Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaaaa yine unuttum kan vermeyi sanki bagdata gidecem, kahvaltı yapmadan evden gelmiştim ne güzel takıma dalıp unuttum arada kahvaltıyıda hüplettim.

Vuuuu ausum süper gitmiş

@vorones esefle kınıyorum seni kırmızıladın seferogunllarını

Vallahi her Cuma bayrammış gibi bir psikolojiye giriyorum, heyecan oluyor ben de Bugün kaybedebilecek olmamam rağmen

Seviyoruz sizleriiiii

Aynen tatlım ya ...Cumaların özelliğine özellik katıldı tövbe Yarabbim

Yarın cuma diye karnıma ağrı giriyor .

Bak Davina da bayram çocukları gibi tartısını geceden yatağın altına koyuyormuş

Vuuuu ausum süper gitmiş

vorones esefle kınıyorum seni kırmızıladın seferogunllarını

süpersin kaptanım maaşallah

Ya inanılmaz bir motivasyon yakaladım sayenizde .

İnanın kaçamak maçamak aklıma gelmiyor .

Geçen size gösterdiğim iki pantalon geldi bu hafta , 40 beden ama slim fit . Cuk diye oturdu .

Öyle mutlu oldum ki ....dünyanın en büyük pastasına gömülsem öyle mutlu olamazdım

ay valla çok inceliyorum amaa kilo az gidiyor anlamadımm

bende alayım elma sirkesi ve çörek otunu ordan sipariş edicemde elma sirkesi hangi marka almak lazımm bilemedimm

Vallahi her Cuma bayrammış gibi bir psikolojiye giriyorum, heyecan oluyor ben de Bugün kaybedebilecek olmamam rağmen

Seviyoruz sizleriiiii

ay bende bendeee yaaa çok seviniyorum cuma günleriii

oyyyy ne mutlu sana kaptanım Bende sayenizde acılarımı unutuyorum, mutluluk veriyorsunuz siz de bana Sağolun. Allahım daha mutlu etsin inşaAllah

ay maşallah auscum metabolizmanın maşallahı varr yaa
süper kilo veriyorsnnnn tü tü tü nazar degmesinn bende ne haddimee senle yarışa girmişsem enn girilmeyecek kişi
haftaya 6 lardasın süperrrrrr
metabolizmayıda o hale getiren aus bence.sabretmek lazım.düzenli ve kaliteli beslenmek lazım bide moral lazım.o moda girilmeden olmuyor.
biraz sabredersen bizde de olacak olan o masumm cum.

ay maşallah auscum metabolizmanın maşallahı varr yaa
süper kilo veriyorsnnnn tü tü tü nazar degmesinn bende ne haddimee senle yarışa girmişsem enn girilmeyecek kişi
haftaya 6 lardasın süperrrrrr

Evet banum ya , benm şansım bu biraz da . Çabuk alıp , çabuk vermek .Artık şans mı şanssızlık mı diyet bitince göreceğim ..Umarım salmam yine .

Hedef kilomu listede düşürmeme kararı aldım zaten . Hazır burada iken aeben imide danışayım , size de .

Hedef kilom 68 listede . Ama şu an hedefim 63-64 gibi .68 e inince (inşallah) takım mezun olup , asıl hedefime uzun vadade ineyim diyorum , ayda 1 belki 2 kilo gibi . Kalan 4-5 kiloyu , yaza kadar gram gram vereyim burda yine sizlerle ama mezun olup .

ay iyiki 7.takıma gelmişim.şöyle bi listelere bakıyordum betülina yazdıgını görünce yok canımmm dedim.bu kadar olmaz bu bizim betül mü.msj attım oymus ya.(bu arada ben betülle tanısıklıgımız burdan değil en az 15 küsür yıllık arkadasımdır bekarlık halimi bilir.inşallah birgün heinizle yüzyüze karsılasma ihtimalimiz olur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…