Kolay gelsin tatlimsırf sonuçları göreyim diye mutfaktan giriyorum
yanıma da bir arkadaş verdiler de rahat giremiyorum
He bende atayim 39 dan gün aldımAyyy dur ben bir kendimi porsuga atıp gelem o zaman 35,5 yaşş yaaaa düşünnn düşünnnnn
Gell kuzuumm atlayakk sefamızz olsun yeni otogar plajdan çıkarızHe bende atayim 39 dan gün aldım
Havalar ısınsın hele biraz Delim yaaaGell kuzuumm atlayakk sefamızz olsun yeni otogar plajdan çıkarız
Hahhhaa direkt kalıp halinde çıkarız dimiiiiHavalar ısınsın hele biraz Delim yaaahava buz gibi donarız falan mazallah
yavrummmm , kız sen daha bebeymişin ya22 mi oldum ben yaa
zayıflayaydınız atardınız, şöyle yaza kadar donarak korumanızı yapardınız, yazın çözdürürdük siziGell kuzuumm atlayakk sefamızz olsun yeni otogar plajdan çıkarız
Çözüldüğümüz zaman fit olursak olabilir belki heee DelimmmHahhhaa direkt kalıp halinde çıkarız dimiiiidoğru buzhaneyee
zayıflayaydınız atardınız, şöyle yaza kadar donarak korumanızı yapardınız, yazın çözdürürdük sizi
merhaba bayanlar gecmisi okuyamadim hala bu sabah tartildim
gecen hafta 70.900
bu hafta 72.200
fark+1200
1 HAFTALIK KARGASA SU YESIL CAY ICEMEME SONUCU MALLESEF SONUC BU. BUGUN ITIBARIYLE ESKI DUZENIME DONDUM HAFTAYA IYI HABERLERLE SIZINLEYIM
işte zayıf olaydınız kışın atıp altı ay korumaya alıcaktım sizi, yazında çözecektimyaz olaydı yapardık be Betülüm Yaza zayiflayıp atlarız belki porsuğa Hayali bile güzel yahu
çünkü yediklerin çok değildiay bugün ne kadar acıktım ya yine açımmm
E o da olurdu be yaişte zayıf olaydınız kışın atıp altı ay korumaya alıcaktım sizi, yazında çözecektim
çünkü yediklerin çok değildi
benim sorunumda kolay kolay karnım zil çalmaz , ben nefsizliğimden yerim çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?