Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olabilir uzun evet ... Bende 100 kilo ile diyete başladım . Senin kadar gençte değildi yaşım .
Spora da gitmedim uzunca bir süre .
100 kilodan 58 i hedeflemedim . O zaman gözüm korkardı ama bir gün 58 olacağımı da bir köşede tuttum aklımın .

Çok iyi hayırlıyorum 84 e takmıştım kafayı ilk . Hedefim 84 tü .
Sonra 75 i hedefledim .
Ardından 69...

Hedeflerini küçült . Ana hedefin baki kalsın ama sen önce mesela 75 i hedefle . Ona kitlen . 6 kilo veremez misin ? İyi bir diyetle bir ayda gider 6 kilo saadetcim .

Sonra 69 de mesela ... Dene bunu .

Eger hedef kilona odaklanirsan direncun kirilabilir..küçük küçük hedeflerle asil hedefe ulas derim. Mesela şimdi 75 e odaklan geldiginde kendine bir hediye al misal. Sonra 70 boyle boyle hooop 60:)
Evetttt çok mantıklı o zaman öncelikli hedefim 75 olsun 6 kilocuk kalmış 75 en son lise son sınıftayken çok kiloluyum diye ağladığım kiloydu o zaman biri bana 4 sene sonra 88 kilo olacaksın dese ne çeşit bi depresyona girerdim kimbilir

Senin menülerinin takipçisiyim bayılıyorum idolümsün

Evet tamam ilk hedefim 75 olsun. 70 leri bi görsem havaya uçacağım gerçekten hatta benim şaşkın baskülüm ilk çıkınca birkaç kilo eksik gösteriyor ya ilk çıkınca 77 falan çıkıyorum bi mutlu oluyorum yapacağım inşallah yılbaşı hedefim 75

7.TAKIM HATUN KİŞİSİYAŞBOYHEDEF KİLOBAŞLANGIÇ KİLOGEÇEN HAFTA KİLO BU HAFTA KİLO
341.73586765.8?
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [tr][td]@nananais [/td][td]25[/td][td]1.68[/td][td]63[/td][td]98[/td][td] 68.6[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@aeben [/td][td]41[/td][td]1.57[/td][td]65[/td][td]80[/td][td] 71.6[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Ausencia [/td][td]38[/td][td]1.63[/td][td]68[/td][td]78.9[/td][td]71.2 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] roxen2303 [/td][td]23[/td][td]1.73[/td][td]58[/td][td]69[/td][td]63.2 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Davina [/td][td]27[/td][td]1.61[/td][td]60[/td][td]100.8[/td][td]92.22[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] saydin78 [/td][td]38[/td][td]1.56[/td][td]58[/td][td]74.5[/td][td]66.3[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@masumm [/td][td]33[/td][td]1.62[/td][td]58[/td][td]77[/td][td]74.1[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Betulina [/td][td]36[/td][td]1.63[/td][td]72[/td][td]90[/td][td]81.5 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] T tuba52 [/td][td]29[/td][td]1.60[/td][td]62[/td][td]93.4[/td][td]88.8 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] ervahafsa [/td][td]23[/td][td]1.65[/td][td]65[/td][td]79[/td][td]73.8[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@_AYNURA_ [/td][td]28[/td][td]1.62[/td][td]60[/td][td]65.2[/td][td]65.3 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] vorones [/td][td]30[/td][td]1.63[/td][td]59[/td][td]75[/td][td]66.9[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] ErSeSi [/td][td]28[/td][td]1.60[/td][td]60[/td][td]75[/td][td]70.9 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Ausencia [/td][td]32[/td][td]1.63[/td][td]60[/td][td]71[/td][td]72.5[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] DelyDoly [/td][td]35[/td][td]1.70[/td][td]75[/td][td]112.2[/td][td]91.4 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td][td]29[/td][td]1.63[/td][td]60[/td][td]89[/td][td]85.6 [/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td][td]38[/td][td]1.65[/td][td]65[/td][td]88.2[/td][td]86.9[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td][td]25[/td][td]1.52[/td][td]47[/td][td]59.5[/td][td]49.3[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td] cydnz_1 [/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td] cydnz_1 [/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]
cydnz_1 [/td]
441.6588114.8112.6?
Ausencia 371.656982.979.8?
cydnz_1 441.58606967.4?
[/B] [/B] [/B] [/COLOR][/USER][/tr] cydnz_1 [/td] [/COLOR]
[tr][td] Ausencia [/td][td]37[/td][td]1.60[/td][td]57[/td][td]61.4[/td][td]61[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td][td]35[/td][td]1.65[/td][td]75[/td][td]89[/td][td]86.8[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Ausencia [/td][td]28[/td][td]1.78[/td][td]77[/td][td]113[/td][td]113[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Ausencia [/td][td]42[/td][td]1.72[/td][td]70[/td][td]78.6[/td][td]78.6[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td] cydnz_1 [/td][td]26[/td][td]1.60[/td][td]70[/td][td]105[/td][td]104.5[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] cydnz_1 [/td][td]31[/td][td]1.67[/td][td]75[/td][td]86[/td][td]84.9[/td][td]?[/td][/tr]
[/tr] [tr][/tr][tr][/tr] [/user][/tr] cydnz_1 [tr] [/tr]
[tr][/tr][/B][tr] cydnz_1 [/tr]

[/B]

TELLİOĞULLARI

1. Ausencia

2. saydin78

3. ervahafsa

4. @masumm

5. Betulina

6. roxen2303

7. Ahu060812

8. @Sherrysherrylady

9. Yenihayat2016

10. kelebekolacam

11. _AYNURA_

12. _AYNURA_

13. Daydream-

Toplam :

SEFEROĞULLARI

1. vorones

2. Davina

3. T tuba52

4. @nananais

5. ErSeSi

6. DelyDoly

7. littlecoffeedoc

8. cydnz_1

9. aeben

10. narin_nazenin

11.@yasom7272

12. kuzularinannesi

13. kuzularinannesi

Toplam:

Son düzenleme:

Fıstıklar gibi uyu hem de .. cmler de gitmiş ne uyunur bee

Kızlar bugün alışverişe çıktım bıktım ya 44 xl aramaktan moralim bozuluyor kıyafet almaktan nefret eder oldum

Ausencia kaptanım ilk paylaştığın listede geçen cuma değilde bi önceki haftanın kilosu var sadece benim mi yoksa genel mi

Canım takım listesini değil , tabloyu soruyorsun değil mi ?
Senin .9 u yazmamışım :) düzelttim .

Kızlar bugün alışverişe çıktım bıktım ya 44 xl aramaktan moralim bozuluyor kıyafet almaktan nefret eder oldum

Sabır canım ,,az kaldı 42 lere ... sonra da 40 .

Kendimi yarın sınavım varmış da hiç çalışmamış gibi hissediyorum

Bende Mahmut Hoca mı Kül yutmaz mı

Yarın ayrılık çeşmesinden sirkeci deneyeceğim :) Üsküdar trafiği beni benden alıyor artık ömrüm tükendi.
Sen nerede oturuyorsun?

Canım takım listesini değil , tabloyu soruyorsun değil mi ?
Senin .9 u yazmamışım :) düzelttim .

Sabır canım ,,az kaldı 42 lere ... sonra da 40 .

Bende Mahmut Hoca mı Kül yutmaz mı
Evet cnm sabır ama insan bir an önce olsn istiyor sanki bir ayda aldık kiloları etrafmdakiler cok guzelsn balık etlisin biraz demelwrunden bktm ya ay ne kadar zayfsn demelerini istiyorum ortanca eltim hamileyken 35 kilo aldi oglu 7 aylik hepsini geri verdi bende azim yokki hep basaramicm gibime gelyr

Betulina canım bu hafta karnen 10 üzerinden 6.5

Cumartesi / pazar 0 mesaj . Onun dışında menü ve mesajların tam .
Cumartesi Pazar bir de cooossszzz var ki , 2 puan ordan gitti zaten Onun dışında eski betülü özledim ben ordan da not kırdım . 68 gün kardeşimi özledimmmm .
----------------------------------

saydin78 gülüm bu hafta karnen 10 üzerinden
9

Menülerinde katılımında çok iyi canım . Neden mi 10 değil ... arada simitler falan vardı ya hani
Çok çok iyi gidiyorsun ... örnek öğrenci gibisin
--------------------------------

ervahafsa canım bu hafta karnen 10 üzerinden
8.5

Menü bildirimi , mesaj sayısı her gün var canım . Menülerinde gayet iyi gidiyor . Biraz daha kendine güven . Sabırsızlık seni demorilize ediyor .

--------------------------------

Davina tatlı davi'm bu hafta karnen 10 üzerinden
6

Menü bildirimin iki arada derede illa oluyor , katılım işten dolayı ve yoldaaaan ...biliyorum ki az .
Hadi bunlardan gitsin 1 er puan . Ama eski methabb menülerini göremiyorum artık . Cidden örnek menülerdi. Az yiyorsun , tek öğünde doyurucu ve kalorili oluyor .
--------------------------------------

T tuba52 güzel tubam bu hafta karnen 10 üzerinden
8.5

Katılımın , menü bildirimin gayet iyi . Arada az katılım oluyor ama ...onu da görmüyor aus ablan :)
Menülerinde de çok yol kattettin . Biraz daha kendine güvenle olacak canım . Yeter ki hemen umutsuzlupa kapılmayın .
-----------------------------
---------

roxen2303 Ahhh ahh kaçak roxen kayıp roxen bu hafta karne notun 5

Kanaat kullandım ha :)) yoksa 4 bile olabilir . Menü yazmaya girsen de ( bazen o da yok ) mesajların , sohbetin çok azaldı gülüm .
Menülerinde de eskiye göre bir farklılılık var . Hedefe az kaldı diye sanırım .
----------------------------------------

@masumm canımcım benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 9

Katılım , menü bildirimi ala :)) menülerde de resmen efsane geri döndü oldu . Daha ne olsun ? Geriye gitsin kilolar kaldı . Devammm aman pes etme ... zincir direnç kırıldı bence artık .
O wc kaldı tek soru onu da hallerdeceksin eminim .
-------------------------------------------

DelyDoly kuzum benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 7.5

:))) çoğu pazar pişisinden gitti menüler katılım 10 numara beş yıldız senin de . Arada bir açlık seni yoldan çıkarıyor , iki poğaça gibi o da olmasa 10 luk sun 10 luk .
-------------------------------

littlecoffeedoc canım bu hafta karne notun 4.5

Katılımın iyi . Menü paylaşımı da . Ama menüler . Sende biliyorsun bu haftanın kötü geçtiğini . Üzerie sünger çekip önümüze bakıyoruz . Haftaya sil baştan dersaadet süper olacak biliyorum
------------------------------
cydnz_1 canım bu hafta karne notun 7

Katılımın genelde az menü bildirimin istikrarlı . Oysa belki ben senle sohbet için can atıyorum değil mi bu arada bugün hiç girmemişsin , önemli bir durum yoktur umarım
Ahu060812 güzel ahum bu hafta karne notun 10 üzerinden 9.5

Sporun , azmin , gün savaşların , menülerin gayet iyiydi . Aynen devam gülüm .

kelebekolacam canım doktorumun karne notu bu hafta 9

Menü , katılım √ sohbet muhabbet √ eee menülerde iyi .Kaçamak yok . Elim kıt ondan 10 değil :)))

İzinli ve eski üyelerden @fatmanurkaya , kuzularinannesi , asfarovski kopmayın lütfen ...en azından menü yazacaktınız ...öyle devam edin .

Daydream- sen hazırlık sınıfı gibi oldun :) ama giriş başlangıç süper eminim gelişme sonuçta böyle devam edecek .

N Nisaca canım seninde katılımını beğeniyorum, o taşınma telaşında bile girdin . Ama menüler biraz daha düzen istiyor gülüm .

begum75 , kelebek19 hiç çıtır kaegorisindesiniz , begüm canım menülerin katılım iyi , umarım seni de motive diyordur tatlım

vorones seni sona bıraktım . Bu hafta listeye alayım mı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…