Geleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Günaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
%
Bunada şükür:)
günaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
Gunaydin bacilarim..
Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram
Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
Günaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...
Herkesi tebrik ediyorum artı yada sabit yok sanırım , Eee daha ne olsun
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin
Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insaAllahGünaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Oyyy bi cekindim korktum. .Liste de değilim die sallamiom ben diyetı. Korkarım ya. Böyle cıs yiyince millet kızinca listede degilim ki ben die rahattimİzinli ve eski üyelerdenAntepia27 , @kuzularinannesi , @asfarovski kopmayın lütfen ...en azından menü yazacaktınız ...öyle devam edin .
@Daydream15 sen hazırlık sınıfı gibi oldun :) ama giriş başlangıç süpereminim gelişme sonuçta böyle devam edecek .
@Nisaca canım seninde katılımını beğeniyorum, o taşınma telaşında bile girdin . Ama menüler biraz daha düzen istiyor gülüm .
@begum75 , @kelebek19 hiç çıtır kaegorisindesiniz , begüm canım menülerin katılım iyi , umarım seni de motive diyordur tatlım
vorones seni sona bıraktım . Bu hafta listeye alayım mı seni
Oyyy yerim bunu ben. Günaydın
Canimmm hamislik yakışmış sağlıkla kucağına al.
Tatlım benden duymuş olma seni,Ausencia cnm analizin yine süper, valla bende emegin çok motivasyon konusunda hakkını helal et lütfen
başta sen ve aben ablam sonra diger arkdaşlara çok teşekür ederimmm haa birde takıa geldigimde beni hep frenleyen nanacım var tabiii
deeeee ben niye 9 puan aldım niye kırdın acep ?
tartı öncesi son menü yazayım
sabah
yarım elma
( meyveyi ben kahvaltı öncesi yiyorum sonra kahvaltı )
kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 köz yeşil biber
4 zeytin
peynir
tere-maydanoz
6 çig badem
öglen
1 tabak etli türlü
(havuç ve patatesini yemedim)
cacık
akşam
domates , salatalık ve roka
kaşar peyniri salata yaptım üzerine nar ekşisi
son ögünümü yedim , sabah ola hayrolaaa
Kizlar gün bitti menumu yazayim..pro yapacaktim ama olmadi..
Sabah:yumurta.etimek.ceyrek avokado
Ogle: patlıcan yemegi.1 dolma.ayran.1 etimek
Aksam:light ton baligi.ceyrek avokado.2 etimek
1.5 lt su..
İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
5 fındık
1 bardak süt
1 mandalina
Öğle
3 catal turşu kavurması
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı taze fasulye
Menum 01.12.2016 Perşembe
Sabah
3 dlm sck
2 tavuk burger
1 kk peynir
3 bardak çay
Öğle
1 por karisik izgara
1 kase yogurt
Akşam
2 yk fasulye
2 yk pilav
Bol salata
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 35 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Merhaba şekerler
Menüm
Sabah geç uyandım sabah öğlen bir yedim
2 etimek
1 kk kaşar peyniri
3 siyah 5 yeşil zeytin
1 domates
Ara
1 kayısı çayı
Ara
2 kepekli form bisküvi
Akşam
1/2 kepçe tarhana çorbası
2 y.k. pilav
50 gr. tavuk
Bol havuç kırmızı lahana salatası
Su :2,5 lt.
Spor: yok
Menü de yazayım gelmişken
Sabah
2 yumurta
( korkumdan bişey yiyemedim kendimi tutamazsam gazla kalori almayım diye)
Öğlen (arkadaşta)
Yemediklerim(açma,poğaça,patatesli börek,sütlü irmik tatlısı)
Yediklerim köz patlıcan salatası ve bi kaşık kısır
E tabi hiç bişey yemeyince akşam bomba patladı
Çorba
Kapuska
Salata
Tavuk göğsü
4 kaşık yoğurt
Su 1,9 ama 2,5 olur
Spor yok malum Perşembe
SlmAusencia abla @aeben abla ve diğer dostlar
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
4 zeytin
yeşillik
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase mercimek
8 kaşık Kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
ara
sade kahve
4 kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
1 kase cevizli yeşil yoğurt
birazdan
süt
meyve
akşam yemeği köfte baklagil sebze ye demişti ben sebze yemeğini beklerken kavrulmuş kırmadan yedim
su 2 litre yi geçtş
İyi akşamlar kızlar
Sabah
Ilık suya 2 tatlı kş elma sirkesi
2 yumurtalı melemen
1 mayasız küçük yufka az Nutella lı çocuğa sürmüştüm dün okulda yesin diye atmaya kıyamafım :)
Ara 2 kepçe cacık
Öğle 3 kepçe yoğurt çorbası Şehriye li
Sabah kahvaltı 10.30 gibi yapınca 16.30 çok acıkınca çorbala geçiştirmek
Akşam
6 fırında köfte 1 küçük boy közlenmiş patates 6 yk cacık
Ara 1 kupa süt 1 yb
2.5 litre su
15 dk karda yürüyüş
1 mil leslie
20 dk plates
Antepia27 Ausencia kelebekolacam @Ahu060812
Perşembe Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan ıhlamur
1 kaşık kestane balı
Kahvaltı
1 elma
yulaf ezmeli omlet yağsız
Ara
1 mandalina
Öğle
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
Akşam
2 kepekli grissini (yolda)
1 kutu ayran
Su 1.7
aynennnnnnnnnnnn ben de aynı durumdayımAfedersiniz tuvaleti bekliyorumkilomu bildircem sonra
Öğretmen bana taktı
Şaka şaka.. not sistemi hiç aklıma gelmezdi valla süpersin ya.
Sen böyle uğraşırsında ben abuk subuk menülerle karşına gelirsem yuh olsun bana. Adam olacam söz :)
Hımm yakınız ama uzagız :)) karşılaşmış olabiliriz ya birbirimize çarpıp geçmiş olabiliriz. Marmaray çok fena kalabalık konusunda dimi? Karınca sürüsü gibi bir sürü kalabalık wuhuuuu çılgınca oluyor ya
Ne okuyorsun bu aralar ?
.
Canım galiba 6aydan daha uzın bi zaman sonra dönerse k ayrıldığı kiloya dönmesine gerek kalmıyor benimde 6ayım doldu
Listeye sen ne zaman uygun görürsen o zaman al canım
Bu arada yine çok yorılmussun ellerine saglık canım
günaydınnn , hayırlı cumalar umarım herkes bol bol eksileri görür benim bu hafta ki beslenmeme göre + çıkmamış olmam mucize sonuca geleyim
güncel : 63.1
fark : 100gram
yüzde : 0,15
Ausencia ablacım imdb gibi kadınsın vesselam herkesi puanlamış emeğine sağlık sana söz bu hafta çok güzel menüler ve sporla gelicem buraya
Ausum çok az yiyorsun !!!!! Kalıcı kilo vermen lazım 1000kl altına düşme !!!!
Listeyi yapıştırdıktan sonra şöyle tırnaklarını parmaklarını cilaladığını hayal ettim
sen bi tanesinnnn bi tanenanamdan sonra tabi
Ausencia ben bir süre gelemeyeceğim sanırım
başkasının hakkını yemek istemiyorum
haftasonları pek fırsatım olmuyor , şu sıralar işler fena yoğun yıl sonuna doğru daha da artacak.
gün içinde de giremedim 2-3 gündür doğru düzgün .
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia cnm analizin yine süper, valla bende emegin çok motivasyon konusunda hakkını helal et lütfen
başta sen ve aben ablam sonra diger arkdaşlara çok teşekür ederimmm haa birde takıa geldigimde beni hep frenleyen nanacım var tabiii
deeeee ben niye 9 puan aldım niye kırdın acep ?
Geleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Günaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
% 0,75
Bunada şükür:)
Yok bitanem yaa unuturmuyum.1haftadir debeleniyorum.hatta yapiyorum erkenden ve gezmelere gidiyoruuuum bu gun arkadasimla...
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Buna da sukur diyorum
günaydın
geçen hafta :74,1
bu hafta :73,9
giden :-200 gr
ben elimden geleni yaptım , daha fazla gidebilirdi ama gitmedi
fakat @aeben ablamın dedigi gibi bende geçmiş haftalarda yaptıgım hataları yapmıycam nasılsa gitmedi diye
yemeye vermiycem kendimi , önümüzdeki maçlara bakıp yoluma devam edicem
sonuçta 73 ü gördüm bir ay sonra en fazla 1 ay sonra 6 lardayım demektir bu hadi 1,5 olsun
Kilo bildirip kahvaltıya geçeyim ..
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta : 70.8
Giden 800 gr .
günaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
Gunaydin bacilarim..
Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram
Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
Günaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...
Afedersiniz tuvaleti bekliyorumkilomu bildircem sonra
aynennnnnnnnnnnn ben de aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?