Hahaaa tipkinin aynisiii hahaash omursun
Yeeee kuzummm yeee aaa nolcakkiiiiay aklıma bi replik geldi.kayıp balık nemoda köpek balıkları ,'balıklar dostumuz onları yemiycez 'diye söz verip yemiyorlardı uzun süre.taki küçük bi balığın burnu kanayıp kan kokusunu alıncaya kadar.o koku ile herşey altüst olup deliye dönüyordu köpek balığı.
benimde burnuma gaipten kurabiye kokusu geldi Allahım sen koru diyetimi
ama sendeki azimde on numara, maşallahHahaha kuzumm caputlar hazir rengarenkk baglicazz artik yamaclarina ne edekvalla canim kg konusunda masalahin var bence gercekteb iyi görünüyorsun asil benim yol uzunn ve dikenli netcemm bilmem
Aynenn kuzumm valla bana iyii olacakk bakalim yarin ne olcak merakla bekliyirumm canimmama sendeki azimde on numara, maşallahO yuzden bu dr seni de yanında eritecek gibime geliyor
hepimizin başına gelen aynı şeybazı böyle listeler bana yaramıyor çözemedim metabolizmamı.milletin 2 küsür verdiklerini bi heves yaparım benden giden 1 i bulmaz.yılların etkisi var bunda.lise deki beslenme düzenim bütün hayatımı etkiledi.ikindiye kadar bişey yemez sonrada patates ekmek ketcap mayonez.
ama bu devran böyle gitmeyecek.
92den 75e düştüm daha evvel ,80den 61 e..artık unumu eledim eleğimi astım,bu 4 günlükten sonra niyetim sıfır kaçamak mümkün oldugunca spor ve hedeften sonra korumak.
mesele hedefe varmadan durmaktan kaynaklanıyor.ne güzel 72.9 olmustum bayram dedim izin aldım.izin dedim yeniden başlayınca veririm diye nasılsa dengelerim diye baklava sarma az yedim ama sırf bunları yedim ekstra kalori almamak için sonra ibre bi şaştı.yok taşındım yok tayin olduk derken bi baktım 83.9
Valla ben gene 3 de tozuttumm kuzummm yaaa ama merakla bekliyorumm
yarın göreceğiz bakalım.3 haftadır kilo vermiştim bu hafta zaten cok gitmesini beklemiyourm ama yinede şöyle 1.5 felan gitseydi.bu sabah henüz onu bile görmedim.kelebek , sonuç alamadınmı sen 4 günlük listeden ?
bu instagramdaki hesabı olan ece yani 40 kilo nasıl gider diyen kadın
diyeti aslında agır ekmek ve hiç bir türevi yok, bulgur,patates, yok aslında çok sıkı diyet yapmışş
ben de öyleyim, ne zaman popoyu biraz hareket etirsem farkediyor. Spor yapmamız lazımoff offf benimde yok,ama sanırım yaşlanıyorum.gr gr gidiyor.yinede pes etmedim.
benim en kısa zmaanda spor eklemem lazım.terzi kendi söküğünü dikemez,bi tahlil yaptırmadım sanırım düzensiz reglden anemi başladı.
galiba yenildim
Allahım ya kk bile bu msjı begenmeme izin vermedi o sana ne diyo begenecekmisin emin misin diye uyarı verdi.Yeeee kuzummm yeee aaa nolcakkiiii10 kurabiyee den bir sey olmazz
Hahahahaha demekkii o bilee sasmisss bu durumaaa kuzummAllahım ya kk bile bu msjı begenmeme izin vermedi o sana ne diyo begenecekmisin emin misin diye uyarı verdi.(o sana ne diyoyu kk içinden söyledi eminim, ama begenecekmisin eminmisin dedi walla)
sen gencsin hayatım 35 i gecmek gercekten cok farkettiriyor çıtırlarla yarışa girmek anca benim gibi çılgın işi.ama olsun cok zevkli bi yarıştı.Aynenn kuzumm valla bana iyii olacakk bakalim yarin ne olcak merakla bekliyirumm canimm
Yeeee kuzummm yeee aaa nolcakkiiii10 kurabiyee den bir sey olmazz
Kuzumm tam 35.5 kumm karsiyaka misalii kitirimm benn ahh ahaaa citirlikk nerdeeesen gencsin hayatım 35 i gecmek gercekten cok farkettiriyor çıtırlarla yarışa girmek anca benim gibi çılgın işi.ama olsun cok zevkli bi yarıştı.
Hahahaha aynenn kuzuuu tkm kaptan yardimcisii olarakk ye yime ye yimee yaptimmkelebekolacam
Tam bir eytan üçgeniiiiisefergil olarak yeeee diyor, 7. takımdaşı olarak yanına yeme imajını ihmal etmiyor ama
vayyy ama bana sor en fazla 28sin derim sen cıtır olsan var ya ..yok yokkk kocana cıtlatmak lazım buna nuti al diye.Kuzumm tam 35.5 kumm karsiyaka misalii kitirimm benn ahh ahaaa citirlikk nerdeee
gönlüne göre olur inşallah betülüm....En çok meraklı benim.. CUma akşamı bi başladım yemeye, cumartesi ve pazar ful gaz devam yemeyePazartesiiiiiii kendime geldim... Dedim hemen hemen tövbe et yola devam. Üç gündür yemekten uzak durmak için oruç tutuyorum ve tek öğün besleniyorum biliyorum doğru değil ve inanın ki yapacağım, dayanabileceğim iş değildi, Rabbim yardım ediuor. Kendimi anca bu şek,lde zapt ettim. Tüm umudum yarın - olmak + olmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?