bu var canim kitapta güzel olur sanki.valla sevinirim , bende netten bakıyorumm yeşilliklimi yapsam yogurtlumu bilemedim
anammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırızİyi akşamlar kızlar,
Yoldayım yine tabiki :))
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimiiyagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime
Afeti deryam, keşke senle yarışabilsem ama sen +5 ben ise +20 miyimAlla alla bi kiside ben seninle yarisirim yazmadi yaaa
Bi de bu menü ile, ben senle nasıl yarışayımKizlar suan size balkonda oturup yaziyorum birileri usuyormus
Menümu yazayim
Sabah:1 yumurta.5.zeytin.1 etimek
Ogle:1 kase karnabahar.1 kase yogurt.1 etimek
Ara:elma.1 pirinc patlagi.2 kaşık yogurda yulaf kepegi 1 kaşık
Aksam:avokadolu marul salatasi 1 etimek
1 lt su..
ouyy oranın pizzaları da çok güzel olurNbr kızlar arkadaşlarla dışarı yemeye gittik ve helal olarak sadece pizza ve sebzeli pilav vardı.
Ve ben öğle yemeği yerine sebzeli pilav yedim pizzaya iyidir :)
bu var canim kitapta güzel olur sanki.
Eki Görüntüle 1919512
Tabi tabi diger yogurt sulandirir..deminki mesajım yarım kalmış güzemmiş cnm tarif süzme yogurt ile yaparım birde
daha gzüel olur teşekür ederim
Betulum aslinda 10 kilo versem daha iyi olacak..vermemiz gereken toplam kilo degil haftalik yüzde yarışı istiyorum ben bideanammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırız
Afeti deryam, keşke senle yarışabilsem ama sen +5 ben ise +20 miyim
Bi de bu menü ile, ben senle nasıl yarışayım
Sana ne lafım olsun canım, başarı sende, fizik sende, sutun bacaklar sende (unutmadım
menü
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı
1 yumurta haşlama
1 kk peynir
4 zeytin
tere-maydanoz
1 közlenmiş yeşil biber
öglen
1 kase domates çorbası
1 biber dolma
2 ymk yogurt
çoban salata yagsız
akşam
1 kase domates çorbası
1 kutu ton balıgı
1 bardak ayran
2,5 tl su
1 türk kahvesi , soda
Çarşamba Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan sade nescafe
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 kepekli etimek
Tere /domates
1 kk peynir
Geç kahvaltı / öğle (arkadaşta masa muazzamdı)
2 şekersiz çay
1/2 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
3 kuru kayısı / 1 ceviz
1 kk peynir
Ara
1 sade kahve
Akşam
1 kase yoğurt
2 ızgara köfte
Salata
Su 1.7 şimdilik
SlmAusencia abla ve aeben abla ve diğer tüm arkadaşlar
sabah
aç karnına
tarçınlı su
2 kuru kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
4 zeytin
dereotu salata
ar
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase yayla çorbası
salata
1 bardak ayran
ara
4 kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
8 kaşık barbunya pilaki
1 kase şehriye çorbası
1 kase cevizli yeşil yoğurt
ara
süt
meyve
Tubacım istikrarını hayranlıkla izliyorum ve evet sen bu savaşın galibi olacaksın inşallahAusencia abla ben kendime söz verdim artık kaçamak yok ama inan yediğim çeyrek dilim ek ekti tek şekerli kahve ondan da vazgeçtim bu savaşta galip olmak istiyorum
Iyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
Kk peynir
2 zeytin.
Bi dilim kepek ekmek
Ara öğün
2 ceviz
3 fındık
Öğle
Bi tabak kabuska
Bi bardak ayran
Ara öğün
Bir portakal
Bir elma
Akşam
1 kepce mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmeği
Ausencia ablacım benden al bi sıfır kaçamak menümü yazayım da gör.
Sabah (evde)
2 dilim ekmek
Bi kaç lokma tavada yumurta
Peynir
Zeytin
Öğlen (günde)
(Yemediklerim) kremalı ıslak kek,haşhaşlı börek,istiridye böreği,mahlepli poğaça,tiramisu,envayi çeşit ekler
Yediklerim
Börülce salatası
Cebiz büyüklüğünde haşlanmış patates (üstüne yoğurt dökmüşlerdi)
Akşam (yemekli doğum gününde )
Köfteli yoğurt çorbası
Fırın tavuk
2 kaşık bulgur
2 dilim fırın patates
Su 2
Sporumu acele ile sabah yaptım
50 dk eliptik 20 dk egzersiz 50 ip atlama
Darısı yarına inşallah
İnşallahunuttum gitti yeni bi başlangıç yaptım an itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum. Hedefim 60, henüz pes etmek için bile çok erken çünkü başlangıçta 88 ile başladım 28 kilo vermem gerekiyordu ve ben şu an 81 kiloyum 21 kilo vermem lazım yani henüz daha yarısı bile gitmemiş...
Ya süpersinben de öyle yaptım bugün alaçatı muhallebicisi var kadıköyde oranın bi alaçatı sütlacı var bayılıyorum oralardan geçerken aklıma geldi gidip yesem mi diye kendimi ikna etmeye çalıştım ama sonra sabahki fiyaskoyu düşünüp vazgeçtim ben de tadını hatırlamaya çalışıp teselli buldum sonra da kendime kızdım. Bu kadar mı yemeğe bağımlı bi iradesizsin sen dedim kendimi küçümsedim
Bi de tunik alacağım kendime ama hiç yakıştırmıyorum kocaman kollar basenlere hiç güzel durmuyor. Bekliyorum ki zayıflayayım. Ama birkaç gündür kaçamaklar beni demoralize etti. Yedikçe moralim bozuluyo moralim bozuldukça yiyorum
Okudum
Amin abla Allah razi olsunAllahımm belyanurrr sabah sabah nekadar sevindimmm68:
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş . Darısı saydın bacıma ve tüm bebiş isteyenlere
Sagol kuzum .. Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinaaaa aaaa gerçek mi duyduklarımHadi hayırlısı çok sevindimmmmmmm, Rabbim hayırla tamamına erdirsin
yiyorum ki yulafli bisküvi daha dünBi arkadas 68 civarıydi sanırım akşam ara öğünde diyetisyen ona bisküvi vermişti şu tam buğday olanindan özellikle yulafli bende bu zamanlar iyi süt yapmıştı. 3_5yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?