Bende katılabilir miyim aranıza. 10 kg vermem lazım . 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum , gün aşırı leslie yapıyorum .
Haftaya eksi cikcamAusencia kaptanim söz versem mi. Yani utandim tüm takım nerdeyse vermiş ben artı. Geçen haftadan yuz buldum illam. Gerci az önceki öğle yemegim gene dehset !! Akşam yemeklerine dikkat edem ben. Tabi çay in yanında kiler de. Eğer bu hafta verebilirsem haftaya listeye al. Ya da simdi al
Kaptanım bu arada @yasom7272 ablam 67.1 miş ameliyathane de heralde bura buzdolabından soğuk yazmış;(
Ausencia
kızlar çok üzgünüm ben sizin gib istikrarlı olamadım börek yedim
iki parmak kalınlıgında patatesli börek yedim
tabaga 6 adet koymuşlardı iki kase çorba içtim bir adette börek yedim
aslında bende hepinizi merak ediyorum ama burdaki sohbeti kilo verme açısından elzem buluyorum.daha evvel tecrübeyle sabit whats up grubu işin içine girince paylaşım azaldı.oyüzden ona karşıyım.anca mezun olunca sizlerden kopmamak için olabilir.
Ausencia abla ya oluyo mu bu yaptığın eski defterleri karıştırmışsın bütün iddiaları getirmişsin önüme
Neyse ben pollyannayım biraz, hani belli bu hafta en iyi ihtimal 100 gr eksi görürüm ama umut işte
olacak o kadarAfiyet olsun, Ausum olsa ekmeği tercih ederdi ama bazen olmuyor işte. Altı börekten sadece birini yemekte büyük başarı, daha ilerisi var "HİÇ YEMEMEK", ama ben o kadar başarılı olamıyorum
22 mi oldum ben yaa
merhaba bayanlar gecmisi okuyamadim hala bu sabah tartildim
gecen hafta 70.900
bu hafta 72.200
fark+1200
1 HAFTALIK KARGASA SU YESIL CAY ICEMEME SONUCU MALLESEF SONUC BU. BUGUN ITIBARIYLE ESKI DUZENIME DONDUM HAFTAYA IYI HABERLERLE SIZINLEYIM
Hemen toparlan şekerim ve dediklerime kulak ver
1- şu dk sonra buraya düzenli gel, ilk günkive lara katlan, kalbin sıkıştıkça sıkışsın ama bu seni demotivize değil yememe için hırslandırsın
2- şoka moka sokma vucudu, ucudumuzun suçu ne, hemen bu akşam öğünü ile birlikte en ala ölçü ve menülere adapte ol
3- suyunu ve yeşil çayını içmeye başla
4- yapabilirsen en azından yürü
bak gör gelecek hafta düzenli bir diyetçi olmuş olacaksın
Bunlar sana geçen haftanın kabahatlisinden nasihatler
ay bugün ne kadar acıktım ya yine açımmm
Bende katılabilir miyim aranıza. 10 kg vermem lazım . 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum , gün aşırı leslie yapıyorum .
Hemen bildiriyorumOoooooo oooo vero ve listeBunu bir düşünmem lazım .
Sen bana haftaya Cumaya kadar patates kızartmasız , yarım ekmek içsiz , tahin pekmezsiz , abur cubursuz menü bildir , tamamdır
Selam söyle bizden de , bir seferoğlu olarak hala takımda olduğunu unutmasın , arada gelsin . Verdiği gramları da tebrik ettiğimi söyle
Kız sen bana yemekten önce börek var ama yemeyeceğim yazmadın mıııı ?
Neyse , Cuma bugün ...2 parmak patates böreğinin telafisi için ççoooook zamanın var .
Aynen katılıyorum .
Dur sen hele bi kilo bildir , daha neler neler dökeceğim ortaya
Aynen , börek mörek büyük iş benim için .Kalkamam onun altından .
Üçgen vücudumu yola getirmem lazım
Nice mutlu yaşlara canım ...
Canım da ne öyle 22 oldum diye ağlamalar , burda bu kadar ablan varken
Beklenen sonuç ersesi , zaten bunu bekliyordun . Bundan sonrası için hepsini unut ve sıkı sıkı sarıl hedefine ve buraya ..lütfen .Altta betülün yazdıklarını okumalısın .
Aynen katılıyorum .
bunu göstermedim hiç ondan olabilir mi
Merhabalar mavi , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1061 bu linke yukarıdaki mesajın gibi bir mesaj yazarsan , uygun olan takımlardan kısa sürede dönüş alacaksındır .
Tez vakitte sağlıklı kilo verirsin umarım
kilo bildirimi yaptim canim okuyarak geliyorum evde is guc hersey duruyorCanım öncelikle yeni işin hayırlı olsun .. umarım her şey çok daha güzel olur .
Buraya attın ya kendini gerisi bizde .
Umarım korktuğun kadar yoktur ve tartı seni çok üzmez yarın .
Öyleyse de hep dediğim gibi ... çabuk toparlanmak önemli.
Şu an ben seni istediğin kadar motive etmeye çalışırım ... ama iş asıl sende bitiyor .
Yarın kilo bildirimi yap ... başla bakalım ...
Ooooooo oooo vero ve listeBunu bir düşünmem lazım .
Sen bana haftaya Cumaya kadar patates kızartmasız , yarım ekmek içsiz , tahin pekmezsiz , abur cubursuz menü bildir , tamamdır
Selam söyle bizden de , bir seferoğlu olarak hala takımda olduğunu unutmasın , arada gelsin . Verdiği gramları da tebrik ettiğimi söyle
Kız sen bana yemekten önce börek var ama yemeyeceğim yazmadın mıııı ?
Neyse , Cuma bugün ...2 parmak patates böreğinin telafisi için ççoooook zamanın var .
Aynen katılıyorum .
Dur sen hele bi kilo bildir , daha neler neler dökeceğim ortaya
Aynen , börek mörek büyük iş benim için .Kalkamam onun altından .
Üçgen vücudumu yola getirmem lazım
Nice mutlu yaşlara canım ...
Canım da ne öyle 22 oldum diye ağlamalar , burda bu kadar ablan varken
Beklenen sonuç ersesi , zaten bunu bekliyordun . Bundan sonrası için hepsini unut ve sıkı sıkı sarıl hedefine ve buraya ..lütfen .Altta betülün yazdıklarını okumalısın .
Aynen katılıyorum .
bunu göstermedim hiç ondan olabilir mi
Merhabalar mavi , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1061 bu linke yukarıdaki mesajın gibi bir mesaj yazarsan , uygun olan takımlardan kısa sürede dönüş alacaksındır .
Tez vakitte sağlıklı kilo verirsin umarım
Hemen bildiriyorum
Geçen hafta 81
Bu hafta 80.2
Fark 0.8
Yüzde % 0.98
kilo bildirimi yaptim canim okuyarak geliyorum evde is guc hersey duruyorama okumam lazim:)
cok tesekkurler canim iyi dileklerin icin aynen geri dondum
Ausencia cnm evet aslında yemiycektimde iradesizlikmi dersin ne dersen de ama diger 5 adet yememdim ayva tatlısıda yemedimmm
bi tebrik edersin artıkkk ay ne yzüsüzümmm
***7.TAKIM 494. ETAP***
Betulina(81.5/80/1.5/%1.84)
saydin78(66.3/65.7/0.6/%0.90)
ervahafsa(73.8/73.5/0.3/%0.41)
Davina(92.2/91.5/0.7/%0.76)
tuba52(88.8/88.1/0.7/%0.79)
roxen2303(63.2/63.1/0.1/%0.16)
Ausencia(71.2/70.1/1.1/%1.54)
masumm(74.1/73.9/0.2/%0.27)
DelyDoly(91.4/90.2/1.2/%1.31)
Dersaadet_(81/80.2/0.8/%0.99)
cydnz_1(85.6/84.2/1.4/%1.64)
Ahu060812(89.9/89.2//%0.79)
kelebekolacam(80.3/79.7/0.6/%0.75) +5 kg. tartı farkı eklendi.
7. Takım Ortalaması: % 0.934
Ben şimdi çıkıyorum ama haftasonu da güzel menülerla aranızda oalcağım inş. Zorlayacağım geleceğim anacımmm bekleyin
Ausencia
PERŞEMBE MENÜM
SABAH/ Sahur
Limonlu bal şerbeti
AKŞAM/ İftar
zeytinyağlı kereviz
tavuk döner
turp salatası
ARA
bir portakal
bir kiwi
bu dörtgünlük listyi yapan arkadaşlar çorba olarak ne yemek lazım?
şehriye olur mu ?
Ben içmiştim sanki ... çorbanın çok farkedeceğini düşünmüyorum . Zaten bi kasecik içiyoruz .
Ama sende bu diyet ne yapar , çok meraktayım .
kahvaltı
1 yeşşil elma
1 bardak süt
10 çig badem
öglen
2 kase tavuk çorbası (şehriyede vardı)
1 dlm patatesli börek (2 parmak kalınlıgında)
ara
1 tane acur turşusu (şirkete gelmişte yiyiverdim bri tane )
akşam (az önce)
5-6 çeri domates
2 badem salatalık
1 dlm peynir
üzerine nar ekşisi gezdirdim yedim
sürekli peynir domates , salatalık oldu bugündlerde akşam ögünü
Dogum günün kutlu olsun cnmHepinize çok teşekkür ederim
@Ahu060812 yaa ben yaşlandımsınıf arkadaşlarım hep 18-19 yaşlarında ben 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?