Olacak inşallah banum çok karalı görüyorum seni
Vuuu 38 beden banuşa yol açınnn , yaza inceçik geliyorKeşke sen gel dediğinde gelseymisim takıma bu birrrrr, ikincisi dediğin gibi tartiya takilmamam lazım az gitmiş gibi görünse de gidiyor inceliyorum , çok pisss gaza geldim Abla burda 4 yılın en uzun diyetini yapıyorum sayenizde
İnşAllah canım elimden gelei yapıyom ama daha iyi olacam[/QUOTE]OTE="saydin78, post: 49106530, member: 164974"]Teşekkür ederim Tuğba'cımsenin sabahki tartı sonucunu merak ediyorum :) diyetisyen listenin faydası olmuştur diye düşünüyorum canım
Vuuu 38 beden banuşa yol açınnn , yaza inceçik geliyor
Burdayim bitanemmm...saydin78 doğum günün kutlu olsun Can'ım..
@kuzularinannesi hayırdır Can'ım geçmiş olsun yazıldığını gördüm..@aeben im nerdesin? @yasom7272_AYNURA_ nerelerde?
kizlar iyi aksamlar bir haftadir gelemiyorum bakamiyorum diyette yapamiyorum
anakradan dondukten sonra duzene giremedim bi turlu gelen giden anneme hayirli olsuna (kardesim evlendigi icin) bende de ne doyet ne duzen hicbirsey kalmadi 1 bardak su bile icmedeigim gunler oldu tum duzenim gitti evde aldigim izinle. kilo da aldim gibi sabah haber veriirim son durumu tum emegim bosa gitti. bu kadar kotu haberin yani sira hergun 4 saat trafik cektigim isimden dun itibariyle istifa ettim pazartesi yeni ise baslayacagim. hersey ins daha duzenli.olacak hayatimda. bu konuda en basta hicbir zaman benden destegini esirgemeyen austan destek bekliyorum. suana kadar birikmis 700 e yakin mesaj var bu gece hepsini bitirmek istiyorum. aynen kaldigim yerden devam edicem burdan kopunca hersey eskiye donuyor ve gidisatimin kotuye gitmesi sebebiyle ve yogunluk azlinca kendimi.buraya zor attim.
Canim ne tur diyet yaptigini bilmiyorum ama o badem fazla olmus bence.2kaysi zaten 1mandalinanin yerine gecer.tabi bu benim nacizane fikrim...ha ama bana sorarsan ben saat 6dan sonra agzima lokma koymam...Ben son aramda 1 küçük kutu laktozsuz süt ve 1 mandalina yazmıştım ama mandalina ekşi mideme dokunur diye onun yerine 2 kuru kayısı ve 10 badem yedim yanlış mı yaptım sizce
Eger diyetine devam edersen o mutluluga ulasacakzinmutlaka...bunu sana 77den 58dusmus biri soyluyo bak...tabi sonra aldim zamanla ama cok sukur buradan oyrendiklerim sayesinde 4nu verdim bileee..kaldi 4u..Kızlar olur mu sizce ya. Zayıflayabilir miyim. Sanki ne kadar uğraşsam da bu kilo kaderimmiş de kurtulmam mümkün değilmiş gibi hissediyorum. Tee başta 88 kiloydum 28 kilo vermek istiyordum imkansız gibi geliyordu 7 kilosunu verdim hala imkansız gibi geliyor sanki hiçbir zaman 60 kilo olamam gibi. Hatta laf aramızda ben 55 olmak istiyorum ama 55 i düşününce şevkimi daha çok kırıyor sanki. Hani gerçekleşebilecek bir hedef gibi değil de toz pembe bi hayal gözüyle bakıyorum. Akşam akşam içime bi melankoli çöktü.
Pilates setlerine de baktım da amma da pahalıymış ucuz bi tane bulamadım biraz para biriktirip alacağım.
Ausum canimkaptanim nasilsin?cok vefasiz ciktim ben ya
Canım öncelikle yeni işin hayırlı olsun .. umarım her şey çok daha güzel olur .
Buraya attın ya kendini gerisi bizde .
Umarım korktuğun kadar yoktur ve tartı seni çok üzmez yarın .
Öyleyse de hep dediğim gibi ... çabuk toparlanmak önemli.
Şu an ben seni istediğin kadar motive etmeye çalışırım ... ama iş asıl sende bitiyor .
Yarın kilo bildirimi yap ... başla bakalım ...
Kızlar olur mu sizce ya. Zayıflayabilir miyim. Sanki ne kadar uğraşsam da bu kilo kaderimmiş de kurtulmam mümkün değilmiş gibi hissediyorum. Tee başta 88 kiloydum 28 kilo vermek istiyordum imkansız gibi geliyordu 7 kilosunu verdim hala imkansız gibi geliyor sanki hiçbir zaman 60 kilo olamam gibi. Hatta laf aramızda ben 55 olmak istiyorum ama 55 i düşününce şevkimi daha çok kırıyor sanki. Hani gerçekleşebilecek bir hedef gibi değil de toz pembe bi hayal gözüyle bakıyorum. Akşam akşam içime bi melankoli çöktü.
Pilates setlerine de baktım da amma da pahalıymış ucuz bi tane bulamadım biraz para biriktirip alacağım.
Ausum canimkaptanim nasilsin?cok vefasiz ciktim ben ya
Ben bugünlerde hiçbir tür diyet yapmıyorumCanim ne tur diyet yaptigini bilmiyorum ama o badem fazla olmus bence.2kaysi zaten 1mandalinanin yerine gecer.tabi bu benim nacizane fikrim...ha ama bana sorarsan ben saat 6dan sonra agzima lokma koymam...
Ben de yıllar önce 76 dan 62 ye inmiştim aç kalarak ... (Sonra tabi misliyle hızlıca geri aldım hatta fazlasını aldım.) ama o zaman verdiğim 14 kiloydu şimdi 28... Tam iki katı resmen gözümde büyüyorEger diyetine devam edersen o mutluluga ulasacakzinmutlaka...bunu sana 77den 58dusmus biri soyluyo bak...tabi sonra aldim zamanla ama cok sukur buradan oyrendiklerim sayesinde 4nu verdim bileee..kaldi 4u..
Çok teşekkür ederim Hülya ablam Bunu hep duyuyorum zaten sadece fotodan yüzümü gören 26 27 diyo bende zaten zayıflamayı gençleşmek için istiyorum kilolu ve kapalı olunca teyze gibi oluyorsun zayıflamak mecburiAhu senin avantajin nebiliyo musun?yüzün çok küçük gosteriyor..zayiflayinca liseli gibi goruneceksin..fotoya baktim en genc duran sensin..
Ortadaki
Kaptanımın dediği gibi o artanı yemesen iyiydi bende sen gibi atamazdım ama artık biriktirip hayvanlara koyuyorum şimdi tavuğum var ona veriyorum ama olmasaydı da o ekmeği bi kaba bölüp birazda süt döküp kedilere verirdim menün güzel ama alışkanlıklarımızı değiştirmek zorundayız yoksa bi arpa yolu zor katederiz Şevki'miz kırılırİyi akşamlar kızlar
Sabah
Ilık suya 2 tatlı kş elma sirkesi
2 yumurtalı melemen
1 mayasız küçük yufka az Nutella lı çocuğa sürmüştüm dün okulda yesin diye atmaya kıyamafım :)
Ara 2 kepçe cacık
Öğle 3 kepçe yoğurt çorbası Şehriye li
Sabah kahvaltı 10.30 gibi yapınca 16.30 çok acıkınca çorbala geçiştirmek
Akşam
6 fırında köfte 1 küçük boy közlenmiş patates 6 yk cacık
Ara 1 kupa süt 1 yb
2.5 litre su
15 dk karda yürüyüş
1 mil leslie
20 dk plates
@fatmanurkayaAusencia @kelebekolacam Ahu060812
Canım iyi tutmuştur kendini cumartesi ben ne yapacam bi arkadaşa toplanacak akşamı doğumgünü korkuyorum[/QUOTE]UOTE="Ahu060812, post: 49105567, member: 683826"]Menü de yazayım gelmişken
Sabah
2 yumurta
( korkumdan bişey yiyemedim kendimi tutamazsam gazla kalori almayım diye)
Öğlen (arkadaşta)
Yemediklerim(açma,poğaça,patatesli börek,sütlü irmik tatlısı)
Yediklerim köz patlıcan salatası ve bi kaşık kısır
E tabi hiç bişey yemeyince akşam bomba patladı
Çorba
Kapuska
Salata
Tavuk göğsü
4 kaşık yoğurt
Su 1,9 ama 2,5 olur
Spor yok malum Perşembe
he ablacım büyüklerAvatarındakiker senin haylazlarmı ahum??
Eger hedef kilona odaklanirsan direncun kirilabilir..küçük küçük hedeflerle asil hedefe ulas derim. Mesela şimdi 75 e odaklan geldiginde kendine bir hediye al misal. Sonra 70 boyle boyle hooop 60:)Kızlar olur mu sizce ya. Zayıflayabilir miyim. Sanki ne kadar uğraşsam da bu kilo kaderimmiş de kurtulmam mümkün değilmiş gibi hissediyorum. Tee başta 88 kiloydum 28 kilo vermek istiyordum imkansız gibi geliyordu 7 kilosunu verdim hala imkansız gibi geliyor sanki hiçbir zaman 60 kilo olamam gibi. Hatta laf aramızda ben 55 olmak istiyorum ama 55 i düşününce şevkimi daha çok kırıyor sanki. Hani gerçekleşebilecek bir hedef gibi değil de toz pembe bi hayal gözüyle bakıyorum. Akşam akşam içime bi melankoli çöktü.
Haklısın abla ben de hatalar yaptım zaten bu hafta topluca güme gitti. Ama dünden beri düzeltiyorum di mi oluyor olucak inşallahCanlar pestilim çıkmış bi vaziyette evdeyim .
Yoruldum çok .
Burnumda çok üşüdü :)
Menüleri okudum . Diyet için ideal ,kaçamaksız ama Cuma için biraz yoğun buldum bir çoğunu .
Cuma + ya da - çıkmak tüm haftanın motivesini etkiliyor bir çoğunuzda . O yüzden hep Perşembeye dikkat diyoruz .
Listede olan isimlerden de ekstra bir sorumluluk bekliyorum . Çünkü adı üzerinde bir takımız ... yarıştayız . Takımın 1.liği sizin aldığınız + lardan güme gidiyorsa ... bu çok büyük sorumluluk bence .
O yüzden ağzımıza attığımız lokmadan ...kaçamaktan bile çekiniyoruz ya .
Okurken N Nisaca yazmıştı mesela oğlunun kalan nutellalı ekmeğini ... atmamak için midemize atmak kendimize yaptığımız en büyük yanlış . Yemeyeceğiz ... gerekirse Allah affetsin atmak pahasına ...artık kimsenin tabağında yok beslenmesinde kalanı hoop ağzıma atmıyorym ben evde.
Gece ara öğün olmaz bu arada . Son öğün en geç 20:00 gibi olmalı o da 1 por. meyve yanında süt gibi ...
Küçük hesaplar gibi geliyor ama tüm diyet dengesini bunlar bozuyor .
Ben size gerçekten güveniyorum . Şurda laf olsun diye yazan kimse yok . Herkes yüreğiyle takımda .
Hem kendimizi hem takım sorumluluğunu düşünelim lütfen
Aslında yapamam demek istemiyorum ama yolum çok uzun ne bileyim ulaşılmaz gibi geliyor hedefimBöyle düşünürsen başaramazsın saadet.
Önce bu negatif düşüncelerden kurtulacaksın .
Yahu koca koca kadınlarız burda ... biz bu rehavete kapılmıyoruz ?
Veremem ...yapamam ...olmayacak... demek aklımın köşesinden geçmiyor benim .
Yemeğe bu kadar bağımlısın ? Söz geçiremiyır musun ?
Az ve sağlıklı yiyerek ölünmüyor aksine ömür uzatılıyor nasipse.
Her şey tamam ama bana yapamayacağım deme saadet .
Karşımda kararlı dur ki ... ben sana bir el değil ... on el uzatabileyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?