Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Betulina insallah güzel bir eksi görürsün canim ama met. Calismasi icin ogun atlamadan yemen lazim diger türlü vücut kitlik sinyali verip depolamaya basliyor

Birkaç gündür fazla su içemiyorum. Sanırım pek birsey yemedigim için. Nasıl arttırırim suyu şekerler? Önerisi olan var mı?

DelyDoly bu leer sana .

Senin enerjin çok önemli bizim için bunu sakın unutma .

Hayatındaki her acı ... sıkıntı ... sana kocamannn bi yürek olarak geri dönmüş
Cansinn birtanem Sagolasinn kocaman bir gülümse döndü banaa şükür iyiyimm iyiii güzel kalbine kocaman bir öpücük

tartı öncesi son menü yazayım

sabah
yarım elma
( meyveyi ben kahvaltı öncesi yiyorum sonra kahvaltı )

kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 köz yeşil biber
4 zeytin
peynir
tere-maydanoz
6 çig badem

öglen
1 tabak etli türlü
(havuç ve patatesini yemedim)
cacık

akşam
domates , salatalık ve roka
kaşar peyniri salata yaptım üzerine nar ekşisi

son ögünümü yedim , sabah ola hayrolaaa

Cansinn birtanem Sagolasinn kocaman bir gülümse döndü banaa şükür iyiyimm iyiii güzel kalbine kocaman bir öpücük

Harika Cuma menüsüü

Bi de wc işi halledilse - 800 min. garantide ... ahh ahh .

Kizlar gün bitti menumu yazayim..pro yapacaktim ama olmadi..

Sabah:yumurta.etimek.ceyrek avokado

Ogle: patlıcan yemegi.1 dolma.ayran.1 etimek

Aksam:light ton baligi.ceyrek avokado.2 etimek

1.5 lt su..

İyi akşamlar kızlar benim bugünkü sınavımda çok başarılı geçti sadece salata yedim çok fazla ısrarlara rağmen hiç bir hamur işine dokunmadım çaktırmadım da yemedigimi ama arkadaşlarım yıllardan beriki en zayıf halim olduğunu söyledileR Çok mutlu oldum tabii ki en zayıf halim değil ama bu sefer sporla verdiğim için çok fazla etkiledi kaç kilo gösteririm dediğimde 78-80 dediler halbuki 88lerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…