Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He ya sorma. istek var bakam.ya . Benim ki şeyyy. Hani madem bu bebem için kvlide neyin cekioz aradan ciksin. .2.ye de baksın. Yoksa oglan kreşe neyin gidecek olur da yeniden haaadi kvalide neyin ugrasmim. Bi de siskoyken 2.olsun varsın . Zayiflarsam istemeyebilirm ikinci
He ya sorma yarmali çorba ayNen çıkıverdi yazık kuzuma
Bu arada geçen hafta ne ddim.arkasındaym ki ben artı çıkcam demisim sıra bendeydi yani . Siranı savdin sen.

neyi yokki inat mı inat ay bide koçburcu.2 cümlesinden biri benim dediğim olacak.
Karadenizlilere biri bisey mi soyledi melek gibidirler yahu..tamam biraz maco olabilirler inatlari vardır ama merttirler yahu..akrabalarimdan biliyorum

Haftaya eksi cikcam Ausencia kaptanim söz versem mi. Yani utandim tüm takım nerdeyse vermiş ben artı. Geçen haftadan yuz buldum illam. Gerci az önceki öğle yemegim gene dehset !! Akşam yemeklerine dikkat edem ben. Tabi çay in yanında kiler de. Eğer bu hafta verebilirsem haftaya listeye al. Ya da simdi al

Ayy bendé hep merak ediodum bi soramadim di..geçmiş olsun yasom7272

Seni listeye almak cesaret ister verooo

Karadenizlilere biri bisey mi soyledi melek gibidirler yahu..tamam biraz maco olabilirler inatlari vardır ama merttirler yahu..akrabalarimdan biliyorum
yahu keçi dediğin ankaralı (ki benim topragım ankara)ben anlamıyorum hamsinin inatla bi alakası var mı?olur da bu kadar da inat olmaz birde azcık tembel mi desek.

Ondan almiolar zatenn. Kız deme ama.öyle geldiğimden beri hep verdim.bi bu hafta belki bi kere daha olmistr ama artı larla gelmedm . Listede arti eksi değil mı önemli olan . Alacaksa ona göre aksam yicem.
Şaka yapıyorum kız ben anladım seni
Sen nasıl olsa liste değilim deyip cozutuyorsun liste beni biraz frenler diye düşünüyorsun en azından vicdan azabıı olur takım arkadaşları düşünerek yemezsın
kaptan bilir Bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…