Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero etipuf bunalım takılio tikinio

bugün işe gelirken aldım evde karşılaştıracağım.bakalım fark var mı?

özete gellll

Pttdeyim sıra bekliyorum öglen molası kaçamagı :) bugün biraz sakindi bende işlerimi halledeyim dedim.
Ögle yemegindeydim tavuk ile az pilav yedim canım çekti nasıl:) çok aç olunca!

ayyy perşembe günü wc ye çıkmak lazım fazla çıkıyor atrtı
benimde wc yok napcam ilaç içsem evde b kezde ya iş yerinde etki ederse
kuzum ya cok kafana takma tabiiki yarın ki bildiirm önemli ama senin bunun günlük değil daha kalıcı bi çaresini bulman lazım.

Canim ya yazdığını aynenn kopyalayaym. Dedim.
Ama birkaç gündür kaçamaklar beni demoralize etti. Yedikçe moralim bozuluyo moralim bozuldukça yiyorum menü yazmiorum o yüzden . İyi geceler herkese
Bence böyle düşünmeyi bırakmadığımız sürece bu döngüden çıkamayız @Ausencia ablamın dediği gibi yemeyi düzeltelim gerisi gelecek, bizim elimizde

Günaydın herkese

Yine şifayı kapmak üzereyim belki de kaptım .

Ve bugün dışarda çok işim var.
Kendine çok çok dikkat et ablacım havalar çok soğuk

Çoooook haklısın. Bu yazdıkların bana çok moral oldu teşekkür ederim

anammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırız
Ben de sabah akşam marmaray kullanıyorum yenikapı- ayrılık çeşmesi Davina

yeni baskül aldımm.hayırlı olur inşallah.evdekinin hassasiyeti beni öldürecek,bunu denedim cok şükür üstünden bişey eksilsin hemen gösteriyor.
Aaa çok iyi benimki ilk bindiğimde 4 5 kilo eksik gösteriyor Sonra inip bekleyip tekrar çıkmam gerekiyor falan falan üstümde bir sürü şey varken tartıldıktan sonra her şeyi çıkarıp tartılsam ikisi de aynı nasıl bi hassaslıksa bu
Markası ne?

evdekiyle aynı marka ama özellikleri daha iyi geliştirimişler kendilerini.bugün a101 de olanı aldım.asm de denedik hassasiyeti iyi yağ ölçer ama o özellik benim için önemli değil.bide normal kalem pil olması iyi birde 180 kilo ya kadar tartıyo,Allah göstermesin.

Üsküdar sirkeci :) tek durak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…