Aaa ne çok izledim ben o kayıp balık nemoyu tüm replikleri ezbere bilirdimay aklıma bi replik geldi.kayıp balık nemoda köpek balıkları ,'balıklar dostumuz onları yemiycez 'diye söz verip yemiyorlardı uzun süre.taki küçük bi balığın burnu kanayıp kan kokusunu alıncaya kadar.o koku ile herşey altüst olup deliye dönüyordu köpek balığı.
benimde burnuma gaipten kurabiye kokusu geldi Allahım sen koru diyetimi
Tebrik ederim sınavını başarıyla atlatmana çoook sevindimİyi akşamlar kızlar benim bugünkü sınavımda çok başarılı geçti sadece salata yedim çok fazla ısrarlara rağmen hiç bir hamur işine dokunmadım çaktırmadım da yemedigimi ama arkadaşlarım yıllardan beriki en zayıf halim olduğunu söyledileR Çok mutlu oldum tabii ki en zayıf halim değil ama bu sefer sporla verdiğim için çok fazla etkiledi kaç kilo gösteririm dediğimde 78-80 dediler halbuki 88lerdeyim
Ayy ihe nin ekmeğini özledim organik tambugdaya bayilirdimMenüm
Kahvaltı 14.00
1 haşlanmış yumurta
4 yk lor peyniri
5 tuzsuz siyah zeytin
3 küçük salatalık
2 tane 50 gr lık ihe tuzsuz tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz sütlü kahve
Akşam 18.30
Zeytinyağlı ton balıklı salata
3 yk yoğurt
Ara 21.00 - 22.00 gibi yaparım
1 küçük kutu laktozsuz süt
1 mandalina
Su: şu an 1 lt uyuyana kadar 2 olabilir
Egzersiz yok
Organik olanı hiç sevmiyorum ben normal tam buğday tuzsuz olanı alıyorum artık onun tadı çok daha güzel benceAyy ihe nin ekmeğini özledim organik tambugdaya bayilirdim
Sen yine de 40 kilo gibi davran.Organik olanı hiç sevmiyorum ben normal tam buğday tuzsuz olanı alıyorum artık onun tadı çok daha güzel bence
Bu arada bende hiç narinlik adına bi şey yok gayet uzun boylu geniş omuzlu kocaman popolu göbekli bişeyim bana narin denmesi için... 40 kilo olursam belki
Hayatımda erkek de olmadığı için sorun yokSen yine de 40 kilo gibi davran.
Eşimle ilk tanistigimizda 64 kiloydum arkadaş masanın ucundan tutarmisin azcık çekelim demişti bende Ayy ben onu şimdi nasıl tutayim demiştim ondan etkilenmiş
Erkekler kendilerine ihtiyacı olan kadın istiyor.birakalim onlar yapsın
Yalnızlık Allaha mahsustur oda olur inşallah.Hayatımda erkek de olmadığı için sorun yok
Enemmmm senin 4 günlük 4×4luk olmusMenum 01.12.2016 Perşembe
Sabah
3 dlm sck
2 tavuk burger
1 kk peynir
3 bardak çay
Öğle
1 por karisik izgara
1 kase yogurt
Akşam
2 yk fasulye
2 yk pilav
Bol salata
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Yorum bile yaptimkelebekolacam evet kısa boylu olunca insan zayıf olduğunda çok genç duruyor instagram a koydum bugün kü foto mu baktın mı birde gerçekten uzun insan fit olacak yoksa dev gibi görünüyor hiç olmuyo
Ahh ah hayırlısıYalnızlık Allaha mahsustur oda olur inşallah.
Yaa dur bakıyımYorum bile yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?