Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahaaha ikiz üçüz felann mii 1 tas 3 kuş hesabii kizz Allah omrunu uzun etsin cansinlisteye girdin dimii senn
heee listedeyim kaçarınız yok.biz virüslüyüz bulaşıcı, 4 arkadasımın ki 2 si dr 4er cocugu var.hepinize bulaştıracam.bekarlar uzak dursun

Son düzenleme:
heee listedeyim kaçarınız yok.biz virüslüyüz bulaşıcı, 3 arkadasımın ki 2 si dr 4er cocugu var.hepinize bulaştıracam.bekarlar uzak dursun
Masallahh masallah kuzumm Rabbim saglikli sıhhatli musmutlu omur nasip etsin.Rakibem tellimm kacamagim yokk hee benden demesiii

Masallahh masallah kuzumm Rabbim saglikli sıhhatli musmutlu omur nasip etsin.Rakibem tellimm kacamagim yokk hee benden demesiii
off offf benimde yok,ama sanırım yaşlanıyorum.gr gr gidiyor.yinede pes etmedim.
benim en kısa zmaanda spor eklemem lazım.terzi kendi söküğünü dikemez,bi tahlil yaptırmadım sanırım düzensiz reglden anemi başladı.
galiba yenildim

Aaaa hic sanmammm kuzumm bence son gülen olayi teellimm benimm bir depar bekliyorum senden

Oglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
Canim benim cennette sefaatçin olarak bekliyor inşaAllah meleğin bitanem Allahım sabrını versin, sağlıcakla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin tez elden inşaAllah bitanem senin o güzel gönlüne göre versin Rabbim inşallah kuzum benim

Aminnn kuzumm aminn Rabbimm tez zamnda senide benide güldürsün insallahh kayseriye gidip dohtorumu civanima ziyaret mi etsek netsek

Aaaa hic sanmammm kuzumm bence son gülen olayi teellimm benimm bir depar bekliyorum senden
bazı böyle listeler bana yaramıyor çözemedim metabolizmamı.milletin 2 küsür verdiklerini bi heves yaparım benden giden 1 i bulmaz.yılların etkisi var bunda.lise deki beslenme düzenim bütün hayatımı etkiledi.ikindiye kadar bişey yemez sonrada patates ekmek ketcap mayonez.
ama bu devran böyle gitmeyecek.
92den 75e düştüm daha evvel ,80den 61 e..artık unumu eledim eleğimi astım,bu 4 günlükten sonra niyetim sıfır kaçamak mümkün oldugunca spor ve hedeften sonra korumak.
mesele hedefe varmadan durmaktan kaynaklanıyor.ne güzel 72.9 olmustum bayram dedim izin aldım.izin dedim yeniden başlayınca veririm diye nasılsa dengelerim diye baklava sarma az yedim ama sırf bunları yedim ekstra kalori almamak için sonra ibre bi şaştı.yok taşındım yok tayin olduk derken bi baktım 83.9

Aminnn kuzumm aminn Rabbimm tez zamnda senide benide güldürsün insallahh kayseriye gidip dohtorumu civanima ziyaret mi etsek netsek
Amin bitanem Aminnmm Doktorum Ankaraya gelecekti tatlim yakin zamanda ise seni Ankaraya ziyarete cagiririz belki kuzum ne dersin ♡♡ dimi dr.um

Üsküdar sirkeci :) tek durak
Kesişmiyor yolumuz görüşmek isterim ama hepinizi çok merak ediyorum

kazlıçeşme - Yenikapı littlecoffeedoc her sabah 08.25 te yenikapıdayım
Oo Süper o zaman bi gün 08.25 Yenikapıda buluşalım

Benim tartı bi garip yaa zaten ben artık onu pek baz almıyorum diyetisyendeki tartıda tartılıyorum :)

Oglumu 2 yıl önce bugün dönülmez bir yola ugurladim kuzum melegimi ondandi durgunlugum
Canım benim ya kıyamam üzülme Rabbim bu derdi verdiği gibi bi gün mutluluğunu da verecek evladını bağışlayacak sana inşallah.. Dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…