Hahhahhaa ömürsünnn kuzummm yaa hiç demee bu ara beni sinir ediyorr eniştennkız kaçırırlarrr,enişteeeeeeeee.senin hatuna acil 5 kutu nuti.
Ben kilomu garantiye alarak ilerliyorum
Anaaaam 2 kilocuk kalmış tam aramızda ... Tamam kabul azıcık uzunsun benden
metabolizmayıda o hale getiren aus bence.sabretmek lazım.düzenli ve kaliteli beslenmek lazım bide moral lazım.o moda girilmeden olmuyor.
biraz sabredersen bizde de olacak olan o masumm cum.
wawwww tebrikler canımmm
Kilo bildirimi
Geçen hafta
73 8
Bu hafta
73 5
Aradaki fark
300 gram
ayy o eniştelerrrr.biz de dolunay hala devam ediyor.Hahhahhaa ömürsünnn kuzummm yaa hiç demee bu ara beni sinir ediyorr eniştennadam krizlerde
Hadii düzelmedi miii dolunay etkisiayy o eniştelerrrr.biz de dolunay hala devam ediyor.
ayyyy Betül burda ama sevinçten yazamıyorrrrrrrrrrr, sevinçten yazamıyoru deyince de gözümden yaş geldiiiiiiiiiiiiiiii
Ben kilomu garantiye alarak ilerliyorum
İstersen geçede bilirsin
TELEFONUMDA BİR PROGRAM YÜKLÜDE
şimdi baktım 26 eylülde 78 miş
şimdide 73,9 giden 3,9 ne kadar az degil mi?
ama napalım 0 4 kilo artı da olabilirdi mazallahh
Kilo bildirimi
Geçen hafta
73 8
Bu hafta
73 5
Aradaki fark
300 gram
Bu arada itiraf edeyim yağdan 400gr almışım, artık gerisin giden ne bilmiyorum
Evet banum ya , benm şansım bu biraz da . Çabuk alıp , çabuk vermek .Artık şans mı şanssızlık mı diyet bitince göreceğim ..Umarım salmam yine .
Hedef kilomu listede düşürmeme kararı aldım zaten . Hazır burada iken @aeben imide danışayım , size de .
Hedef kilom 68 listede . Ama şu an hedefim 63-64 gibi .68 e inince (inşallah) takım mezun olup , asıl hedefime uzun vadade ineyim diyorum , ayda 1 belki 2 kilo gibi . Kalan 4-5 kiloyu , yaza kadar gram gram vereyim burda yine sizlerle ama mezun olup .
Çok tşk ederim abls sixin sayenizde
Geleelimm kizlar fasulyenin faydalarini haftalik sporum 350 dakika kilom 90.2 giden 1.200aksam yediklerim herhal birde pisi kacamagim aksam pilav yoksa daha da giderdi diye düşünüyorum hee birde 2 minnak poğaça
Geçen hafta:91.4
Bu hafta:90.2
Fark:1.200
Yüzde: 1.31
Günaydın
Kİlo bildirimi
Geçen hafta 92,2
Bu hafta 91,5
Fark -0.70
% 0,75
Bunada şükür:)
Yok bitanem yaa unuturmuyum.1haftadir debeleniyorum.hatta yapiyorum erkenden ve gezmelere gidiyoruuuum bu gun arkadasimla...
Gecen hafta 65.3
Bu hafta 64.3
Buna da sukur diyorum
günaydın
geçen hafta :74,1
bu hafta :73,9
giden :-200 gr
ben elimden geleni yaptım , daha fazla gidebilirdi ama gitmedi
fakat @aeben ablamın dedigi gibi bende geçmiş haftalarda yaptıgım hataları yapmıycam nasılsa gitmedi diye
yemeye vermiycem kendimi , önümüzdeki maçlara bakıp yoluma devam edicem
sonuçta 73 ü gördüm bir ay sonra en fazla 1 ay sonra 6 lardayım demektir bu hadi 1,5 olsun
Kilo bildirip kahvaltıya geçeyim ..
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta : 70.8
Giden 800 gr .
günaydın herkese
geçen hafta : 85.6
bugün : 84.2
giden :1.4
spor: 220 dk
Gunaydin bacilarim..
Cumartesi sabah:78.6
Bu hafta:77.8
Fark:800 gram
Kilo bildirimi yapmış tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
Günaydın Bildirim zamanı geldi haaa niiimmm :)Gecen hafta 86.9 Bu hafta 86.4. Giden 500 gr. Buna da şükür...
Günaydın kızlar geçen hafta 88.800
bu hafta 88.100
Fark 700
günaydınnnn.
ben ölüyümm.ben dururken kimse şikayet etmesin.
iş okul ev arası kosturuyom evde 3 cocuk kaçamaksız bir hafta 4 gün diyeti gideni şokkkk
sadece ve sadece 600gr.
Slm kızlar
Geçen hafta 113 kg
Bu hafta 111.6
Fark 1.4 kg
Oran %1.24
Hedef 110
Geçen Hafta : 71.2
Bu Hafta :70.1
Fark.1.1
%1.54
Tuvalaet sorunumu çözemedimKilomu bildireyim
Geçen Hafta: 66,3
Bu Hafta: 65,7
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,90
Buna da şükür
Ausencia tatlımmm
Günaydın kızlar çok özür dilerim geç kaldığım için sabah altıda kalkmıştım çocukları gönderince geri uyumuşum kaptanım uyandırdı sağ olsun şimdi wc beklerken bütün geçmişi okudum okumadan yazamadım az sonra geliyorum bomba gibi bu arada herkezi çok çok çok tebrik ediyorum herkes çok güzel kilolar vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?