Hahahaaaa
Canım benimkiler cuma ya çok yakındı o yüzden çok sabrettim sen halledrsin onuha birde ayva tatlısı vardı onu yemedim
suçumu hafifletir mi bilmiyorumm
ayyy koçburcu ve karadeniz ruhu 2 si bi aradanın inadına henüz çözüm yok.Hahahaaaa
Doktorum inadı kıracak yöntemlerin yok mu senin
aslında bende hepinizi merak ediyorum ama burdaki sohbeti kilo verme açısından elzem buluyorum.daha evvel tecrübeyle sabit whats up grubu işin içine girince paylaşım azaldı.oyüzden ona karşıyım.anca mezun olunca sizlerden kopmamak için olabilir.
olacak o kadarkızlar çok üzgünüm ben sizin gib istikrarlı olamadım börek yedim
iki parmak kalınlıgında patatesli börek yedim
tabaga 6 adet koymuşlardı iki kase çorba içtim bir adette börek yedim
olacak o kadarAfiyet olsun, Ausum olsa ekmeği tercih ederdi ama bazen olmuyor işte. Altı börekten sadece birini yemekte büyük başarı, daha ilerisi var ama ben o kadar başarılı olamıyorum
Dogumm günün kutlu olsun tatlim umarim hersey gönlünce olur22 mi oldum ben yaa
Aaaah aaaah 22 yaşım ah22 mi oldum ben yaa
Dogum gunun kutlu olsun tatlımmm. Yeni yaşında hersey diledigin gibi olsun canımmm ♡♡♡22 mi oldum ben yaa
Dogumm günün kutlu olsun tatlim umarim hersey gönlünce olur
Aaaah aaaah 22 yaşım ah
kız daha dur ne oldu
Doğum günün kutlu olsun hedefine ulaştığın mutlu fit bir yılın olsun inşallah
Dogum gunun kutlu olsun tatlımmm. Yeni yaşında hersey diledigin gibi olsun canımmm ♡♡♡
Ayyy dur ben bir kendimi porsuga atıp gelem o zaman 35,5 yaşş yaaaa düşünnn düşünnnnnHepinize çok teşekkür ederim
Ahu060812 yaa ben yaşlandım sınıf arkadaşlarım hep 18-19 yaşlarında ben 22
Olsun canım ne olacak onların arasında sen de18 -19 sayılırsın 3 yaşın lafımı olurHepinize çok teşekkür ederim
Ahu060812 yaa ben yaşlandım sınıf arkadaşlarım hep 18-19 yaşlarında ben 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?