ben onuda aldım elma sirkesi organik bugün içtim.4 günlüğe etki etmesin diye içmemiştim.kızlar çörek otu yagı alsakmı bzide ece çok tavsiye ediyor ?
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
Önce şu güzel menüleri bir araya getirelim, sahiplerini tebrik edelim
günaydınnnn.
ben ölüyümm.ben dururken kimse şikayet etmesin.
iş okul ev arası kosturuyom evde 3 cocuk kaçamaksız bir hafta 4 gün diyeti gideni şokkkk
sadece ve sadece 600gr.
çörek otu yağı,neye iyi geliyomuş bide nasıl kullanılacak?kızlar çörek otu yagı alsakmı bzide ece çok tavsiye ediyor ?
ben onuda aldım elma sirkesi organik bugün içtim.4 günlüğe etki etmesin diye içmemiştim.
Kilom gecen hafta 114.0
Bu hafta 114.0
Hayırlı günler
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 400
ReGL haftamditabı bi de yediklerimi hiç yakamadim bu hafta
çörek otu yağı,neye iyi geliyomuş bide nasıl kullanılacak?
senin etin ne budun ne tabi 100 gr gidecekgünaydınnn , hayırlı cumalar umarım herkes bol bol eksileri görür benim bu hafta ki beslenmeme göre + çıkmamış olmam mucize sonuca geleyim
güncel : 63.1
fark : 100gram
yüzde : 0,15
Ausencia ablacım imdb gibi kadınsın vesselam herkesi puanlamış emeğine sağlık sana söz bu hafta çok güzel menüler ve sporla gelicem buraya
Geleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Günaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
% 0,75
Bunada şükür:)
bir kilooooooYok bitanem yaa unuturmuyum.1haftadir debeleniyorum.hatta yapiyorum erkenden ve gezmelere gidiyoruuuum bu gun arkadasimla...
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Buna da sukur diyorum
canım bence senden hakiki kuyruk yağı eriyorgünaydın
geçen hafta :74,1
bu hafta :73,9
giden :-200 gr
ben elimden geleni yaptım , daha fazla gidebilirdi ama gitmedi
fakataeben ablamın dedigi gibi bende geçmiş haftalarda yaptıgım hataları yapmıycam nasılsa gitmedi diye
yemeye vermiycem kendimi , önümüzdeki maçlara bakıp yoluma devam edicem
sonuçta 73 ü gördüm bir ay sonra en fazla 1 ay sonra 6 lardayım demektir bu hadi 1,5 olsun
Kilo bildirip kahvaltıya geçeyim ..
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta : 70.8
Giden 800 gr .
günaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
Gunaydin bacilarim..
Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram
Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
500 gr en ideal kilo kaybım benimGünaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...
Bugün ben de korumuş olursam çok mutlu olacağım, korumakta bir başarıKilom gecen hafta 114.0
Bu hafta 114.0
Hayırlı günler
Günaydın kızlar geçen hafta 88.800
bu hafta 88.100
Fark 700
aynennnnnnnnnnnn ben de aynı durumdayım
Elifim gecmis olsun onemli olan sağlığın..Kayinvalidene de gecmis olsun..ameliyat olmasi sart...amaablamdan gördüğüm kemoterapi ise yaramiyor pek fazla..onkologlar bile emin degil zorunlu olup olmadigi konusunda...Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Ausencia hiç kilo bildirimi yapmadan izninle ayrılıyorum.bu hafta hiç tatlı vs yemememe rağmen yine +dayım. Haftaya doktor kontrolüm var, değerlerime göre doz ayarlaması yapılacak ilacıma. Kilo durumumu da söylücem, sanırım tsh normal düzeyde değil hala
Hastalıktan yana son 2 aydır çok dertliyiz, ameliyat olduğumdan beri o kadar hastamız oldu ki ailede. Bu hafta kayınvalidemin mide kanseri olduğunu öğrendik. Acil ameliyat olması gerekiyor ama ne Türkiye'ye gelmeyi, ne orada ameliyat olmayı kabul etmiyor. Eşim gidiyor yarın bakalım ikna edebilecek mi. Canım çok sıkkın ona da
Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin
1 haftadir uyguluyorum corekotu yagi ve sirkeli suyu..ölümden gayri herseye faydasi var deniyor..kızlar çörek otu yagı alsakmı bzide ece çok tavsiye ediyor ?
yağ o kaçan kuzum yaaaaağğğğğğ, ç.. değil yagünaydınnnn.
ben ölüyümm.ben dururken kimse şikayet etmesin.
iş okul ev arası kosturuyom evde 3 cocuk kaçamaksız bir hafta 4 gün diyeti gideni şokkkk
sadece ve sadece 600gr.
seni de tabrik ederim canım, süperrrSlm kızlar
Geçen hafta 113 kg
Bu hafta 111.6
Fark 1.4 kg
Oran %1.24
Hedef 110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?