- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Kiyamammm canimm yaa tuhh gereksiz yere incir çekirdeğini doldurmayacak seylerden agzinizin tadi bozulmuş.Umarim hersey yoluna girerKızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Eşim geldi ve gelir gelmez kavga ettik.
Misafir vardı tam kapıdan çıkıyorlardı çocuklar ayrılmak istemedi .
Bi de benimki iyice ağlamaya başladı .sağ olsun çok inat bir oğlum vardır tutturunca 2 saat boyunca böğüreböğüre ağlar babayı görünce iyicebaşladı ağlamaya.kocam da başladı çağırma milleti eve bu insan görünce böyle oluyo sen de gitme.zaten çocuk bütün gün okuldaydı bende hadi bi yarım saat erken alayım dedim arkadaşlar bizim çocukları da al diyince evlerine gitmeyince onlarınkileri de aldım çocuklar bi tek yol boyu gördü birbirini.eşimi görünce arkadaşta hemen gitti çocuğun üzerini çıkarmadan. kime ne diyim bilemedim. iyice sinirim bozuldu. olan yavrum oldu ona patladım Allah affetsin.
Sonra sofra koydum ona özel çorba yaptım koydum önüne sonra bugünkü meksika salatası ndan koydum sonra keşkek yapmıştım ondan ayırdım koydum.et yok mu diye sordu.sanki önüne yemek koymamışım gibi.bende yok dedim. sonra aklıma geldi keşkek için fazla göğüs eti haşladıydım dolaba koymuştum gelince az yağda kızartırım diye.Ayy dedim dur var halledicem yemi cem dedi . galiba sinir krizi geçirdim elim titremeye başladı çocuğa yemek yediriyordum. banyoya gitim ve ne kadar süre bilmiyorum ağladım kendimi durduramadım .
Kazadan sonra biraz halden anlayacak sandım. Kızlar inanın eşim psikolojimi alt üst etti üzerine çocuğun aksiliği inadı gurbetlikte tuzu biberi.
Allah evinde huzuru olmayan herkese huzur mutluluk versin.
canım ya .sen zaten çok yoruldun dinlenemedin.esinin de belki işle vs ilgili sıkıntısı olmuştur. Yorgun zamanlarda kapris ve çocuk inadı çekmenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim.derin bi nefes al kendine biraz başka kafa meşgul edecek bişey bul.kendini daha çok doldurma.sakin kafayla sakin bir konusmayla hallolur.Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Bi de benimki iyice ağlamaya başladı .sağ olsun çok inat bir oğlum vardır tutturunca 2 saat boyunca böğüreböğüre ağlar babayı görünce iyicebaşladı ağlamaya.kocam da başladı çağırma milleti eve bu insan görünce böyle oluyo sen de gitme.zaten çocuk bütün gün okuldaydı bende hadi bi yarım saat erken alayım dedim arkadaşlar bizim çocukları da al diyince evlerine gitmeyince onlarınkileri de aldım çocuklar bi tek yol boyu gördü birbirini.eşimi görünce arkadaşta hemen gitti çocuğun üzerini çıkarmadan. kime ne diyim bilemedim. iyice sinirim bozuldu. olan yavrum oldu ona patladım Allah affetsin.
Sonra sofra koydum ona özel çorba yaptım koydum önüne sonra bugünkü meksika salatası ndan koydum sonra keşkek yapmıştım ondan ayırdım koydum.et yok mu diye sordu.sanki önüne yemek koymamışım gibi.bende yok dedim. sonra aklıma geldi keşkek için fazla göğüs eti haşladıydım dolaba koymuştum gelince az yağda kızartırım diye.Ayy dedim dur var halledicem yemi cem dedi . galiba sinir krizi geçirdim elim titremeye başladı çocuğa yemek yediriyordum. banyoya gitim ve ne kadar süre bilmiyorum ağladım kendimi durduramadım .
Kazadan sonra biraz halden anlayacak sandım. Kızlar inanın eşim psikolojimi alt üst etti üzerine çocuğun aksiliği inadı gurbetlikte tuzu biberi.
Nisacım bence eşinin canı başka birşeye sıkılmış sana patlamış...bence bu akşam konuyu hiç açma...yarın herşey normalmiş gibi kalk güzel bir kahvaltı hazırla..ağladığını duymuştur hatasını farkedip o gelip konuşacak seninle bana kalırsa..inan okurken çok üzüldüm canını sıkma nolur..Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Menum 02.12.2016 Cuma
Sabah
2 tavuk burgerli 1 yumurta
3 bardak çay
Öğle
2 küçük lahmacun
Bol salata
Akşam
2 yk fasulye
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 35 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlar canlarr nasilsiniz
Valla diyetisyenim de şaşırdı vücudun sana kazık atmamış hızlı hızlı kilo veriyo sen ona kazık atıp kötü besleniyorsun dedi haklı
Geçen hafta vücudumda çok ödem vardı biliyorsun, 2 kilo yağ vermiştim ama vücudumda 2 kiloya yakın ödem oluşunca kilom sabit olmuştu. İşte bu hafta yağ yaktığımdan değildir deo ödemin bi kısmı gitti galiba o yüzden eksi çıktım. Diyetisyen yağ yaktıran tüyolar verdi bana her yemekten sonra içeceğim bi karışım tarifi. Ve paylaşıcam burda tabikii
Sözüm söz abla kaçamak yok tam listezaten böyle devam edersem şimdi bana kıyak geçen vücudum tam bi kazık atacak görecem günümü
Teşekkür ederim canım
Iyi aksamlar kızlar..yüzde Super bravo..
@yasom7272 gecmis olsun kuzum..
@Dersaadet_ doğumgünün kutlu olsun canım..
Menüm
Sabah: peynirli wasa,kahve
Ogle:yarim kelle paça,1 dilim ekmek
Ara:2 pirinc patlagi.1kase yogurt
Akşam:limonlu brokoli salatasi 1 kase bamya 3 catal kadar haslama tavuk..
5 km yürüdüm disarda..
Su 1 litre..
kesin o kişilerden biri benim ben bile son ana kadar umutluydum en az 1.5dan
Bende haftaya poğaça yiyecegim poğaça yiyene be den çok verdi
Ausencia cnm ben eskiden olsa cumadan baslarim tozutmaya cumartesi pazar as ardından gelir kalan 4 günde bu fazlalık ları verip el elde baş başta kaldırdım baktım ki cozutan yok burada benden başka sonra kendimi topsrlardim , ha şimdide çok gitmiyor belki ama en azından inceliyorum
Yarın için tavugumu hasliyirum,suzme yoğurt aldım , brokoli de ocakta hep kendime yapmış olmayın diye ıslak kekte yapicam
Yarında tozutmadan ,kısır yerim salata cesiti yerim kahve icerim .. artık sunu kaama yerlestirdim her ortamda diyete devam edilebilir ... bunuda sizin sayenizde tekrar yakaladım
SlmAusencia abla @aeben abla ve diğer dostlar
sabah
uyarınca
2 kayısı
tarçınlı su
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 PARÇA peynir
dereotu
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
3 köfte
1 kase karalahana çorbası
1 bardak ayran
ara
5 kayısı
1 çay bardağı leblebi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
salata
2 dilim ekmek
birazdan
süt
meyve
bu arada 2 dilim ekmek fazladan oldu yemem lazımdı nefsi më yenildim
Sabah 1 parça ekmek
5 yeşil zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
2 parmak peynir
Ara 4 diyet bisküvi
Ogle 1 avuç fıstık 4 yk yoğurt 3 kurukayisi
Aksam 1 tabak domates çorbası
5 parça kabak Mücver (yağda Kızartma degil)sadece 1 ısırık ekmek
1 bardak yoğurt suyu 3yk yoğurt
Eski işyerime uğradım niye orda kilo aldığımı şimdi anladım zorla Tulumba tatlısı ve çiğ köfte verdiler çantada duruyor
Hemşire hanimda zorla kısırın tadına baktirdi
Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Lahmacunu 1 e indir bence artık tatlım , kilon 1 kaldırır
İyiyiz gülüm , bizimkiler maket yapıyor , bende karşılarında buraları kolaçan ediyorum :)
Ne özlü söz etmiş , o sana kazık atmadı ama sen kötü beslenip ona attın diye .
Doğru ya ben onu unuttum , hatta konuşmuştuk o yağlar haftaya tartıda çıkar diye .
Çok iyi oldu canım , en azından moral olarak çökecektin , şimdi tam gaz devam
Takımın yüzdesi kadar süper olan ne biliyor musun ? Menülerin
Yarını atlatacağına eminim . Şunu da kırdın artık sanırım , kimse diyette olduğumu bilmesin muhabbeti .
Salla gitsin ya
Tam onu yazacaktım canım , akşam mercimek çorbası salata köfte gayet yeterliydi .
İyi ki orada değilsin artık diyesim geldi
Canım hiç üzme kendini . İşten gelince yorgundur bu bir .. Bir başkası yüzünden kendi çocuğunun ağlamasına sinir olmuştur bu iki .. Yok yere sinirlenince de her şeyi bahane eder olmuş yemek gibi .
Git konuş , konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur .
5 senedir herşeyi konuşarak anlatarak halletmeye çalıştım ablacım ama artık farklı şeyler düşünmeye başladım.çünkü artık konuşma anlaşma boyutunu geçtik kavga karşılıklı suçlama ya döndü iş ben daha duygusal bir yapıya sahibim.geçmişi karıştırmak istemiyorum ama duygusal açıdan o kadar çok yaram var ki bir türlü kabuk tutmuyor.adam 5 . yılımızı doldurmuşuz bi çiçek almayı bile gözünde büyütüyor benim böyle şeyleri sevdiğimi bile bile markete gidiyor eve 4 poşet erzak alıyor marketin dibindeki çiçekçiyi bilmiyor 3 senedir gittiği marketin dibindeki ya.bu vurdum duymalı beni yvş Yvş tüketiyor.sağlığım dan olacağıma korkuyorum.Lahmacunu 1 e indir bence artık tatlım , kilon 1 kaldırır
İyiyiz gülüm , bizimkiler maket yapıyor , bende karşılarında buraları kolaçan ediyorum :)
Ne özlü söz etmiş , o sana kazık atmadı ama sen kötü beslenip ona attın diye .
Doğru ya ben onu unuttum , hatta konuşmuştuk o yağlar haftaya tartıda çıkar diye .
Çok iyi oldu canım , en azından moral olarak çökecektin , şimdi tam gaz devam
Takımın yüzdesi kadar süper olan ne biliyor musun ? Menülerin
Yarını atlatacağına eminim . Şunu da kırdın artık sanırım , kimse diyette olduğumu bilmesin muhabbeti .
Salla gitsin ya
Tam onu yazacaktım canım , akşam mercimek çorbası salata köfte gayet yeterliydi .
İyi ki orada değilsin artık diyesim geldi
Canım hiç üzme kendini . İşten gelince yorgundur bu bir .. Bir başkası yüzünden kendi çocuğunun ağlamasına sinir olmuştur bu iki .. Yok yere sinirlenince de her şeyi bahane eder olmuş yemek gibi .
Git konuş , konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur .
Ben üzüldüğünü hiç sanmıyorum canım ya o sadece kendini kendi rahatını düşünüyor.Nisacım bence eşinin canı başka birşeye sıkılmış sana patlamış...bence bu akşam konuyu hiç açma...yarın herşey normalmiş gibi kalk güzel bir kahvaltı hazırla..ağladığını duymuştur hatasını farkedip o gelip konuşacak seninle bana kalırsa..inan okurken çok üzüldüm canını sıkma nolur..
Hallandale birşey olmuyor çocuk yediği dayakla ben üzüntümle kalıyorum o da fosur fosur uyuyor işte.canım ya .sen zaten çok yoruldun dinlenemedin.esinin de belki işle vs ilgili sıkıntısı olmuştur. Yorgun zamanlarda kapris ve çocuk inadı çekmenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim.derin bi nefes al kendine biraz başka kafa meşgul edecek bişey bul.kendini daha çok doldurma.sakin kafayla sakin bir konusmayla hallolur.
Nisaaaaa ne olursa olsun asla şiddet uygulama çocuğuna sonra içine dert olur neden yaptım diye..çocuğun suçu ne ben kızdın sandım..,dayak olur mu ya...lütfen..Hallandale birşey olmuyor çocuk yediği dayakla ben üzüntümle kalıyorum o da fosur fosur uyuyor işte.
Şeytan diyor ,Türkiye ye 2 hafta sonra gidicem inşaallah, gidince dönme kur düzenini hayırlı bi iş bulup çalış.düzenini kur.
Amin canım Rabbim hakkında hayırlısını versinAllah ım sen herşeyin en hayırlısını bilensin.bütün düşüncelerimizi hayırla sonuçlandır.
Ya ben nasıl kızıyorum kendime popişi acıdı yavrumun.evet inat konusunda çok zor bi çocuk.yazın sıcağında yere döktüğü ve buharlaşan suyu bulup tekrar şişeye doldurmam için tam 4 saat böğüre böğüre ağladı ya . öyle kandırılamayan cinsten bi inat . ama ne olursa olsun çocuk işte . sağ olsun burada bi abla vardı türk üst katında oturuyordu çocuğun böyle ağladığını ce uzun süre susmadığını duyduğu zamanlarda hemen iner senin sabrın tükenmeden ben bi şu sıpayı alıp havasını değiştireyim derdi onun oğlu sa biraz inanış halden anlardı . şimdi taşındı ama sağ olsun gerçek ablam gibidirNisaaaaa ne olursa olsun asla şiddet uygulama çocuğuna sonra içine dert olur neden yaptım diye..çocuğun suçu ne ben kızdın sandım..,dayak olur mu ya...lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?