Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 1 parça ekmek
5 yeşil zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
2 parmak peynir

Ara 4 diyet bisküvi

Ogle 1 avuç fıstık 4 yk yoğurt 3 kurukayisi

Aksam 1 tabak domates çorbası
5 parça kabak Mücver (yağda Kızartma degil)sadece 1 ısırık ekmek
1 bardak yoğurt suyu 3yk yoğurt

Eski işyerime uğradım niye orda kilo aldığımı şimdi anladım zorla Tulumba tatlısı ve çiğ köfte verdiler çantada duruyor
Hemşire hanimda zorla kısırın tadına baktirdi

Kızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Eşim geldi ve gelir gelmez kavga ettik.
Misafir vardı tam kapıdan çıkıyorlardı çocuklar ayrılmak istemedi .
Bi de benimki iyice ağlamaya başladı .sağ olsun çok inat bir oğlum vardır tutturunca 2 saat boyunca böğüreböğüre ağlar babayı görünce iyicebaşladı ağlamaya.kocam da başladı çağırma milleti eve bu insan görünce böyle oluyo sen de gitme.zaten çocuk bütün gün okuldaydı bende hadi bi yarım saat erken alayım dedim arkadaşlar bizim çocukları da al diyince evlerine gitmeyince onlarınkileri de aldım çocuklar bi tek yol boyu gördü birbirini.eşimi görünce arkadaşta hemen gitti çocuğun üzerini çıkarmadan. kime ne diyim bilemedim. iyice sinirim bozuldu. olan yavrum oldu ona patladım Allah affetsin.
Sonra sofra koydum ona özel çorba yaptım koydum önüne sonra bugünkü meksika salatası ndan koydum sonra keşkek yapmıştım ondan ayırdım koydum.et yok mu diye sordu.sanki önüne yemek koymamışım gibi.bende yok dedim. sonra aklıma geldi keşkek için fazla göğüs eti haşladıydım dolaba koymuştum gelince az yağda kızartırım diye.Ayy dedim dur var halledicem yemi cem dedi . galiba sinir krizi geçirdim elim titremeye başladı çocuğa yemek yediriyordum. banyoya gitim ve ne kadar süre bilmiyorum ağladım kendimi durduramadım .
Kazadan sonra biraz halden anlayacak sandım. Kızlar inanın eşim psikolojimi alt üst etti üzerine çocuğun aksiliği inadı gurbetlikte tuzu biberi.
Allah evinde huzuru olmayan herkese huzur mutluluk versin.

Kiyamammm canimm yaa tuhh gereksiz yere incir çekirdeğini doldurmayacak seylerden agzinizin tadi bozulmuş.Umarim hersey yoluna girer

Neyse menümü yazayım öğleden sonra düzensiz oldu biraz misafirden ötürü
Sanah
Ilık su elma sirkesi
4 yk ananas
1 yumurta
Ara 1 sb süt 1 yb
Öğle
3 yk keşkek 5 yk meksika salatası
Ara 1 mandalina 4 yk meksika salatası
Akşam
6 yk keşkek
6 yk meksika salatası
1/4 haşlama göğüs eti
Ara 1 sb süt içer yatarım

2.5 litre su
Spor misafire koşuşturmaca :)))

Güzel geçtiğini düşündüğüm bir günümün böylesine kötü biteceğine görmek istemezdim.hem de herşeyin artık güzel olacağına inanıp bir evladım daha olmasını düşündüğüm zamanda. Herşeyin hayırlısı Rabbimden

canım ya .sen zaten çok yoruldun dinlenemedin.esinin de belki işle vs ilgili sıkıntısı olmuştur. Yorgun zamanlarda kapris ve çocuk inadı çekmenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim.derin bi nefes al kendine biraz başka kafa meşgul edecek bişey bul.kendini daha çok doldurma.sakin kafayla sakin bir konusmayla hallolur.

Nisacım bence eşinin canı başka birşeye sıkılmış sana patlamış...bence bu akşam konuyu hiç açma...yarın herşey normalmiş gibi kalk güzel bir kahvaltı hazırla..ağladığını duymuştur hatasını farkedip o gelip konuşacak seninle bana kalırsa..inan okurken çok üzüldüm canını sıkma nolur..

Lahmacunu 1 e indir bence artık tatlım , kilon 1 kaldırır

İyiyiz gülüm , bizimkiler maket yapıyor , bende karşılarında buraları kolaçan ediyorum :)

Ne özlü söz etmiş , o sana kazık atmadı ama sen kötü beslenip ona attın diye .

Doğru ya ben onu unuttum , hatta konuşmuştuk o yağlar haftaya tartıda çıkar diye .

Çok iyi oldu canım , en azından moral olarak çökecektin , şimdi tam gaz devam

Takımın yüzdesi kadar süper olan ne biliyor musun ? Menülerin

kesin o kişilerden biri benim ben bile son ana kadar umutluydum en az 1.5dan

Bende haftaya poğaça yiyecegim poğaça yiyene be den çok verdi

Yarını atlatacağına eminim . Şunu da kırdın artık sanırım , kimse diyette olduğumu bilmesin muhabbeti .

Salla gitsin ya

Tam onu yazacaktım canım , akşam mercimek çorbası salata köfte gayet yeterliydi .

İyi ki orada değilsin artık diyesim geldi

Canım hiç üzme kendini . İşten gelince yorgundur bu bir .. Bir başkası yüzünden kendi çocuğunun ağlamasına sinir olmuştur bu iki .. Yok yere sinirlenince de her şeyi bahane eder olmuş yemek gibi .

Git konuş , konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur .

5 senedir herşeyi konuşarak anlatarak halletmeye çalıştım ablacım ama artık farklı şeyler düşünmeye başladım.çünkü artık konuşma anlaşma boyutunu geçtik kavga karşılıklı suçlama ya döndü iş ben daha duygusal bir yapıya sahibim.geçmişi karıştırmak istemiyorum ama duygusal açıdan o kadar çok yaram var ki bir türlü kabuk tutmuyor.adam 5 . yılımızı doldurmuşuz bi çiçek almayı bile gözünde büyütüyor benim böyle şeyleri sevdiğimi bile bile markete gidiyor eve 4 poşet erzak alıyor marketin dibindeki çiçekçiyi bilmiyor 3 senedir gittiği marketin dibindeki ya.bu vurdum duymalı beni yvş Yvş tüketiyor.sağlığım dan olacağıma korkuyorum.

Ben üzüldüğünü hiç sanmıyorum canım ya o sadece kendini kendi rahatını düşünüyor.
Bitmedi 5 yıldır iş stresi siniri.

Hallandale birşey olmuyor çocuk yediği dayakla ben üzüntümle kalıyorum o da fosur fosur uyuyor işte.
Şeytan diyor ,Türkiye ye 2 hafta sonra gidicem inşaallah, gidince dönme kur düzenini hayırlı bi iş bulup çalış.düzenini kur.

Nisaaaaa ne olursa olsun asla şiddet uygulama çocuğuna sonra içine dert olur neden yaptım diye..çocuğun suçu ne ben kızdın sandım..,dayak olur mu ya...lütfen..

Kızlar akşama doğru bi patlama yaşadım yaaa Allah tan bugün cuma
Sabah(geç kahvaltı)
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
1 Trabzon hurma
1 kase tarçınlı yoğurt
Ara
Çeyrek armut
Akşam
Çorba
Haşlanmış et
Karnabahar haşlama
Yoğurt
Biraz bol yeşillikle az yağlı kısır
Ara
Yarım elma
Birkaç çerez
Su 1,5
Spor
50 dk eliptik
20 dk egzersiz

Nisaaaaa ne olursa olsun asla şiddet uygulama çocuğuna sonra içine dert olur neden yaptım diye..çocuğun suçu ne ben kızdın sandım..,dayak olur mu ya...lütfen..
Ya ben nasıl kızıyorum kendime popişi acıdı yavrumun.evet inat konusunda çok zor bi çocuk.yazın sıcağında yere döktüğü ve buharlaşan suyu bulup tekrar şişeye doldurmam için tam 4 saat böğüre böğüre ağladı ya . öyle kandırılamayan cinsten bi inat . ama ne olursa olsun çocuk işte . sağ olsun burada bi abla vardı türk üst katında oturuyordu çocuğun böyle ağladığını ce uzun süre susmadığını duyduğu zamanlarda hemen iner senin sabrın tükenmeden ben bi şu sıpayı alıp havasını değiştireyim derdi onun oğlu sa biraz inanış halden anlardı . şimdi taşındı ama sağ olsun gerçek ablam gibidir

Eski ben olsam şimdi gider mutfakta ne kadar tatlı şey vardı yerdim.
Ama şimdi ekşi bi elmayedim sütlü kahve içiyorum.sonrada yatıcam .
İyi geceler kızlar.bu geceyi ve geçirdiğim bu tarz tüm olayları unutmak ve yarına Rabbim in izniyle şükürle umutla mutlulukla uyanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…