Evetttt keisn olacagıızzz haftaya bombaa benden
Ayyyy inşalllahhh kuzummm yaaaaKelebekiii keisnn yenecemm hıhhhh
Dohhturummm kıymatlımm haftaya üziciiiimm seniii
Wuhuuuu restinii görüdmm bebekimmmmyakalayamazsan el salla
Hahahahhhaa canınn sağolsunn bebekimm ama 2.lik veriyimm
Hahaaa benimmmkesinnn
Al kaptanim al ekran goruntuleriniBirinci belli Ya ikinci kim
Ben sadece dely i gecicem gerisi artık kacincilik olur bilmem.
Wawwww kaptanim benim, bigbang olursa birinci olabilirimya ikinci kimdi?
Hahahahhaa huyumuz kurumuzz dikkat laz çıkabilirYalnız dikkatimden kaçmadıkelebekolacam hem yarışa girmiş hem iddialı cümlelerden uzak kalmışsın .
Dely vermiş çoşkuyu her zaman ki gibi
ben kendimi biliyorumda ondan.ne yazıkki hızlı değilim ama istikrarlıyım.azimliyim iradeliyim ama cok gitmiyor bi süre sonra bu bende bıkkınlık yapıyor burda o olmayack inşallah beni idare edin.kopmayım başka zamanlarda kopma sebebim.diyetisyene gitseydim yağ oranı beni motive ediyordu.başkalarına değil kapanan düğmelerime bakıyorum.Yalnız dikkatimden kaçmadıkelebekolacam hem yarışa girmiş hem iddialı cümlelerden uzak kalmışsın .
Dely vermiş çoşkuyu her zaman ki gibi
yok yaaa trabzonlulara hucummmm.benim bey sürmeneli.bi tarafımız şanlı rum derHahahahhaa huyumuz kurumuzz dikkat laz çıkabilir%50 has Trabzonluyukk
Bizmkiler akçabat yomra kuzummben kendimi biliyorumda ondan.ne yazıkki hızlı değilim ama istikrarlıyım.azimliyim iradeliyim ama cok gitmiyor bi süre sonra bu bende bıkkınlık yapıyor burda o olmayack inşallah beni idare edin.kopmayım başka zamanlarda kopma sebebim.diyetisyene gitseydim yağ oranı beni motive ediyordu.başkalarına değil kapanan düğmelerime bakıyorum.
yok yaaa trabzonlulara hucummmm.benim bey sürmeneli.bi tarafımız şanlı rum der
öyle tadı çıkmaz zaten, sen kaçacaksın ben kovalayacağım ki ikimizinde yağlar satışa çıkmış olsunama yinede beni gecemedinbetül gecemez ki betül gecemez ki
öyle tadı çıkmaz zaten, sen kaçacaksın ben kovalayacağım ki ikimizinde yağlar satışa çıkmış olsunBak Ausencia öyle yaptı ama işi çok abarttı, kahrımdan ölsem yetişemem artık ona
Kz ben karadenzliym neyi var topragm eniste benmay sorma yaaa.bekarlar size diyorum eğer karadenizli değilseniz sakın karadenizli koca almayın.ay ne inatcı bu adam yaaaa.
Hahahhhaa gözümüze sokmazsann eğer kançayıı sıkıntı yokk bebişimm
Hanii kuzumm bizlere has kuru int ve sinir varyaa ondan muzdarip rakibemmmKz ben karadenzliym neyi var topragm eniste benm
Dogru olablr oHanii kuzumm bizlere has kuru int ve sinir varyaa ondan muzdarip rakibemmm
Hahaha benziyo benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?