Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim cnım değerlendirmen için ellerin dert görmesin. Ellerine emeğine sağlık Cıslar artık yok Sana layık bir öğrenci olucam hocam

Canım takım listesini değil , tabloyu soruyorsun değil mi ?
Senin .9 u yazmamışım :) düzelttim .

Sabır canım ,,az kaldı 42 lere ... sonra da 40 .

Bende Mahmut Hoca mı Kül yutmaz mı
Ahaha hocam söz haftaya çalışcam

Yarın ayrılık çeşmesinden sirkeci deneyeceğim :) Üsküdar trafiği beni benden alıyor artık ömrüm tükendi.
Sen nerede oturuyorsun?
Ben fatihte oturuyorum canım sen?
Ayrılık çeşmesinde karşılaşırız belki yarın ama o hengamede yan yana geçip gideriz kimbilir

Yaaaaaaaaaaaaaaa en düşük not benim siz beni haftaya görün hele nasıl geri dönüyorum bomba gibin

***7.TAKIM 494. ETAP***

Betulina(81.5///%)
saydin78(66.3///%)
ervahafsa(73.8///%)
Davina(92.2///%)
tuba52(88.8///%)
roxen2303(63.2///%)
Ausencia(71.2///%)
masumm(74.1///%)
DelyDoly(91.4///%)
Dersaadet_(81///%)
cydnz_1(85.6///%)
Ahu060812(89.9///%)
kelebekolacam(79.8///%)

7. Takım Ortalaması: %

Öğretmen bana taktı
Şaka şaka.. not sistemi hiç aklıma gelmezdi valla süpersin ya.
Sen böyle uğraşırsında ben abuk subuk menülerle karşına gelirsem yuh olsun bana. Adam olacam söz :)

Ahaha hocam söz haftaya çalışcam

Ben fatihte oturuyorum canım sen?
Ayrılık çeşmesinde karşılaşırız belki yarın ama o hengamede yan yana geçip gideriz kimbilir
Hımm yakınız ama uzagız :)) karşılaşmış olabiliriz ya birbirimize çarpıp geçmiş olabiliriz. Marmaray çok fena kalabalık konusunda dimi? Karınca sürüsü gibi bir sürü kalabalık wuhuuuu çılgınca oluyor ya

Ben çıktım güzeller , az kitap okuyayım ...sonra büyük sabaha hazırız inşaAllah
Ne okuyorsun bu aralar ?

.

Canım galiba 6aydan daha uzın bi zaman sonra dönerse k ayrıldığı kiloya dönmesine gerek kalmıyor benimde 6ayım doldu
Listeye sen ne zaman uygun görürsen o zaman al canım
Bu arada yine çok yorılmussun ellerine saglık canım

Aynen çoooook kalabalık hele o binenlerin inenlere yol vermemesi yok mu

littlecoffeedoc bu arada Ümraniyede oturuyorum:) demin niye yazmadıysam, yazdım sanıyorum

Aslında dediğin gibi yakın ama uzağız bu arada üsküdar ümraniye metrosu yapılıyor ne zamana biter allah bilir de bitince o seni baya rahatlatır aklıma geldi de

günaydınnn , hayırlı cumalar umarım herkes bol bol eksileri görür benim bu hafta ki beslenmeme göre + çıkmamış olmam mucize sonuca geleyim
güncel : 63.1
fark : 100gram
yüzde : 0,15

Ausencia ablacım imdb gibi kadınsın vesselam herkesi puanlamış emeğine sağlık sana söz bu hafta çok güzel menüler ve sporla gelicem buraya

Mayıs haziran gibi proje bitiş tarihi var biter herhalde o zamana :)
Şimdi gözteıpe metroya gidiyorum ordan ayrılık çeşmesine gidicem

Yok bitanem yaa unuturmuyum.1haftadir debeleniyorum.hatta yapiyorum erkenden ve gezmelere gidiyoruuuum bu gun arkadasimla...
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Buna da sukur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…