1. BENNNdelycim yenildimmmmmmm.ama doymadım haftaya da gözüm üzerinde.bu hafta spor ekliycem ölsemde her gün düzenli en az 2 mil leslie.
bu arada ausum eski baskulle yenisi arasında 500 gr var.yenisi daha fazla gösteriyor.
eski baskul 79.2 yenisi 79.7
sanırım şöyle yapacagız aradaki farkı gecen haftaki kiloya ekliycez
yani
gecen hafta 79.8 di onu 80.3 diycez bu hafta 79.7 giden 600 gr.
bu karışıklığa sebeb olmak istemezdim ama eskisi aynı anda bi kaç rakam gösterebilirken 4 saat sonra aynı rakamı gösterebiliyordu.
bunu heryerde denedim sonuc aynı.sevdim yenisini.
Slm kızlar
Geçen hafta 113 kg
Bu hafta 111.6
Fark 1.4 kg
Oran %1.24
Hedef 110
Geçen haftaki mesajın vero seni insafa davet ediyorumNe yanı seferogllarında en fazla veren ben miyim. Vay Arkadaş . Ben utandım şimdi .aeben ablamı kuzularinannesi ni insafa çağırak. haftaya ben artı yazcam banane . Siz de eksi yazın olur mü canlar
Bireh bireh bahanede hazır
dokturun baskül farkı diye not düşülüyor normal bir durum takımlarda neproblemobu arada ausum eski baskulle yenisi arasında 500 gr var.yenisi daha fazla gösteriyor.
yani
bu karışıklığa sebeb olmak istemezdim ama eskisi aynı anda bi kaç rakam gösterebilirken 4 saat sonra aynı rakamı gösterebiliyordu.
dokturun baskül farkı diye not düşülüyor normal bir durum takımlarda neproblemo
Hocam 4 günlükmü yapmıştın ?günaydınnnn.
ben ölüyümm.ben dururken kimse şikayet etmesin.
iş okul ev arası kosturuyom evde 3 cocuk kaçamaksız bir hafta 4 gün diyeti gideni şokkkk
sadece ve sadece 600gr.
Niyekü
evet yaptım lakin cok zorlandım.yemekte cok zorlandım.ton balıgını tavugu salataya kattım yedim hala ıyyy oluyorum Allah affetsin.bide sanırım suyu içmeyi tam tutturamadım.Hocam 4 günlükmü yapmıştın ?
Daha önceki hafta çok verdiysen ,yada sık şok yaptıysan birazda ondan baskülde az görünmüştür . Herkezde aynı etki olmuyor demekki .
büyyük ihtimal yarın ankarada olurum bak çat kapı yaparım,Niyekü
Dolapta bir kavonoz var kızkonserve yapmıştım . Canım istemiyor niyeyse . Sen gel angaraya sana ikram edeyim
Eksii eksidir güzelimm bence gayett iyii başaracagız kuzişşş gidecek bu kilolarrevet yaptım lakin cok zorlandım.yemekte cok zorlandım.bide sanırım suyu içmeyi tam tutturamadım.
benim bi sözüm vardır etimden kesseniz bi haftada 2 kilo ve üzeri zor bende.merkatan denedim yine olmadı.şoklar bende olmuyor.ayran detoxunda da 700gr anca gitmişti.
bende 500-1arası haftalık iyi.1 ayda 4 kilo vermiş oldum.birazda sporsuzluktan o cok etkiliyor.
Süpermiş beklerin başım üstünebüyyük ihtimal yarın ankarada olurum bak çat kapı yaparım,
Slm kızlar
Geçen hafta 113 kg
Bu hafta 111.6
Fark 1.4 kg
Oran %1.24
Hedef 110
bu arada ausum eski baskulle yenisi arasında 500 gr var.yenisi daha fazla gösteriyor.
yani
nuti muti yok.bak nana yoksa aus var.ne diyor nana 75 olmadan ödül mödül yok.Eksii eksidir güzelimm bence gayett iyii başaracagız kuzişşş gidecek bu kilolarrNerde kızz nutilerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?