- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oy oy canım benimmmmmmmm.unutmak mümkün değil ama rabbim sana gözünü gönlünü meşgul edecek evlatlar nasip etsin canım.Oglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
Aminnn kuzumm aminnn inşallah hayirli zamandaa insallahhoy oy canım benimmmmmmmm.unutmak mümkün değil ama rabbim sana gözünü gönlünü meşgul edecek evlatlar nasip etsin canım.
sen benim yamacımda dur ayrılma.az kaldı.Aminnn kuzumm aminnn inşallah hayirli zamandaa insallahh
Hahaaha ikiz üçüz felann mii 1 tas 3 kuş hesabii kizz Allah omrunu uzun etsin cansinsen benim yamacımda dur ayrılma.az kaldı.
heee listedeyim kaçarınız yok.biz virüslüyüz bulaşıcı, 4 arkadasımın ki 2 si dr 4er cocugu var.hepinize bulaştıracam.bekarlar uzak dursunHahaaha ikiz üçüz felann mii 1 tas 3 kuş hesabii kizz Allah omrunu uzun etsin cansinlisteye girdin dimii senn
Masallahh masallah kuzumm Rabbim saglikli sıhhatli musmutlu omur nasip etsin.Rakibem tellimm kacamagim yokk hee benden demesiiiheee listedeyim kaçarınız yok.biz virüslüyüz bulaşıcı, 3 arkadasımın ki 2 si dr 4er cocugu var.hepinize bulaştıracam.bekarlar uzak dursun
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım. Canım benim, yüreğine serinlik olacak evlatlar nasip etsin.Oglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
off offf benimde yok,ama sanırım yaşlanıyorum.gr gr gidiyor.yinede pes etmedim.Masallahh masallah kuzumm Rabbim saglikli sıhhatli musmutlu omur nasip etsin.Rakibem tellimm kacamagim yokk hee benden demesiii
Allah razi olsun güzelim sagolasinnRabbim gönlüne ferahlık versin canım. Canım benim, yüreğine serinlik olacak evlatlar nasip etsin.
Aaaa hic sanmammm kuzumm bence son gülen olayi teellimm benimm bir depar bekliyorum sendenoff offf benimde yok,ama sanırım yaşlanıyorum.gr gr gidiyor.yinede pes etmedim.
benim en kısa zmaanda spor eklemem lazım.terzi kendi söküğünü dikemez,bi tahlil yaptırmadım sanırım düzensiz reglden anemi başladı.
galiba yenildim
Canim benim cennette sefaatçin olarak bekliyor inşaAllah meleğin bitanemOglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
Aminnn kuzumm aminn Rabbimm tez zamnda senide benide güldürsün insallahh kayseriye gidip dohtorumu civanima ziyaret mi etsek netsekCanim benim cennette sefaatçin olarak bekliyor inşaAllah meleğin bitanemAllahım sabrını versin, sağlıcakla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin tez elden inşaAllah bitanem senin o güzel gönlüne göre versin Rabbim inşallah kuzum benim
bazı böyle listeler bana yaramıyor çözemedim metabolizmamı.milletin 2 küsür verdiklerini bi heves yaparım benden giden 1 i bulmaz.yılların etkisi var bunda.lise deki beslenme düzenim bütün hayatımı etkiledi.ikindiye kadar bişey yemez sonrada patates ekmek ketcap mayonez.Aaaa hic sanmammm kuzumm bence son gülen olayi teellimm benimm bir depar bekliyorum senden
tevafuk tellioğluyum ya bide tel bağlıyormussunuzAminnn kuzumm aminn Rabbimm tez zamnda senide benide güldürsün insallahh kayseriye gidip dohtorumu civanima ziyaret mi etsek netsek
Amin bitanem AminnmmAminnn kuzumm aminn Rabbimm tez zamnda senide benide güldürsün insallahh kayseriye gidip dohtorumu civanima ziyaret mi etsek netsek
Kesişmiyor yolumuzÜsküdar sirkeci :) tek durak
Oo Süper o zaman bi gün 08.25 Yenikapıda buluşalım
Benim tartı bi garip yaa zaten ben artık onu pek baz almıyorum diyetisyendeki tartıda tartılıyorum :)
Canım sağolasın ama inan her birinizin her bilgisini gönülden okuyorum .
Bir de seviyorum burayı
Bana iyi geldiği gibi hepinize gelsin istiyorum .
kelebekolacam canım evet narin yine kayıplarda . Diyet listeyi tekrar sağlam giriş yapar diyordum ama .....
@masumm wc büyük sıkıntı ya ... otlarda kar etmiyor ki sana . Sinameki de denedin mi ?
littlecoffeedoc o nasıl tartı gülüm ?
Kıyafet en az 600 gr oynatır ,tecrübe ile sabit :)
Canım benim ya kıyamam üzülme Rabbim bu derdi verdiği gibi bi gün mutluluğunu da verecek evladını bağışlayacak sana inşallah.. DualarımdasınOglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
Hahaha kuzumm caputlar hazir rengarenkk baglicazz artik yamaclarina ne edektevafuk tellioğluyum ya bide tel bağlıyormussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?