Evet kuzum benzer seyler yemişizne güzel ayı aynı yemişiz
Teşekkür ederimmDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım
1 bardak yeşil çay içine 1 kabuk tarçın 1 karanfil ve 1 çay kaşığı elma sirkesi koyup her ana öğünden sonra iç dedi bu çok iyi yağ yaktırıyormuşMerakla bekliyorz cnm
Canım teşekkür ederimIyi aksamlar kızlar..yüzde Super bravo..
@yasom7272 gecmis olsun kuzum..
littlecoffeedoc doğumgünün kutlu olsun canım..
Menüm
Sabah: peynirli wasa,kahve
Ogle:yarim kelle paça,1 dilim ekmek
Ara:2 pirinc patlagi.1kase yogurt
Akşam:limonlu brokoli salatasi 1 kase bamya 3 catal kadar haslama tavuk..
5 km yürüdüm disarda..
Su 1 litre..
Teşekkür ederim@DERSAADET canım doğumgünün kutlu olsun nice huzurlu mutlu yıllara
Bende haftaya poğaça yiyecegim poğaça yiyene be den çok verdi
Anaaaa 23 mü bu çok ağır oldulittlecoffeedoc tatlım inşallah 23ncu yasina sağlıkla huzurla ve istediğin kiloda girersin.
Iyi ki doğmuşum diyenlerin daha çok olur
Canım ya küçük şeylerden büyük sorun çıkmış ya üzüldüm ama biraz sakinleş kafanızı toplayın düzelir inşallahKızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Eşim geldi ve gelir gelmez kavga ettik.
Misafir vardı tam kapıdan çıkıyorlardı çocuklar ayrılmak istemedi .
Bi de benimki iyice ağlamaya başladı .sağ olsun çok inat bir oğlum vardır tutturunca 2 saat boyunca böğüreböğüre ağlar babayı görünce iyicebaşladı ağlamaya.kocam da başladı çağırma milleti eve bu insan görünce böyle oluyo sen de gitme.zaten çocuk bütün gün okuldaydı bende hadi bi yarım saat erken alayım dedim arkadaşlar bizim çocukları da al diyince evlerine gitmeyince onlarınkileri de aldım çocuklar bi tek yol boyu gördü birbirini.eşimi görünce arkadaşta hemen gitti çocuğun üzerini çıkarmadan. kime ne diyim bilemedim. iyice sinirim bozuldu. olan yavrum oldu ona patladım Allah affetsin.
Sonra sofra koydum ona özel çorba yaptım koydum önüne sonra bugünkü meksika salatası ndan koydum sonra keşkek yapmıştım ondan ayırdım koydum.et yok mu diye sordu.sanki önüne yemek koymamışım gibi.bende yok dedim. sonra aklıma geldi keşkek için fazla göğüs eti haşladıydım dolaba koymuştum gelince az yağda kızartırım diye.Ayy dedim dur var halledicem yemi cem dedi . galiba sinir krizi geçirdim elim titremeye başladı çocuğa yemek yediriyordum. banyoya gitim ve ne kadar süre bilmiyorum ağladım kendimi durduramadım .
Kazadan sonra biraz halden anlayacak sandım. Kızlar inanın eşim psikolojimi alt üst etti üzerine çocuğun aksiliği inadı gurbetlikte tuzu biberi.
Allah evinde huzuru olmayan herkese huzur mutluluk versin.
Aynen kilo vermem iyi oldu ama bu hafta güvenebileceğim bi ödem de yok yağ yakmam lazım mutlaka çok dikkat edeceğimLahmacunu 1 e indir bence artık tatlım , kilon 1 kaldırır
İyiyiz gülüm , bizimkiler maket yapıyor , bende karşılarında buraları kolaçan ediyorum :)
Ne özlü söz etmiş , o sana kazık atmadı ama sen kötü beslenip ona attın diye .
Doğru ya ben onu unuttum , hatta konuşmuştuk o yağlar haftaya tartıda çıkar diye .
Çok iyi oldu canım , en azından moral olarak çökecektin , şimdi tam gaz devam
Takımın yüzdesi kadar süper olan ne biliyor musun ? Menülerin
Yarını atlatacağına eminim . Şunu da kırdın artık sanırım , kimse diyette olduğumu bilmesin muhabbeti .
Salla gitsin ya
Tam onu yazacaktım canım , akşam mercimek çorbası salata köfte gayet yeterliydi .
İyi ki orada değilsin artık diyesim geldi
Canım hiç üzme kendini . İşten gelince yorgundur bu bir .. Bir başkası yüzünden kendi çocuğunun ağlamasına sinir olmuştur bu iki .. Yok yere sinirlenince de her şeyi bahane eder olmuş yemek gibi .
Git konuş , konuşarak halledilmeyecek sorun yoktur .
Amin her şeyin hayırlısı olsun inşallahAllah ım sen herşeyin en hayırlısını bilensin.bütün düşüncelerimizi hayırla sonuçlandır.
Kız bu kaptan da almaz benj.biliom geçen seneden. .Şaka yapıyorum kız ben anladım seni
Sen nasıl olsa liste değilim deyip cozutuyorsun liste beni biraz frenler diye düşünüyorsun en azından vicdan azabıı olur takım arkadaşları düşünerek yemezsın
kaptan bilir Bakalım ne diyecek
Ooo 1000 gr diyosuuuunnn iyiymişKız bu kaptan da almaz benj.biliom geçen seneden. ._AYNURA_ almio du beni. Aldı zaten 2. Hafta da mı mezun oldum . 1000 gr veriodum haftada
Anammmm aus beni aforoz eder.kelebekolacam
Bende bugün aynı şeyi dusundum yemiyorum yemiyorum verdiğim 200 gr yiyenler benden çok veriyor dedim ken kendime dur bende gidip poğaça yiyim yarın
Selam cnm vallahi bende ne zamandır giremiyorum cnm iki gündür yorumlara bakıp kaçıyorum ben izne ayrılmadan baya kilo almıştım zaten ama geri verdim haftaya insallah izne ayrıldığım kiloma düşeyim geri donucem aranıza çok özledim sizleri vallahiSekercikiz akşam altta adını gördüm ...yazacaktım unuttum
Sende selam vermedin .
Nasıl gidiyor , izindeyken kilolar geri gelmiyor umarım .
E burda yemek yok. Çorba salata. Ayol.açlık krizi olmuo mu. Valla ben diyet yaparken de seni bilmem tabı dé kendime kıyamazdim acirim ben halimé az yedim diye açım die
Canm saltalrda misir salatalik tursusu garnitür koymamazda saknca olrmuSalata var , salataaaa var verom . Benim akşam yediğim salatanın içinde bir tahin helvası yok
Selam cnm vallahi bende ne zamandır giremiyorum cnm iki gündür yorumlara bakıp kaçıyorum ben izne ayrılmadan baya kilo almıştım zaten ama geri verdim haftaya insallah izne ayrıldığım kiloma düşeyim geri donucem aranıza çok özledim sizleri vallahikaptan değişmiş galiba sen olmussun hayırlı olsun tatlim nana niye birakti
Canm saltalrda misir salatalik tursusu garnitür koymamazda saknca olrmu
Tamam kaptanm senin tarifini uyglcm ton baligi yiyemiyrm onun yerine tavuk gogsu ben genelde gobek havus kirmizi lahana dometes salatalik sogan bnlardan yapydm farklilik ayryrmMısırda koymuyorum , kornişonda ... Mısır yüksek kalorili , eğer bir avuç kadar koyacaksan ... ekmek yememen gerek .
Kornişon turşu da tuzlu çok , tuz demek içtiğin suyu vücudun tutması demek .
O yüzden ben , peynirli , tavuklu , ton balıklı , köz biberli ... bol yeşillikli ...limonlu ve sirkeli salata yapıyorum .İçine bir dlm etimek ya da eti form 2 tane kırıp yemeye ayrı bir bayılıyorum .
menümle geldim herkese iyi akşamlar olsun
bugün ki menü :
sabah : 2 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
öğle : 1 bardak süt , 1 muz
ara : 1 kuru incir
akşam : 1 tabak kuru fasulye , 2 kaşık yoğurtlu patlıcan , 2 yk pilav
su : 2,5 lt
spor : bugün yok
Kızlar siZe ne demedim şu avatarımdaki foto var ya gerçi burda çok net değil ama işte onu yoğun istek üzerine bi ajansa göndermiştim çekime çağırdılar çocukları yarın 3 te gidiyorum bakalım bi beklentimiz YOk amaç eğlenmek
Kız bu kaptan da almaz benj.biliom geçen seneden. ._AYNURA_ almio du beni. Aldı zaten 2. Hafta da mı mezun oldum . 1000 gr veriodum haftada
Cuma :
Sabah :
1 bardak ayran +1 yk yulaf kepegi
Arada kahve
Öğle:
Terbiyeli köfte
Karnabahar
Cacık
Akşam :
Salata
Akşam hastane ziyaretimiz vardı , dışarıda yemek istemedik salata ile noktaladık gunu :))
Bu hafta ne yemek yapasım vardı ne yiyesim vardı. saçma sapan bi hafta oldu.
Yarından itibaren tekrar düzene giriyorum
kelebekolacam
Bende bugün aynı şeyi dusundum yemiyorum yemiyorum verdiğim 200 gr yiyenler benden çok veriyor dedim ken kendime dur bende gidip poğaça yiyim yarın
Anammmm aus beni aforoz eder.
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte görelim fit günler inşallahlittlecoffeedoc canimm doğum günün kutlu olsun :)) nice fit mutlu senelere :*
Ya yorma yavruları ahum , çekim mekim . Manken gibiler o belli çok maşallahta .
Sen bu hafta düzenli ye hele bi ... Ama acele et takım doluyooooor.
Aaaa aaaa aaaa şunlarının umuma açık mekanda konuştuklarına bak hele
Haydari ye geldi , gece bile olsa kaçmadı kaptandan
Ah tatlim o 1.5 Kilo oldu sana 5 kilo ben bir gir depresyona bir anda aldım doktora gittim meğerse bende insulin drenci varmış hemde cok yuksek derecede zaten tiroid vardı bide bu eklendi derken diyetisyene basladim bir aydır düzenli yapınca gitti geri allahtan bu cuma kilo bildiririm insallahNana buralarda hep , biraz yorgunluk diyelim ... abla sana emanet dedi :).
Teşekkür ederim çok.
Hadi bakalım ver kiloları, son hafta 1,5 tartın vardı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?