Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia ben bir süre gelemeyeceğim sanırım
başkasının hakkını yemek istemiyorum
haftasonları pek fırsatım olmuyor , şu sıralar işler fena yoğun yıl sonuna doğru daha da artacak.
gün içinde de giremedim 2-3 gündür doğru düzgün .

Kac gr. gitmiş olursa olsun napıyoruz canım? öpüp başımıza koyuyoruz

kuzucum üst üste 2 kez yaptın ve gúzel sonuç aldın. Daha ne olsun canımcım tebrik ederim
Valla kuzumm bugün oyle bir neşeliyim kii valla keçilerim beynimde halay tepiyy sira geceleri eşliğinde kg takmiyorumm vallahh çıkıp shworoom orda göbeği oynayasim varr

Canımcım, sen kişilik olarak çok güçlü bir kadınsın Biraz da bunun etkisi var bence, çünkü bana göre minyon ve narinsin Çok kez şahit oldum, ev kızlarına da erkekler bir şey bilmiyor diye daha çok sırt çıkmaya yardım etmeye çalışıyorlar .

Fakat sana katılıyorum, isenin dediğininda haklılık payı var, o zaman inşallah biz de narinliğe coşalım, uçalım, narinleştikçe narinleşelim, adımız narine, çıt kırıldıma çıksın

Aferim hep bu pencereden bak az gidiyor olabilir ki bence az gitmiyor bu hafta wc sorunun vardı halloldumu ? Hala sorunsa baya kilo verdin semektir sabır banum sabır 6 lı rakamlar çok yakın

ilaç kullanmaya başladım onun için , dün çay içtim çıktım wc ye
bakalım ilk hedefim 6 ları görmekk

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin

Ya senin avatardaki bitiyorum o gözlere yanaklarıda yiyesim geliyor
Öylebir kızın olsun inş saydınım
Bu arada avatarını enler yarışına gönderdim
Ay sagol Aebenim ♡♡♡ ben de çok seviyorum avatar resmimi :) oyyy canımsın yaaa inşaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder, bir kızımın olmasını çok istiyorum Cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul etsin dualarımızı inşaAllah oy icin de teşekkür ederim canısı

çok geçmiş olsunnn...

aeben abla brid eşöyl birşey oluyor cuma günü az gimiş gibi görünüyor ama hafta içi birden iniyor kilom
işte ben bu noktada saldırmasam az gitti diye , belki dahada çok gidicek oyüzden yapmıyorum o hatayı artık..

Ausencia cnm analizin yine süper, valla bende emegin çok motivasyon konusunda hakkını helal et lütfen
başta sen ve aben ablam sonra diger arkdaşlara çok teşekür ederimmm haa birde takıa geldigimde beni hep frenleyen nanacım var tabiii

deeeee ben niye 9 puan aldım niye kırdın acep ?

çok çok geçmiş olsun,Rabbim hepinize şifalar versin, şuan kilo almışsın vermişsin çokta önemli değil,sağlık herşeyden önemli (hem psikolojik hem beden olarak) o yüzden kendini hazır hissedince zaten kendin gelirsin buraya o yüzden kafana birşeyi takma hazır olunca gel,Allah yardımcınız olsun

günaydın herkese

geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4

spor: 220 dk

Gunaydin bacilarim..

Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram

Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..

Günaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...

Valla kuzumm bugün oyle bir neşeliyim kii valla keçilerim beynimde halay tepiyy sira geceleri eşliğinde kg takmiyorumm vallahh çıkıp shworoom orda göbeği oynayasim varr
Her daim neseli ol bitaneeeemmm. Rabbim bozmasîn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…