıtlığa girmişMenum 30.11.2016 Çarşamba
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
3 bardak çay
Öğlen
2 minik pohaca
Bankada adam bayilinca korktum.
Akşam
2 bardak cay
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 125 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr
Bende bi yemek kitabi var hep guzel olur tarifleri onda varsa atayim sana.
yok canımmm, yemiyorum dört gündürSen yedikce elime verseler çok güzel pataklayacagim ah verseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?