Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırız
Alla alla bi kiside ben seninle yarisirim yazmadi yaaa
Afeti deryam, keşke senle yarışabilsem ama sen +5 ben ise +20 miyim
Bi de bu menü ile, ben senle nasıl yarışayım

Betulum aslinda 10 kilo versem daha iyi olacak..vermemiz gereken toplam kilo degil haftalik yüzde yarışı istiyorum ben bide ervahafsa yazmisti..menulerle birbirimize ornek oluruz

Geçmişte yüzerken süper menüler takıldı oltama

Sen bu işi başaracaksın Banucum 60 ların kaçışı yok senden

Üstadım muhteşemsin herzaman ki gibi, Allah nazarlardan saklasın, bize de versin o azimden

Ausencia abla ben kendime söz verdim artık kaçamak yok ama inan yediğim çeyrek dilim ek ekti tek şekerli kahve ondan da vazgeçtim bu savaşta galip olmak istiyorum
Tubacım istikrarını hayranlıkla izliyorum ve evet sen bu savaşın galibi olacaksın inşallah İnşallah hepimiz çıttttır hatunlar oluruz

Maşallahhhhhhh güzel bir menü Akşam meyveleri görünce bi midem şekerlendi @nananais duymasın, meyve bağımlısıyım da Ama nanam sağolsun onun desteği ile kontrol altına aldım elhamdulillah

İşte zaferin tadıııııııııııııı Tebrikler ahucum

İyi yapmışsın canım, düşünce hemen kalkmak lazım Dersaadetim ben de sen de arkadaşları bir daha üzmeyelim @nananais bir yerde yazmıştı, en önemlisi kendi kendimizi üzmememiz

Günaydın hanımlar
Bugün uyumuşuz okula geç kaldık.
Kocam yok ama 2 akşamdır bi arkadaş var 2 çocuğu var onlar yemekte Bende ler. Çocuklar her yeri yerinden kaldırıyor lar.
Epey yoruldum gece oyuncakları toplarken geç yattık.
Sabahta her yer dün kırık olmuş geldim eve önce bulaşıkları sonra mutfağı toparladım evi süpürdü m ondan geç yaptım kahvaltıyı.

Yarında misafir gelicek.keşkek yapıcam. Meksika salatası irmikli süt tatlısı haşhaşlı revani inşaallah ama daha başlayamadım hazırlığa inşaallah yetişir.

Sağolun kızlar ...

O battaniyenin altında uyumuş ...çalan tele uyandım .

saydin78 kuzum sana,da geçmiş olsun hatta hiç gelmemiş olsun

Nare83 yavrum day'in tarif güzel ... ama mayonez koyma . Zaten süzme yoğurtla yapacaksın o kıvamı müthiş yapar.
Kalabalıksanız malzeme sayısını artır ki sen bolca ye :))

Betulina toparlamışsın menüyü gülüm .
Valla bende istikrar tam gaz . Pis bi inadım var . Umarım bi daha almam .

N Nisaca o yaptıklarından sen yeme e mi gülüm ?

aeben im haftalık özet ... her şey yolunda bu hafta 1.lik sözü veren arkadaşlar var

Ben 6 ları gördüm göreceğimmm

Kelebek hamile ahu müthiş atakta davi düştü ama iyi dely ile doktor yarışta saadet cozuttu ama toparlanma sözü verdi ceyda ellerinden öper banu full gaz roxen az geliyor nana keyif çatıyor day sıkı bir giriş yaptı saydının içine kaçan hülya avşar birden banu alkan moduna geçti başka başka ... nisa taşındı ... begüm iyi ... kuzu fatma yaso aynur pek uğramıyor ... fatma menü yazıyor ama tuba ve erva iyi menüler yazıyor bakalım

Unuttuğum vardır kesin ... affola .

Bi arkadas 68 civarıydi sanırım akşam ara öğünde diyetisyen ona bisküvi vermişti şu tam buğday olanindan özellikle yulafli bende bu zamanlar iyi süt yapmıştı. 3_5yiyebilirsin
yiyorum ki yulafli bisküvi daha dün iyi ama mutsuz ediodu benj cıs die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…