Vero etipuf bunalım takılio tikinioSağolun kızlar ...
O battaniyenin altında uyumuş ...çalan tele uyandım .
@saydin78 kuzum sana,da geçmiş olsun hatta hiç gelmemiş olsun
Nare83 yavrum day'in tarif güzel ... ama mayonez koyma . Zaten süzme yoğurtla yapacaksın o kıvamı müthiş yapar.
Kalabalıksanız malzeme sayısını artır ki sen bolca ye :))
Betulina toparlamışsın menüyü gülüm .
Valla bende istikrar tam gaz . Pis bi inadım var . Umarım bi daha almam .
@Nisaca o yaptıklarından sen yeme e mi gülüm ?
aeben im haftalık özet ... her şey yolunda bu hafta 1.lik sözü veren arkadaşlar var
Ben 6 ları gördüm göreceğimmm
Kelebek hamileahu müthiş atakta davi düştü ama iyi dely ile doktor yarışta saadet cozuttu ama toparlanma sözü verdi ceyda ellerinden öper banu full gaz roxen az geliyor nana keyif çatıyor day sıkı bir giriş yaptı saydının içine kaçan hülya avşar birden banu alkan moduna geçti başka başka ... nisa taşındı ... begüm iyi ... kuzu fatma yaso aynur pek uğramıyor ... fatma menü yazıyor ama tuba ve erva iyi menüler yazıyor bakalım
Unuttuğum vardır kesin ... affola .
bugün işe gelirken aldım evde karşılaştıracağım.bakalım fark var mı?Uykudan aldığım enerjiyi harcamak üzere çıkıyorum ben kızlar ...
kelebekolacam iki tartı kilo bildirimi aynı mı ? Artı ya da eksi varsa tartı değişikliği bildirimi yapıyoruz listeyi verirken .
özete gellllSağolun kızlar ...
O battaniyenin altında uyumuş ...çalan tele uyandım .
@saydin78 kuzum sana,da geçmiş olsun hatta hiç gelmemiş olsun
Nare83 yavrum day'in tarif güzel ... ama mayonez koyma . Zaten süzme yoğurtla yapacaksın o kıvamı müthiş yapar.
Kalabalıksanız malzeme sayısını artır ki sen bolca ye :))
Betulina toparlamışsın menüyü gülüm .
Valla bende istikrar tam gaz . Pis bi inadım var . Umarım bi daha almam .
@Nisaca o yaptıklarından sen yeme e mi gülüm ?
aeben im haftalık özet ... her şey yolunda bu hafta 1.lik sözü veren arkadaşlar var
Ben 6 ları gördüm göreceğimmm
Kelebek hamileahu müthiş atakta davi düştü ama iyi dely ile doktor yarışta saadet cozuttu ama toparlanma sözü verdi ceyda ellerinden öper banu full gaz roxen az geliyor nana keyif çatıyor day sıkı bir giriş yaptı saydının içine kaçan hülya avşar birden banu alkan moduna geçti başka başka ... nisa taşındı ... begüm iyi ... kuzu fatma yaso aynur pek uğramıyor ... fatma menü yazıyor ama tuba ve erva iyi menüler yazıyor bakalım
Unuttuğum vardır kesin ... affola .
Güzergah nere senin :)anammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırız
Afeti deryam, keşke senle yarışabilsem ama sen +5 ben ise +20 miyim
Bi de bu menü ile, ben senle nasıl yarışayım
kuzum ya cok kafana takma tabiiki yarın ki bildiirm önemli ama senin bunun günlük değil daha kalıcı bi çaresini bulman lazım.ayyy perşembe günü wc ye çıkmak lazım fazla çıkıyor atrtı
benimde wc yok napcamilaç içsem evde b kezde ya iş yerinde etki ederse
Bence böyle düşünmeyi bırakmadığımız sürece bu döngüden çıkamayız @Ausencia ablamın dediği gibi yemeyi düzeltelim gerisi gelecek, bizim elimizdeCanim ya yazdığını aynenn kopyalayaym. Dedim.
Ama birkaç gündür kaçamaklar beni demoralize etti. Yedikçe moralim bozuluyo moralim bozuldukça yiyorummenü yazmiorum o yüzden . İyi geceler herkese
Kendine çok çok dikkat et ablacım havalar çok soğukGünaydın herkese
Yine şifayı kapmak üzereyim belki de kaptım .
Ve bugün dışarda çok işim var.
Çoooook haklısın. Bu yazdıkların bana çok moral oldu teşekkür ederimYedikçe moralim bozuluyor ... moralim bozuldukça yiyorum !
Bu bizim sloganımız olamaz . olmamalı .
Saadet , vero ... yazmışsınız kızlar ama bu kısır döngüde zinciri kıracak halka morilinizin düzelmesini beklemek değil ... yemeği düzeltmek .
70 tin yedin yedin 70.5 çıktın . Moral dipte ... battı balık dedin yemeye devam
.. oldun 71 ... bu kaçınılmaz son .
Beyninizin sizi yemekle kandırmasına izin vermeyin .
Fazla yemek kimseyi mutlu etmez .
Ama Diyetteki bi kadını çok mutsuz eder.
Ben de sabah akşam marmaray kullanıyorum yenikapı- ayrılık çeşmesianammmmm ben de her sabah ve her akşam marmaray kullanıyorum, bakarsın bir gün karşılaşırız
Aaa çok iyi benimki ilk bindiğimde 4 5 kilo eksik gösteriyor Sonra inip bekleyip tekrar çıkmam gerekiyor falan falanyeni baskül aldımm.hayırlı olur inşallah.evdekinin hassasiyeti beni öldürecek,bunu denedim cok şükür üstünden bişey eksilsin hemen gösteriyor.
evdekiyle aynı marka ama özellikleri daha iyi geliştirimişler kendilerini.bugün a101 de olanı aldım.asm de denedik hassasiyeti iyi yağ ölçer ama o özellik benim için önemli değil.bide normal kalem pil olması iyi birde 180 kilo ya kadar tartıyo,Allah göstermesin.Aaa çok iyi benimki ilk bindiğimde 4 5 kilo eksik gösteriyor Sonra inip bekleyip tekrar çıkmam gerekiyor falan falanüstümde bir sürü şey varken tartıldıktan sonra her şeyi çıkarıp tartılsam ikisi de aynı nasıl bi hassaslıksa bu
Markası ne?
Hocam sen bizlerden daha iyi bilirsin lakin zamanında bende kullanmıştım kilo için, eczacım abla böbrekleri yorarsın dedi bıraktım .kaptaniçem nari nazenin yok ortalıkta.chorm nasıl gidiyor onu soracaktım.bende aldım bugün.
Üsküdar sirkeci :) tek durakBence böyle düşünmeyi bırakmadığımız sürece bu döngüden çıkamayızAusencia ablamın dediği gibi yemeyi düzeltelim gerisi gelecek, bizim elimizde
Kendine çok çok dikkat et ablacım havalar çok soğuk
Çoooook haklısın. Bu yazdıkların bana çok moral oldu teşekkür ederim
Ben de sabah akşam marmaray kullanıyorum yenikapı- ayrılık çeşmesiDavina
Aaa çok iyi benimki ilk bindiğimde 4 5 kilo eksik gösteriyor Sonra inip bekleyip tekrar çıkmam gerekiyor falan falanüstümde bir sürü şey varken tartıldıktan sonra her şeyi çıkarıp tartılsam ikisi de aynı nasıl bi hassaslıksa bu
Markası ne?
kuzum ya cok kafana takma tabiiki yarın ki bildiirm önemli ama senin bunun günlük değil daha kalıcı bi çaresini bulman lazım.
o nedir?kaptaniçem nari nazenin yok ortalıkta.chorm nasıl gidiyor onu soracaktım.bende aldım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?