- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
anammm hemen çıtır fotosu koymus.delyyyy bi delülük yapma.Süperr kızzz vallahh tebrik ederimm
oyyyy ne mutlu sana kaptanımBende sayenizde acılarımı unutuyorum, mutluluk veriyorsunuz siz de bana Sağolun. Allahım daha mutlu etsin inşaAllah
Ayyyy inşallahh kuzummm inşallah kızz vücudum kas yapmış dün dalga geçiyler benlee 90 bile göstermiyorum
Haftaya yanlışlıkla 67 yi gorebilirim
metabolizmayıda o hale getiren aus bence.sabretmek lazım.düzenli ve kaliteli beslenmek lazım bide moral lazım.o moda girilmeden olmuyor.
biraz sabredersen bizde de olacak olan o masumm cum.
ay iyiki 7.takıma gelmişim.şöyle bi listelere bakıyordum betülina yazdıgını görünce yok canımmm dedim.bu kadar olmaz bu bizim betül mü.msj attım oymus ya.(bu arada ben betülle tanısıklıgımız burdan değil en az 15 küsür yıllık arkadasımdır bekarlık halimi bilir.inşallah birgün heinizle yüzyüze karsılasma ihtimalimiz olur.)
Ausum burda gördüğüm ve tecrübe ettiğim kadarıyla sana önerim listeden çıkma ! 65 kadar .1-2 kiloyu hem kilonu koruyup hemde az az verirsin . Çünki kilo vermek işin yarısı asıl önemlisi KORUMAK !Evet banum ya , benm şansım bu biraz da . Çabuk alıp , çabuk vermek .Artık şans mı şanssızlık mı diyet bitince göreceğim ..Umarım salmam yine .
Hedef kilomu listede düşürmeme kararı aldım zaten . Hazır burada ikenaeben imide danışayım , size de .
Hedef kilom 68 listede . Ama şu an hedefim 63-64 gibi .68 e inince (inşallah) takım mezun olup , asıl hedefime uzun vadade ineyim diyorum , ayda 1 belki 2 kilo gibi . Kalan 4-5 kiloyu , yaza kadar gram gram vereyim burda yine sizlerle ama mezun olup .
Kaptanm bu karne işi ne güzel olmuş yaBetulina canım bu hafta karnen 10 üzerinden 6.5
Cumartesi / pazar 0 mesaj . Onun dışında menü ve mesajların tam .
Cumartesi Pazar bir de cooossszzz var ki , 2 puan ordan gitti zatenOnun dışında eski betülü özledim ben ordan da not kırdım . 68 gün kardeşimi özledimmmm .
----------------------------------
saydin78 gülüm bu hafta karnen 10 üzerinden 9
Menülerinde katılımında çok iyi canım . Neden mi 10 değil ... arada simitler falan vardı ya hani
Çok çok iyi gidiyorsun ... örnek öğrenci gibisin
--------------------------------
ervahafsa canım bu hafta karnen 10 üzerinden 8.5
Menü bildirimi , mesaj sayısı her gün var canım . Menülerinde gayet iyi gidiyor . Biraz daha kendine güven . Sabırsızlık seni demorilize ediyor .
--------------------------------
@Davina tatlı davi'm bu hafta karnen 10 üzerinden 6
Menü bildirimin iki arada derede illa oluyor , katılım işten dolayı ve yoldaaaan ...biliyorum ki az .
Hadi bunlardan gitsin 1 er puan . Ama eski methabb menülerini göremiyorum artık . Cidden örnek menülerdi. Az yiyorsun , tek öğünde doyurucu ve kalorili oluyor .
--------------------------------------
@tuba52 güzel tubam bu hafta karnen 10 üzerinden 8.5
Katılımın , menü bildirimin gayet iyi . Arada az katılım oluyor ama ...onu da görmüyor aus ablan :)
Menülerinde de çok yol kattettin . Biraz daha kendine güvenle olacak canım . Yeter ki hemen umutsuzlupa kapılmayın .
--------------------------------------
roxen2303 Ahhh ahh kaçak roxen kayıp roxen bu hafta karne notun 5
Kanaat kullandım ha :)) yoksa 4 bile olabilir . Menü yazmaya girsen de ( bazen o da yok) mesajların , sohbetin çok azaldı gülüm .
Menülerinde de eskiye göre bir farklılılık var . Hedefe az kaldı diye sanırım .
----------------------------------------
@masumm canımcım benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 9
Katılım , menü bildirimi ala :)) menülerde de resmen efsane geri döndü oldu . Daha ne olsun ? Geriye gitsin kilolar kaldı . Devammm aman pes etme ... zincir direnç kırıldı bence artık .
O wc kaldı tek soru onu da hallerdeceksin eminim .
-------------------------------------------
DelyDoly kuzum benim bu hafta karne notun 10 üzerinden 7.5
:))) çoğu pazar pişisinden gittimenüler katılım 10 numara beş yıldız senin de . Arada bir açlık seni yoldan çıkarıyor , iki poğaça gibi o da olmasa 10 luk sun 10 luk .
-------------------------------
@Dersaadet_ canım bu hafta karne notun 4.5
Katılımın iyi . Menü paylaşımı da . Ama menüler . Sende biliyorsun bu haftanın kötü geçtiğini . Üzerie sünger çekip önümüze bakıyoruz . Haftaya sil baştan dersaadet süper olacak biliyorum
------------------------------
@cydnz_1 canım bu hafta karne notun 7
Katılımın genelde azmenü bildirimin istikrarlı . Oysa belki ben senle sohbet için can atıyorum değil mi bu arada bugün hiç girmemişsin , önemli bir durum yoktur umarım
Ahu060812 güzel ahum bu hafta karne notun 10 üzerinden 9.5
Sporun , azmin , gün savaşların , menülerin gayet iyiydi . Aynen devam gülüm .
kelebekolacam canım doktorumun karne notu bu hafta 9
Menü , katılım √ sohbet muhabbet √ eee menülerde iyi .Kaçamak yok .Elim kıt ondan 10 değil :)))
Ausum burda gördüğüm ve tecrübe ettiğim kadarıyla sana önerim listeden çıkma ! 65 kadar .1-2 kiloyu hem kilonu koruyup hemde az az verirsin . Çünki kilo vermek işin yarısı asıl önemlisi KORUMAK !
Dışardan vermek için 4-5 kilo fazla bi bıraktınmı istikrar zor oluyor65 takımda gör bacım
Tuvalaet sorunumu çözemedimKilomu bildireyim
Geçen Hafta: 66,3
Bu Hafta: 65,7
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,90
Buna da şükür
Ausencia tatlımmm
68.1Hmmmmm bende 69 görebilirim ne var
Kilo bildirimi yap hanııım , sefer e kayıtlısın hala . yüzdeni alacağım
Kaptanm bu karne işi ne güzel olmuş ya
Teşekkür ederim tatlımSenin tecrübelerin benim için çok önemli.
Tamam canım 68 e yaklaşınca hedefi burda aşağı çekeyim . Korumamı sizle yaparım o zaman ..
Tatlımmm
600 gr. hemi de wc sizolsun o wc hakkını haftaya kullanmış olursun .
Tebrikler canım benim .
Çıtırr hatun olucam saçlarıda böyle boyucammm kuzummmanammm hemen çıtır fotosu koymus.delyyyy bi delülük yapma.
ayyyy Betül burda ama sevinçten yazamıyorrrrrrrrrrr, sevinçten yazamıyoru deyince de gözümden yaş geldiiiiiiiiiiiiiiiiTakım ortalaması gayeeet iyi şu an
Bildirim yapacaklar ,Ahu060812 , Betulina , @Dersaadet_ ve ervahafsa kaldı .
Valla bu 4 lüden + gelmesin ne olur yaaaa ... duaya çıkıyorum ben
kız kaçırırlarrr,enişteeeeeeeee.senin hatuna acil 5 kutu nuti.Çıtırr hatun olucam saçlarıda böyle boyucammm kuzummm
ama canımdan da can gitti son dört gündürAllah bana magfiret ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, merhamet etttiiiiiiiiiiii
kaç gitti kuzuAllah bana magfiret ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, merhamet etttiiiiiiiiiiii
ya bende yiycem pişi yiyen 1.5 kız betül sen ne yedin de ne kadar verdin.banane banane bende yiycem yarın pişi öbür gün sen ne yediysenAllah bana magfiret ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, merhamet etttiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?