Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay aklıma bi replik geldi.kayıp balık nemoda köpek balıkları ,'balıklar dostumuz onları yemiycez 'diye söz verip yemiyorlardı uzun süre.taki küçük bi balığın burnu kanayıp kan kokusunu alıncaya kadar.o koku ile herşey altüst olup deliye dönüyordu köpek balığı.
benimde burnuma gaipten kurabiye kokusu geldi Allahım sen koru diyetimi

Yeeee kuzummm yeee aaa nolcakkiiii10 kurabiyee den bir sey olmazz

Hahaha kuzumm caputlar hazir rengarenkk baglicazz artik yamaclarina ne edek valla canim kg konusunda masalahin var bence gercekteb iyi görünüyorsun asil benim yol uzunn ve dikenli netcemm bilmem
ama sendeki azimde on numara, maşallah O yuzden bu dr seni de yanında eritecek gibime geliyor

hepimizin başına gelen aynı şey

yarın göreceğiz bakalım.3 haftadır kilo vermiştim bu hafta zaten cok gitmesini beklemiyourm ama yinede şöyle 1.5 felan gitseydi.bu sabah henüz onu bile görmedim.
bide ben ton balıgını sevmem onun yüzünden salatadan sogudum.ıyy oluyom Allah affetsin.2 gün yiycem neolacakki dedim ama beni salatadan soguttu.ton balıgını sadece pizzada severim
yinede yapılmayacak bisey dğil.bana uyar onun diyeti.dukan gibi değil ara öğünler var.ve genelde kuru meyve.benim bi yerden iyi hurma bulmam lazım 1 tanesi bile yetiyor bana.

ben de öyleyim, ne zaman popoyu biraz hareket etirsem farkediyor. Spor yapmamız lazım

Yeeee kuzummm yeee aaa nolcakkiiii10 kurabiyee den bir sey olmazz
Allahım ya kk bile bu msjı begenmeme izin vermedi o sana ne diyo begenecekmisin emin misin diye uyarı verdi.(o sana ne diyoyu kk içinden söyledi eminim, ama begenecekmisin eminmisin dedi walla)

Aynenn kuzumm valla bana iyii olacakk bakalim yarin ne olcak merakla bekliyirumm canimm
sen gencsin hayatım 35 i gecmek gercekten cok farkettiriyor çıtırlarla yarışa girmek anca benim gibi çılgın işi.ama olsun cok zevkli bi yarıştı.

En çok meraklı benim.. CUma akşamı bi başladım yemeye, cumartesi ve pazar ful gaz devam yemeye Pazartesiiiiiii kendime geldim... Dedim hemen hemen tövbe et yola devam. Üç gündür yemekten uzak durmak için oruç tutuyorum ve tek öğün besleniyorum biliyorum doğru değil ve inanın ki yapacağım, dayanabileceğim iş değildi, Rabbim yardım ediuor. Kendimi anca bu şek,lde zapt ettim. Tüm umudum yarın - olmak + olmamak

gönlüne göre olur inşallah betülüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…