Ahu senin avantajin nebiliyo musun?yüzün çok küçük gosteriyor..zayiflayinca liseli gibi goruneceksin..fotoya baktim en genc duran sensin..kelebekolacam evet kısa boylu olunca insan zayıf olduğunda çok genç duruyor instagram a koydum bugün kü foto mu baktın mı birde gerçekten uzun insan fit olacak yoksa dev gibi görünüyor hiç olmuyo
Ortadakikelebekolacam yurttayken 65 lerdeydim bide açıktım bunlarla ne yarışırdık güzellik için.şimdi onlar duymadan sorayım Ayna Ayna söyle bana en güzeli kim bu kızlarda hahahhah sağdaki mi soldaki mi ortadaki mi
Ellerine sağlık canım tabiki beğenirlerKızlar ikramlar la epey uğraştım inşaallah güzel olmuşlardır yarın herkes beğenir.
:)
Canım menün her zaman ki gibi dengeli ve iyşMerhaba şekerler
Menüm
Sabah geç uyandım sabah öğlen bir yedim
2 etimek
1 kk kaşar peyniri
3 siyah 5 yeşil zeytin
1 domates
Ara
1 kayısı çayı
Ara
2 kepekli form bisküvi
Akşam
1/2 kepçe tarhana çorbası
2 y.k. pilav
50 gr. tavuk
Bol havuç kırmızı lahana salatası
Su :2,5 lt.
Spor: yok
Teşekkür ederim Tuğba'cımCanım menün her zaman ki gibi dengeli ve iyş
Tubişim menülerine benide etiketlediğin için takip edebildimSlmAusencia abla aeben abla ve diğer dostlar
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
4 zeytin
yeşillik
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase mercimek
8 kaşık Kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
ara
sade kahve
4 kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 kase cevizli yeşil yoğurt
birazdan
süt
meyve
akşam yemeği köfte baklagil sebze ye demişti ben sebze yemeğini beklerken kavrulmuş kırmadan yedim
su 2 litre yi geçtş
Avatarındakiker senin haylazlarmı ahum??kelebekolacam yurttayken 65 lerdeydim bide açıktım bunlarla ne yarışırdık güzellik için.şimdi onlar duymadan sorayım Ayna Ayna söyle bana en güzeli kim bu kızlarda hahahhah sağdaki mi soldaki mi ortadaki mi
Eline sağlık nisacım , kurabiye yapmışmıydın yarışmaya katılabilirdinKızlar ikramlar la epey uğraştım inşaallah güzel olmuşlardır yarın herkes beğenir.
:)
Abla salata yada yoğurt var listemdw benTubişim menülerine benide etiketlediğin için takip edebildim
Eskiye oranlar daha güzel menülerin .
Hergün sabah yeşilik yiyorsun . Diger ögünlerde sebzende oluyor . Sana tavsiyelerimden sadece öğle ve akşam çiğ sebze yani salata eksik kaldı onuda eklemen mümkünse süper olacak
Bi arada kaçamaklarınmı oldu benmi yanlış görmüştüm ?
Doly kız hocanım menüne yaptıgı yoruma katılıyorum 4 günlük degil 4+4 olmuş . Bu kezde tam olmamışMenum 01.12.2016 Perşembe
Sabah
3 dlm sck
2 tavuk burger
1 kk peynir
3 bardak çay
Öğle
1 por karisik izgara
1 kase yogurt
Akşam
2 yk fasulye
2 yk pilav
Bol salata
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
O kaçamak sayılmazAbla salata yada yoğurt var listemdw ben
salatayı ekliyecem söz
kaçsmak
tek şekerli kahve
çok acıktığımda iki lokma ekmek ama 1 haftada 2 kere yaptım
Ayyy hayır yarışma olduğunu bilsem kurabiye de yapardımEline sağlık nisacım , kurabiye yapmışmıydın yarışmaya katılabilirdin
tartı öncesi son menü yazayım
sabah
yarım elma
( meyveyi ben kahvaltı öncesi yiyorum sonra kahvaltı )
kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 köz yeşil biber
4 zeytin
peynir
tere-maydanoz
6 çig badem
öglen
1 tabak etli türlü
(havuç ve patatesini yemedim)
cacık
akşam
domates , salatalık ve roka
kaşar peyniri salata yaptım üzerine nar ekşisi [/
son ögünümü yedim , sabah ola hayrolaaa
Yarışma daha sürecek nisam aralık 25 kadarAyyy hayır yarışma olduğunu bilsem kurabiye de yapardım
Haşhaşlı revani Bisküvili irmik tatlısı yaptım tatlı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?