- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
neyi yokki inat mı inat ay bide koçburcu.2 cümlesinden biri benim dediğim olacak.Kz ben karadenzliym neyi var topragm eniste benm
Çok tatlisin ablam.ay sorma tam sutaş modu ..6 ay bitti dün . İyice yetemz oldum zaar..üret üret doymiyi yavruBireh bireh bahanede hazır
Ben seningibi sütaş modunda değilim bi kere
Ben bimden almistim sirkeyi..corekotunu güvendiğim bir aktardan..markasina hic dikkat etmedim ikisininde valla..Oooolduuu o zamannn kuzişimmm benim tip zaten 75kg gösteriyyy yaşım 27,5 yiyebilirim dimii
He ya sorma.Geçen haftaki mesajın vero seni insafa davet ediyorum
Etipüf bu mesajına bakarken bunalımda oldugunu okudum . Sebebi malumbirde üstüne 2. Bebe çalışmalarına başlamış . Ondan sonracıma bebişe yarmalı çorbalar yedirilmiş
Yavrum 2. Düşünüyorsan kv lere alış derim.
Karadenizlilere biri bisey mi soyledineyi yokki inat mı inat ay bide koçburcu.2 cümlesinden biri benim dediğim olacak.
Geçmiş olsunaçım aççççççççççç
Seni listeye almak cesaret ister veroooHaftaya eksi cikcamAusencia kaptanim söz versem mi. Yani utandim tüm takım nerdeyse vermiş ben artı. Geçen haftadan yuz buldum illam. Gerci az önceki öğle yemegim gene dehset !! Akşam yemeklerine dikkat edem ben. Tabi çay in yanında kiler de. Eğer bu hafta verebilirsem haftaya listeye al. Ya da simdi al
yahu keçi dediğin ankaralı (ki benim topragım ankara)ben anlamıyorum hamsinin inatla bi alakası var mı?olur da bu kadar da inat olmaz birde azcık tembel mi desek.Karadenizlilere biri bisey mi soyledimelek gibidirler yahu..tamam biraz maco olabilirler inatlari vardır ama merttirler yahu..akrabalarimdan biliyorum
Ondan almiolar zatenn. Kız deme ama.öyle geldiğimden beri hep verdim.bi bu hafta belki bi kere daha olmistr ama artı larla gelmedm . Listede arti eksi değil mı önemli olanSeni listeye almak cesaret ister verooo
Şaka yapıyorum kız ben anladım seniOndan almiolar zatenn. Kız deme ama.öyle geldiğimden beri hep verdim.bi bu hafta belki bi kere daha olmistr ama artı larla gelmedm . Listede arti eksi değil mı önemli olan. Alacaksa ona göre aksam yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?