Ausum çok az yiyorsun !!!!! Kalıcı kilo vermen lazım 1000kl altına düşme !!!!Perşembe Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan ıhlamur
1 kaşık kestane balı
Kahvaltı
1 elma
yulaf ezmeli omlet yağsız
Ara
1 mandalina
Öğle
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepekli grissini (yolda)
1 kutu ayran
Su 1.7
Günaydın hayırlı cumalar tatlısıı ♡♥♡
Evett kuzumm yaa cok tatli dimii hele bakk bu da sana gelsinnGünaydın hayırlı cumalar tatlısıı ♡♥♡
Bu ponçik afacsn biraz daha doğmasaymış göz olarak doğacakmış maaşallah
Yok bitanem yaa unuturmuyum.1haftadir debeleniyorum.hatta yapiyorum erkenden ve gezmelere gidiyoruuuum bu gun arkadasimla...
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Buna da sukur diyorum
Aysum yeni üye bakına bilirsin benceYeni üyelerden @ErSeSi bu hafta tekrar sahalara dönecekmiş , bekliyorum
@Sherrysherrylady uzun aradan sonra en azından menü bildirimine başladı , umarım devam eder
@narin_nazenin cumadan beri hiç yok@Yenihayat2016 ta pzt si bir kez geldin ...sonra yok
@Ka-raca ve @cansu cansu zaten yoklar
oyyy kıyamammmm. Kim ağlattı seni bakimmm. Hele o dudak büküşüne yerim yaaa :) maaşallah ne tatlısın sennnEvett kuzumm yaa cok tatli dimii hele bakk bu da sana gelsinnEki Görüntüle 1919937
Evett bu hafta bekledigim sonucu alamayinca ben kuzummoyyy kıyamammmm. Kim ağlattı seni bakimmm. Hele o dudak büküşüne yerim yaaa :) maaşallah ne tatlısın sennn
Ya senin avatardakiGünaydın hayırlı cumalar tatlısıı ♡♥♡
Bu ponçik afacan biraz daha doğmasaymış göz olarak doğacakmış maaşallah
Tebrik ederim canımGeleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Ben bugün çoook erken geçtim oralardanMayıs haziran gibi proje bitiş tarihi var biter herhalde o zamana :)
Şimdi gözteıpe metroya gidiyorum ordan ayrılık çeşmesine gidicem
Tebrik ederimGünaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
% 0,75
Bunada şükür:)
Teşekkürler canim ara kacamaklar olmasaydi iyiydiTebrik ederim canım
Ben bugün çoook erken geçtim oralardan
Tebrik ederim
Aferim hep bu pencereden bak az gidiyor olabilir ki bence az gitmiyor bu hafta wc sorunun vardı halloldumu ? Hala sorunsa baya kilo verdin semektirgünaydın
geçen hafta :74,1
bu hafta :73,9
giden :-200 gr
ben elimden geleni yaptım , daha fazla gidebilirdi ama gitmedi
fakataeben ablamın dedigi gibi bende geçmiş haftalarda yaptıgım hataları yapmıycam nasılsa gitmedi diye
yemeye vermiycem kendimi , önümüzdeki maçlara bakıp yoluma devam edicem
sonuçta 73 ü gördüm bir ay sonra en fazla 1 ay sonra 6 lardayım demektir bu hadi 1,5 olsun
günaydınnn , hayırlı cumalar umarım herkes bol bol eksileri görür benim bu hafta ki beslenmeme göre + çıkmamış olmam mucize sonuca geleyim
güncel : 63.1
fark : 100gram
yüzde : 0,15
Ausencia ablacım imdb gibi kadınsın vesselam herkesi puanlamış emeğine sağlık sana söz bu hafta çok güzel menüler ve sporla gelicem buraya
Geleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Günaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
% 0,75
Bunada şükür:)
Listeyi yapıştırdıktan sonra şöyle tırnaklarını parmaklarını cilaladığını hayal ettimBetulina canım bu hafta karnen 10 üzerinden 6.5
Cumartesi / pazar 0 mesaj . Onun dışında menü ve mesajların tam .
Cumartesi Pazar bir de cooossszzz var ki , 2 puan ordan gitti zatenOnun dışında eski betülü özledim ben ordan da not kırdım . 68 gün kardeşimi özledimmmm .
----------------------------------
saydin78 gülüm bu hafta karnen 10 üzerinden 9
Menülerinde katılımında çok iyi canım . Neden mi 10 değil ... arada simitler falan vardı ya hani
Çok çok iyi gidiyorsun ... örnek öğrenci gibisin
--------------------------------
@ervahafsa canım bu hafta karnen 10 üzerinden 8.5
Menü bildirimi , mesaj sayısı her gün var canım . Menülerinde gayet iyi gidiyor . Biraz daha kendine güven . Sabırsızlık seni demorilize ediyor .
--------------------------------
@Davina tatlı davi'm bu hafta karnen 10 üzerinden 6
Menü bildirimin iki arada derede illa oluyor , katılım işten dolayı ve yoldaaaan ...biliyorum ki az .
Hadi bunlardan gitsin 1 er puan . Ama eski methabb menülerini göremiyorum artık . Cidden örnek menülerdi. Az yiyorsun , tek öğünde doyurucu ve kalorili oluyor .
--------------------------------------
@tuba52 güzel tubam bu hafta karnen 10 üzerinden 8.5
Katılımın , menü bildirimin gayet iyi . Arada az katılım oluyor ama ...onu da görmüyor aus ablan :)
Menülerinde de çok yol kattettin . Biraz daha kendine güvenle olacak canım . Yeter ki hemen umutsuzlupa kapılmayın .
--------------------------------------
@roxen2303 Ahhh ahh kaçak roxen kayıp roxen bu hafta karne notun 5
Kanaat kullandım ha :)) yoksa 4 bile olabilir . Menü yazmaya girsen de ( bazen o da yok) mesajların , sohbetin çok azaldı gülüm .
Menülerinde de eskiye göre bir farklılılık var . Hedefe az kaldı diye sanırım .
----------------------------------------
Nare83 canımcım benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 9
Katılım , menü bildirimi ala :)) menülerde de resmen efsane geri döndü oldu . Daha ne olsun ? Geriye gitsin kilolar kaldı . Devammm aman pes etme ... zincir direnç kırıldı bence artık .
O wc kaldı tek soru onu da hallerdeceksin eminim .
-------------------------------------------
DelyDoly kuzum benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 7.5
:))) çoğu pazar pişisinden gittimenüler katılım 10 numara beş yıldız senin de . Arada bir açlık seni yoldan çıkarıyor , iki poğaça gibi o da olmasa 10 luk sun 10 luk .
-------------------------------
littlecoffeedoc canım bu hafta karne notun 4.5
Katılımın iyi . Menü paylaşımı da . Ama menüler . Sende biliyorsun bu haftanın kötü geçtiğini . Üzerie sünger çekip önümüze bakıyoruz . Haftaya sil baştan dersaadet süper olacak biliyorum
------------------------------
cydnz_1 canım bu hafta karne notun 7
Katılımın genelde azmenü bildirimin istikrarlı . Oysa belki ben senle sohbet için can atıyorum değil mi bu arada bugün hiç girmemişsin , önemli bir durum yoktur umarım
@Ahu060812 güzel ahum bu hafta karne notun 10 üzerinden 9.5
Sporun , azmin , gün savaşların , menülerin gayet iyiydi . Aynen devam gülüm .
@kelebekolacam canım doktorumun karne notu bu hafta 9
Menü , katılım √ sohbet muhabbet √ eee menülerde iyi .Kaçamak yok .Elim kıt ondan 10 değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?