Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım
Teşekkür ederimm

Merakla bekliyorz cnm
1 bardak yeşil çay içine 1 kabuk tarçın 1 karanfil ve 1 çay kaşığı elma sirkesi koyup her ana öğünden sonra iç dedi bu çok iyi yağ yaktırıyormuş

Canım teşekkür ederim
Menünü beğendim afiyet olsun

@DERSAADET canım doğumgünün kutlu olsun nice huzurlu mutlu yıllara
Teşekkür ederim

Bende haftaya poğaça yiyecegim poğaça yiyene be den çok verdi
burda bana da ufaktan bi laf var gibi boşver çok sağlıksız yemesek daha iyi kilo veririz yeme annem yeme gülüm yeme takımdaşım ya da ye gülüm ye tellim ye yarasın

littlecoffeedoc tatlım inşallah 23ncu yasina sağlıkla huzurla ve istediğin kiloda girersin.
Iyi ki doğmuşum diyenlerin daha çok olur
Anaaaa 23 mü bu çok ağır oldu şaka şaka çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalım

Canım ya küçük şeylerden büyük sorun çıkmış ya üzüldüm ama biraz sakinleş kafanızı toplayın düzelir inşallah

Aynen kilo vermem iyi oldu ama bu hafta güvenebileceğim bi ödem de yok yağ yakmam lazım mutlaka çok dikkat edeceğim

Allah ım sen herşeyin en hayırlısını bilensin.bütün düşüncelerimizi hayırla sonuçlandır.
Amin her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Kız bu kaptan da almaz benj.biliom geçen seneden. . _AYNURA_ almio du beni. Aldı zaten 2. Hafta da mı mezun oldum . 1000 gr veriodum haftada

Cuma :

Sabah :
1 bardak ayran +1 yk yulaf kepegi

Arada kahve

Öğle:
Terbiyeli köfte
Karnabahar
Cacık

Akşam :
Salata

Akşam hastane ziyaretimiz vardı , dışarıda yemek istemedik salata ile noktaladık gunu :))

Bu hafta ne yemek yapasım vardı ne yiyesim vardı. saçma sapan bi hafta oldu.
Yarından itibaren tekrar düzene giriyorum

Sekercikiz akşam altta adını gördüm ...yazacaktım unuttum

Sende selam vermedin .

Nasıl gidiyor , izindeyken kilolar geri gelmiyor umarım .
Selam cnm vallahi bende ne zamandır giremiyorum cnm iki gündür yorumlara bakıp kaçıyorum ben izne ayrılmadan baya kilo almıştım zaten ama geri verdim haftaya insallah izne ayrıldığım kiloma düşeyim geri donucem aranıza çok özledim sizleri vallahi kaptan değişmiş galiba sen olmussun hayırlı olsun tatlim nana niye birakti

E burda yemek yok. Çorba salata. Ayol.açlık krizi olmuo mu. Valla ben diyet yaparken de seni bilmem tabı dé kendime kıyamazdim acirim ben halimé az yedim diye açım die

Salata var , salataaaa var verom . Benim akşam yediğim salatanın içinde bir tahin helvası yok

Nana buralarda hep , biraz yorgunluk diyelim ... abla sana emanet dedi :).
Teşekkür ederim çok.
Hadi bakalım ver kiloları , son hafta 1,5 tartın vardı hatırlıyorum

Canm saltalrda misir salatalik tursusu garnitür koymamazda saknca olrmu

Mısırda koymuyorum , kornişonda ... Mısır yüksek kalorili , eğer bir avuç kadar koyacaksan ... ekmek yememen gerek .
Kornişon turşu da tuzlu çok , tuz demek içtiğin suyu vücudun tutması demek .

O yüzden ben , peynirli , tavuklu , ton balıklı , köz biberli ... bol yeşillikli ...limonlu ve sirkeli salata yapıyorum .İçine bir dlm etimek ya da eti form 2 tane kırıp yemeye ayrı bir bayılıyorum .

Tamam kaptanm senin tarifini uyglcm ton baligi yiyemiyrm onun yerine tavuk gogsu ben genelde gobek havus kirmizi lahana dometes salatalik sogan bnlardan yapydm farklilik ayryrm

Ya yorma yavruları ahum , çekim mekim . Manken gibiler o belli çok maşallahta .

Kız bu kaptan da almaz benj.biliom geçen seneden. . _AYNURA_ almio du beni. Aldı zaten 2. Hafta da mı mezun oldum . 1000 gr veriodum haftada

Sen bu hafta düzenli ye hele bi ... Ama acele et takım doluyooooor.

kelebekolacam
Bende bugün aynı şeyi dusundum yemiyorum yemiyorum verdiğim 200 gr yiyenler benden çok veriyor dedim ken kendime dur bende gidip poğaça yiyim yarın

Anammmm aus beni aforoz eder.

Aaaa aaaa aaaa şunlarının umuma açık mekanda konuştuklarına bak hele

Nana buralarda hep , biraz yorgunluk diyelim ... abla sana emanet dedi :).
Teşekkür ederim çok.
Hadi bakalım ver kiloları , son hafta 1,5 tartın vardı hatırlıyorum
Ah tatlim o 1.5 Kilo oldu sana 5 kilo ben bir gir depresyona bir anda aldım doktora gittim meğerse bende insulin drenci varmış hemde cok yuksek derecede zaten tiroid vardı bide bu eklendi derken diyetisyene basladim bir aydır düzenli yapınca gitti geri allahtan bu cuma kilo bildiririm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…