Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa ne çok izledim ben o kayıp balık nemoyu tüm replikleri ezbere bilirdim
Yeme sakın yeme boşver kurabiyeyi istediğin kiloya geldiğinde yiyeceksin zaten. Ya da yarın tartıldıktan sonra ufacık bir ödül verebilirsin bu düşünceyle yarına kadar dayannn

Tebrik ederim sınavını başarıyla atlatmana çoook sevindim işte spor farkı süper inşallah istediğin kiloya geldiğinde hem zayıf hem fit olacaksın

kizlar iyi aksamlar bir haftadir gelemiyorum bakamiyorum diyette yapamiyorum
anakradan dondukten sonra duzene giremedim bi turlu gelen giden anneme hayirli olsuna (kardesim evlendigi icin) bende de ne doyet ne duzen hicbirsey kalmadi 1 bardak su bile icmedeigim gunler oldu tum duzenim gitti evde aldigim izinle. kilo da aldim gibi sabah haber veriirim son durumu tum emegim bosa gitti. bu kadar kotu haberin yani sira hergun 4 saat trafik cektigim isimden dun itibariyle istifa ettim pazartesi yeni ise baslayacagim. hersey ins daha duzenli.olacak hayatimda. bu konuda en basta hicbir zaman benden destegini esirgemeyen austan destek bekliyorum. suana kadar birikmis 700 e yakin mesaj var bu gece hepsini bitirmek istiyorum. aynen kaldigim yerden devam edicem burdan kopunca hersey eskiye donuyor ve gidisatimin kotuye gitmesi sebebiyle ve yogunluk azlinca kendimi.buraya zor attim.

Ahu060812 sen 50lerde olsan var ya.tercih konusu olsa ben minyon olmak isterdim.ben öyle uzun değilim normalim ama kilo alınca iri oluyoruz ya otomatikman narinlik kalkıyor.
Bi anımı asla unutmam.4 kardeşim 3 kız 1 erkek.ilk kızım sonrası muhtemel 80 civariydim.tum kardeşler 3 kardes aynı yıl evlendik.hepimiz 1 çocuklu lakin gelinmiz daha zayıf.
Topluca pikniğe gittik.donuste arabaya kadar eşyaları goturuyoruz benim 2 elim dolu cok agir seyler degildi lakin eşim gayri ihtiyari gelinin elindekini alınca çok uzulmustum.
Bu 40 kilo nasilverilir ece de geçen videosunda kilo verince eskiden taşıdığım ama eşimin ve benim rahatsızlık hissetmedim ağır posetleri şimdi eşim taşıtmıyor deyince içim yine cız etti.

Menüm
Kahvaltı 14.00
1 haşlanmış yumurta
4 yk lor peyniri
5 tuzsuz siyah zeytin
3 küçük salatalık
2 tane 50 gr lık ihe tuzsuz tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz sütlü kahve

Akşam 18.30
Zeytinyağlı ton balıklı salata
3 yk yoğurt

Ara 21.00 - 22.00 gibi yaparım
1 küçük kutu laktozsuz süt
1 mandalina

Su: şu an 1 lt uyuyana kadar 2 olabilir
Egzersiz yok

Sabah 1 dilim ananas 4yk yoğurt
Öğle 4 köfte 2 salatalık
Aksam salata sıfır yağda pişmiş balık

Organik tavuk bulamadım. Diğerinden de midem bulandı bikere .

Ayy ihe nin ekmeğini özledim organik tambugdaya bayilirdim

Ayy ihe nin ekmeğini özledim organik tambugdaya bayilirdim
Organik olanı hiç sevmiyorum ben normal tam buğday tuzsuz olanı alıyorum artık onun tadı çok daha güzel bence
Bu arada bende hiç narinlik adına bi şey yok gayet uzun boylu geniş omuzlu kocaman popolu göbekli bişeyim bana narin denmesi için... 40 kilo olursam belki

Sen yine de 40 kilo gibi davran.
Eşimle ilk tanistigimizda 64 kiloydum arkadaş masanın ucundan tutarmisin azcık çekelim demişti bende Ayy ben onu şimdi nasıl tutayim demiştim ondan etkilenmiş
Erkekler kendilerine ihtiyacı olan kadın istiyor.birakalim onlar yapsın

Menum 01.12.2016 Perşembe
Sabah
3 dlm sck
2 tavuk burger
1 kk peynir
3 bardak çay

Öğle
1 por karisik izgara
1 kase yogurt

Akşam
2 yk fasulye
2 yk pilav
Bol salata

3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz

Hayatımda erkek de olmadığı için sorun yok

kelebekolacam evet kısa boylu olunca insan zayıf olduğunda çok genç duruyor instagram a koydum bugün kü foto mu baktın mı birde gerçekten uzun insan fit olacak yoksa dev gibi görünüyor hiç olmuyo

Ku
Enemmmm senin 4 günlük 4×4luk olmus

Merhaba şekerler
Menüm
Sabah geç uyandım sabah öğlen bir yedim
2 etimek
1 kk kaşar peyniri
3 siyah 5 yeşil zeytin
1 domates
Ara
1 kayısı çayı
Ara
2 kepekli form bisküvi
Akşam
1/2 kepçe tarhana çorbası
2 y.k. pilav
50 gr. tavuk
Bol havuç kırmızı lahana salatası
Su :2,5 lt.
Spor: yok

Menü de yazayım gelmişken
Sabah
2 yumurta
( korkumdan bişey yiyemedim kendimi tutamazsam gazla kalori almayım diye)
Öğlen (arkadaşta)
Yemediklerim(açma,poğaça,patatesli börek,sütlü irmik tatlısı)
Yediklerim köz patlıcan salatası ve bi kaşık kısır
E tabi hiç bişey yemeyince akşam bomba patladı
Çorba
Kapuska
Salata
Tavuk göğsü
4 kaşık yoğurt
Su 1,9 ama 2,5 olur
Spor yok malum Perşembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…