Haklısın abla ben de hatalar yaptım zaten bu hafta topluca güme gitti. Ama dünden beri düzeltiyorum di mi oluyor olucak inşallahtakım için, kendim için uğraşmam lazım
Aslında yapamam demek istemiyorum ama yolum çok uzun ne bileyim ulaşılmaz gibi geliyor hedefim
Evetttt çok mantıklıEger hedef kilona odaklanirsan direncun kirilabilir..küçük küçük hedeflerle asil hedefe ulas derim. Mesela şimdi 75 e odaklan geldiginde kendine bir hediye al misal. Sonra 70 boyle boyle hooop 60:)
Senin menülerinin takipçisiyim bayılıyorum idolümsünPerşembe Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan ıhlamur
1 kaşık kestane balı
Kahvaltı
1 elma
yulaf ezmeli omlet yağsız
Ara
1 mandalina
Öğle
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepekli grissini (yolda)
1 kutu ayran
Su 1.7
Evet tamam ilk hedefim 75 olsun. 70 leri bi görsem havaya uçacağım gerçektenOlabilir uzun evet ... Bende 100 kilo ile diyete başladım . Senin kadar gençte değildi yaşım .
Spora da gitmedim uzunca bir süre .
100 kilodan 58 i hedeflemedim . O zaman gözüm korkardı ama bir gün 58 olacağımı da bir köşede tuttum aklımın .
Çok iyi hayırlıyorum 84 e takmıştım kafayı ilk . Hedefim 84 tü .
Sonra 75 i hedefledim .
Ardından 69...
Hedeflerini küçült . Ana hedefin baki kalsın ama sen önce mesela 75 i hedefle . Ona kitlen . 6 kilo veremez misin ? İyi bir diyetle bir ayda gider 6 kilo saadetcim .
Sonra 69 de mesela ... Dene bunu .
2 yıl önce olmuştum..3-4 ay sonra izne ayrıldım..Daydream- sen daha önce takım listesinde oldun mu hiç ?
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
34 | 1.73 | 58 | 67 | 65.8 | ? |
44 | 1.65 | 88 | 114.8 | 112.6 | ? | |
| 37 | 1.65 | 69 | 82.9 | 79.8 | ? |
| 44 | 1.58 | 60 | 69 | 67.4 | ? |
Aylık vücut ölçülerime bakıyorum, geçen aydan bu yana ölçülerimde 3-4 cm. kadar küçülme varçok mutlu oldum. Sabahta verdiğim aylık kiloya bakıcam musmutlu uyuyabilirim artık iyi geceler hepinize şekerler
Tesekkur ederim Ausum
Fıstıklar gibi uyu hem de .. cmler de gitmiş ne uyunur bee
2 yıl önce olmuştum..3-4 ay sonra izne ayrıldım..
Allahiiiim 4 kilo daha fazlayim..sagol canim..daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı ...397 . etapta izne ayrılmışsın canım .
Ausencia kaptanım ilk paylaştığın listede geçen cuma değilde bi önceki haftanın kilosu var sadece benim mi yoksa genel mi
Kızlar bugün alışverişe çıktım bıktım ya 44 xl aramaktan moralim bozuluyor kıyafet almaktan nefret eder oldum
Kendimi yarın sınavım varmış da hiç çalışmamış gibi hissediyorum
Yarın ayrılık çeşmesinden sirkeci deneyeceğim :) Üsküdar trafiği beni benden alıyor artık ömrüm tükendi.Kesişmiyor yolumuzgörüşmek isterim ama hepinizi çok merak ediyorum
Oo Süper o zaman bi gün 08.25 Yenikapıda buluşalım
Benim tartı bi garip yaa zaten ben artık onu pek baz almıyorum diyetisyendeki tartıda tartılıyorum :)
Canım benim ya kıyamam üzülme Rabbim bu derdi verdiği gibi bi gün mutluluğunu da verecek evladını bağışlayacak sana inşallah.. Dualarımdasın
Evet cnm sabır ama insan bir an önce olsn istiyor sanki bir ayda aldık kiloları etrafmdakiler cok guzelsn balık etlisin biraz demelwrunden bktm ya ay ne kadar zayfsn demelerini istiyorum ortanca eltim hamileyken 35 kilo aldi oglu 7 aylik hepsini geri verdi bende azim yokki hep basaramicm gibime gelyrCanım takım listesini değil , tabloyu soruyorsun değil mi ?
Senin .9 u yazmamışım :) düzelttim .
Sabır canım ,,az kaldı 42 lere ... sonra da 40 .
Bende Mahmut Hoca mıKül yutmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?