- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay sorma yaaa.bekarlar size diyorum eğer karadenizli değilseniz sakın karadenizli koca almayın.ay ne inatcı bu adam yaaaa.Hadii düzelmedi miii dolunay etkisi
bence canım.. listede ol inmek istedigin kiloya kadar
sonra kilolalr cidden çabucak geliyor hedef kilonu aşagıya çekk
ha birde her ne olursa olsun bizi bırakma
ama yinede beni gecemedinŞoktayım yahuuu şokta
Günaydın kızlar çok özür dilerim geç kaldığım için sabah altıda kalkmıştım çocukları gönderince geri uyumuşum kaptanım uyandırdı sağ olsun şimdi wc beklerken bütün geçmişi okudum okumadan yazamadım az sonra geliyorum bomba gibi bu arada herkezi çok çok çok tebrik ediyorum herkes çok güzel kilolar vermiş
Kızzz lakin topragım olur eşin heee bilesinnn hiçç ses etme o da delidird oludur kesinay sorma yaaa.bekarlar size diyorum eğer karadenizli değilseniz sakın karadenizli koca almayın.ay ne inatcı bu adam yaaaa.
ama yinede beni gecemedinbetül gecemez ki betül gecemez ki
Hmmmm bi taraf betül ..bi taraf dohtorum ..1/10 bahse giriyorum betül 3 hafta sonra seni geçer
Harika olmakta suç ayolEnler de yılın en havalı , en ezikliyici kategorisine yazaydım keşke seni elim gitti gitti en güzellerinden birine gitti
Hahhaha mahşerin 4 atlısııı tamam süper oldukk
Tacizci seniAhum kaptan uyandırdı demeyeydin
Korkacaklar ne manyak kaptana düştük diye
Tel vermek isteyen var mı
İnşallah Abla valla çok sıkıldım bu kilolardan kendime ağustos 22 kadar süre verdim diyetisyene başlayış tarihimi miladım saydım tam 9 ay hedef 62
Kilo bildirimi
Geçen hafta 89
Bu hafta 88.2
Fark -700
Yüzde 0,78
Benim spordan ağırlaşan kasları mı hesaba katarsak sonucu mu idare eder buluyorum kaptanım -1 olmadı ama buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?