krom içeren tablet.insülin direnci olanlara yardımcı oluyor.benim son gebelikte gebelik şekeri çıkmıştı.babamda şeker hastası yatkınım zaten.o nedir?
Ausencia kaptanım muthişsin herkesi nasıl takip ediyorsun masallah kaptanımıza
Benim de öyle. Olacak o kadar, eski öğünlerimiz ile şimdikler arasında dağlar gibi fark varWc de benimde eski düzenim kalmadı .
Bi gün var bi gün yok .
Benim de öyle. Olacak o kadar, eski öğünlerimiz ile şimdikler arasında dağlar gibi fark varBağırsak bu; ne kadar yatırım o kadar icraat
Benim de öyle. Olacak o kadar, eski öğünlerimiz ile şimdikler arasında dağlar gibi fark varBağırsak bu; ne kadar yatırım o kadar icraat
annnemde de var o sorun en son kolonoskopide son bagırsagı uzun oldugu için suyun orda cok emildiği oyüzden sıkıntı oldugu kararına vardılar.bilmiyorumki ya hep aynı sorun troidde birşey yok ama
şimdi bagırsak düzenleyici ilaca başladım
e birde diyette etkliyor tabiki
evet sinameki uzun vade için zararlı.Ausencia cnm sinemaki denemedim çünkü çok zararlı yine kaysı filan suya atıpp deneyim bir süre
gerçekten diyetten kaynaklıda oluyor beyaz ekmek yiyince muzazzam çalışıyorlarr
burda dagıtsaydın ya ben sana eşlik ederdim.Keçilerim vardi rakibem melankolin hallerim dagittimm geldimm
Yaaa cansin tatlım sagolasin kendimle hesaplasama geriye dönük nedenler bi
burda dagıtsaydın ya ben sana eşlik ederdim.
Yaaa cansin tatlım sagolasin kendimle hesaplasama geriye dönük nedenler bi
Nicinler yanii takdiri ilahi ve bugun ki makus tarihin sıkıştırması amaa iyiyimm simdi..
Tmm kaptanım ben biraz keşkek ve sütlü irmik tatlısı tadıcam belki 4 yk meksika salatası ama pastalar yasak :)Sağolun kızlar ...
O battaniyenin altında uyumuş ...çalan tele uyandım .
@saydin78 kuzum sana,da geçmiş olsun hatta hiç gelmemiş olsun
Nare83 yavrum day'in tarif güzel ... ama mayonez koyma . Zaten süzme yoğurtla yapacaksın o kıvamı müthiş yapar.
Kalabalıksanız malzeme sayısını artır ki sen bolca ye :))
Betulina toparlamışsın menüyü gülüm .
Valla bende istikrar tam gaz . Pis bi inadım var . Umarım bi daha almam .
N Nisaca o yaptıklarından sen yeme e mi gülüm ?
aeben im haftalık özet ... her şey yolunda bu hafta 1.lik sözü veren arkadaşlar var
Ben 6 ları gördüm göreceğimmm
Kelebek hamileahu müthiş atakta davi düştü ama iyi dely ile doktor yarışta saadet cozuttu ama toparlanma sözü verdi ceyda ellerinden öper banu full gaz roxen az geliyor nana keyif çatıyor day sıkı bir giriş yaptı saydının içine kaçan hülya avşar birden banu alkan moduna geçti başka başka ... nisa taşındı ... begüm iyi ... kuzu fatma yaso aynur pek uğramıyor ... fatma menü yazıyor ama tuba ve erva iyi menüler yazıyor bakalım
Unuttuğum vardır kesin ... affola .
Oglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugumkendimce bişeyler anladım.
daha iyi olursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?