Tebrik ederimm canimmKilo bildirip kahvaltıya geçeyim ..
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta : 70.8
Giden 800 gr .
Tebrikler ceydammgünaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
kuzucum üst üste 2 kez yaptın ve gúzel sonuç aldın. Daha ne olsun canımcımEvett bu hafta bekledigim sonucu alamayinca ben kuzumm
günaydın
geçen hafta :74,1
bu hafta :73,9
giden :-200 gr
ben elimden geleni yaptım , daha fazla gidebilirdi ama gitmedi
fakataeben ablamın dedigi gibi bende geçmiş haftalarda yaptıgım hataları yapmıycam nasılsa gitmedi diye
yemeye vermiycem kendimi , önümüzdeki maçlara bakıp yoluma devam edicem
sonuçta 73 ü gördüm bir ay sonra en fazla 1 ay sonra 6 lardayım demektir bu hadi 1,5 olsun
Valla kuzumm bugün oyle bir neşeliyim kii valla keçilerim beynimde halay tepiyy sira geceleri eşliğinde kg takmiyorumm vallahh çıkıp shworoom orda göbeği oynayasim varrkuzucum üst üste 2 kez yaptın ve gúzel sonuç aldın. Daha ne olsun canımcımtebrik ederim
Canımcım, sen kişilik olarak çok güçlü bir kadınsın@Ahu060812 sen 50lerde olsan var ya.tercih konusu olsa ben minyon olmak isterdim.ben öyle uzun değilim normalim ama kilo alınca iri oluyoruz ya otomatikman narinlik kalkıyor.
Bi anımı asla unutmam.4 kardeşim 3 kız 1 erkek.ilk kızım sonrası muhtemel 80 civariydim.tum kardeşler 3 kardes aynı yıl evlendik.hepimiz 1 çocuklu lakin gelinmiz daha zayıf.
Topluca pikniğe gittik.donuste arabaya kadar eşyaları goturuyoruz benim 2 elim dolu cok agir seyler degildi lakin eşim gayri ihtiyari gelinin elindekini alınca çok uzulmustum.
Bu 40 kilo nasilverilir ece de geçen videosunda kilo verince eskiden taşıdığım ama eşimin ve benim rahatsızlık hissetmedim ağır posetleri şimdi eşim taşıtmıyor deyince içim yine cız etti.
Kilo bildirip kahvaltıya geçeyim ..
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta : 70.8
Giden 800 gr .
Aferim hep bu pencereden bak az gidiyor olabilir ki bence az gitmiyor bu hafta wc sorunun vardı halloldumu ? Hala sorunsa baya kilo verdin semektirsabır banum sabır 6 lı rakamlar çok yakın
Ay sagol Aebenim ♡♡♡ ben de çok seviyorum avatar resmimi :) oyyy canımsın yaaaYa senin avatardakibitiyorum o gözlere yanaklarıda yiyesim geliyor
Öylebir kızın olsun inş saydınım
Bu arada avatarını enler yarışına gönderdim
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin
çok çok geçmiş olsun,Rabbim hepinize şifalar versin, şuan kilo almışsın vermişsin çokta önemli değil,sağlık herşeyden önemli (hem psikolojik hem beden olarak) o yüzden kendini hazır hissedince zaten kendin gelirsin buraya o yüzden kafana birşeyi takma hazır olunca gel,Allah yardımcınız olsunGünaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin
günaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
Gunaydin bacilarim..
Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram
Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
Günaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...
Her daim neseli ol bitaneeeemmm. Rabbim bozmasînValla kuzumm bugün oyle bir neşeliyim kii valla keçilerim beynimde halay tepiyy sira geceleri eşliğinde kg takmiyorumm vallahh çıkıp shworoom orda göbeği oynayasim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?