Eski ben olsam şimdi gider mutfakta ne kadar tatlı şey vardı yerdim.
Ama şimdi ekşi bi elmayedim sütlü kahve içiyorum.sonrada yatıcam .
İyi geceler kızlar.bu geceyi ve geçirdiğim bu tarz tüm olayları unutmak ve yarına Rabbim in izniyle şükürle umutla mutlulukla uyanmak istiyorum
Ve bugün söz veriyorum evladıma karşı daha sabırlı olmaya çalışıcam.bağırmıcam ve kesinlikle el kaldırmıcam
Aynen tatlım ya ...Cumaların özelliğine özellik katıldı tövbe Yarabbim
Yarın cuma diye karnıma ağrı giriyor .
BakDavina da bayram çocukları gibi tartısını geceden yatağın altına koyuyormuş
N Nisaca ben 5 senelik evlilik sonrası ikizler oldu ve esinle 5 yıl boyunca yapmadığınız tartismayi çocuklar olunca yaptık çocuk insanın dengesini bozuyor gerçekten ama Allah uzun ömürler versin hepsine, esinlede bir kaç güne duzelir cnm belki başka bir şeye sinirlenmiştir
Ausencia şimdi şu 4 günü nasıl atlatcam bilmiyorum gorucez bakalım inş millet sorup durcak masum nerde diye sonra yerim belki onlardan
T tuba52 senmi sormustun cnm az degilmi diye cnm evet akşam az oldu ama bunlar vardı elimde , aç alıp sadirmaktsnsa bunları yiyim dedim
İyi akşamlar kızlar
Eve geldim uzandım kaldım öyle. Otobüs tuttu biraz yolda baş agrısıyla ugrasıyorum geçti neyseki az biraz.
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Yarım simit
Ögle
Tavuk
Mercimek çorba
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Yaprak sarma
Yogurt
Merhabalar menüm
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk kaşar peyniri
6 zeytin
1 carliston biber
1 ceviz 1 incir 6 badem
Öğlen
5 y.k. bulgur pilavı
100 gr.yogurt
Akşam (biraz fazla yedim)
1 dilim kadar beyaz ekmek
1/2 kepçe şehriye çorbası
2 y.k. pirinç pilavı
4-5 y.k. kuru fasulye
biraz turşu
Su: 2lt.
Spor: sayılırsa ev temizliği
InsaAllah tatlım ♡♥♡♥Aaaaaa ara var , kahve mahve var ya
Hee canım ya akşam azıcık kaçmış ... O da şehriye/ekmek/kuru/pilav bir arada diye .
Eritirsin sen onları
Şok şok şok!! Flaş haberAaaaaa ara var , kahve mahve var ya
Hee canım ya akşam azıcık kaçmış ... O da şehriye/ekmek/kuru/pilav bir arada diye .
Eritirsin sen onları
starbucks der kenara çekilirim ben senelerdir kullanıyorum çok memnunumŞok şok şok!! Flaş haber
Kutu süt götürmüştüm ufaklardan içerim diye aslında hep yanımda oluyorda çantadan çıkarıp içemiyordum:) her gün boşuna taşıyorum.
Biraz sakin bir gündü dur dedim ben bir kahve içeyim
Bardak Termos almayı düşünüyorum daha pratik sogumaz en azından ya da saga sola dökülmez. Demem o ki bana termos önerin :))
Ben Karacadan almıştım memnunumŞok şok şok!! Flaş haber
Kutu süt götürmüştüm ufaklardan içerim diye aslında hep yanımda oluyorda çantadan çıkarıp içemiyordum:) her gün boşuna taşıyorum.
Biraz sakin bir gündü dur dedim ben bir kahve içeyim
Bardak Termos almayı düşünüyorum daha pratik sogumaz en azından ya da saga sola dökülmez. Demem o ki bana termos önerin :))
ne güzel ayı aynı yemişizMerhabalar menüm
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk kaşar peyniri
6 zeytin
1 carliston biber
1 ceviz 1 incir 6 badem
Öğlen
5 y.k. bulgur pilavı
100 gr.yogurt
Akşam (biraz fazla yedim ve karbon oldu)
1 dilim kadar beyaz ekmek
1/2 kepçe şehriye çorbası
2 y.k. pirinç pilavı
4-5 y.k. kuru fasulye
biraz turşu
Su: 2lt.
Spor: sayılırsa ev temizliği
Anliyrm cnm benin oglumda aynı biri geldiginde bir yere gitrigimizde aglama nobetleri bzde arada tartsrz ama bu kadar degil onunda biraz anlaysli olmasi lazm insan sikiliyr kmiseye gelme gitme ne zmna kadar cok zor evlilik cocuk Rabbim hepimize sabr huzr versnKızlar çok yoğun bir gün geçirdim.
Eşim geldi ve gelir gelmez kavga ettik.
Misafir vardı tam kapıdan çıkıyorlardı çocuklar ayrılmak istemedi .
Bi de benimki iyice ağlamaya başladı .sağ olsun çok inat bir oğlum vardır tutturunca 2 saat boyunca böğüreböğüre ağlar babayı görünce iyicebaşladı ağlamaya.kocam da başladı çağırma milleti eve bu insan görünce böyle oluyo sen de gitme.zaten çocuk bütün gün okuldaydı bende hadi bi yarım saat erken alayım dedim arkadaşlar bizim çocukları da al diyince evlerine gitmeyince onlarınkileri de aldım çocuklar bi tek yol boyu gördü birbirini.eşimi görünce arkadaşta hemen gitti çocuğun üzerini çıkarmadan. kime ne diyim bilemedim. iyice sinirim bozuldu. olan yavrum oldu ona patladım Allah affetsin.
Sonra sofra koydum ona özel çorba yaptım koydum önüne sonra bugünkü meksika salatası ndan koydum sonra keşkek yapmıştım ondan ayırdım koydum.et yok mu diye sordu.sanki önüne yemek koymamışım gibi.bende yok dedim. sonra aklıma geldi keşkek için fazla göğüs eti haşladıydım dolaba koymuştum gelince az yağda kızartırım diye.Ayy dedim dur var halledicem yemi cem dedi . galiba sinir krizi geçirdim elim titremeye başladı çocuğa yemek yediriyordum. banyoya gitim ve ne kadar süre bilmiyorum ağladım kendimi durduramadım .
Kazadan sonra biraz halden anlayacak sandım. Kızlar inanın eşim psikolojimi alt üst etti üzerine çocuğun aksiliği inadı gurbetlikte tuzu biberi.
Allah evinde huzuru olmayan herkese huzur mutluluk versin.
Canm hemen karar verme ani sinirle sonucta 5 yilin gecmis bide cocugun oturun konusun birbirinzden beklentilerinizi dile getirin konuslark halledilmicek sey yokHallandale birşey olmuyor çocuk yediği dayakla ben üzüntümle kalıyorum o da fosur fosur uyuyor işte.
Şeytan diyor ,Türkiye ye 2 hafta sonra gidicem inşaallah, gidince dönme kur düzenini hayırlı bi iş bulup çalış.düzenini kur.
starbucks der kenara çekilirim ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum
Ben Karacadan almıştım memnunum
Ay ben bugun o dediklerini yedim bile. Pattis kızartma ve ekmek arası tahin helva.Ooooooo oooo vero ve listeBunu bir düşünmem lazım .
Sen bana haftaya Cumaya kadar patates kızartmasız , yarım ekmek içsiz , tahin pekmezsiz , abur cubursuz menü bildir , tamamdır
Selam söyle bizden de , bir seferoğlu olarak hala takımda olduğunu unutmasın , arada gelsin . Verdiği gramları da tebrik ettiğimi söyle
Kız sen bana yemekten önce börek var ama yemeyeceğim yazmadın mıııı ?
Neyse , Cuma bugün ...2 parmak patates böreğinin telafisi için ççoooook zamanın var .
Aynen katılıyorum .
Dur sen hele bi kilo bildir , daha neler neler dökeceğim ortaya
Aynen , börek mörek büyük iş benim için .Kalkamam onun altından .
Üçgen vücudumu yola getirmem lazım
Nice mutlu yaşlara canım ...
Canım da ne öyle 22 oldum diye ağlamalar , burda bu kadar ablan varken
Beklenen sonuç ersesi , zaten bunu bekliyordun . Bundan sonrası için hepsini unut ve sıkı sıkı sarıl hedefine ve buraya ..lütfen .Altta betülün yazdıklarını okumalısın .
Aynen katılıyorum .
bunu göstermedim hiç ondan olabilir mi
Merhabalar mavi , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1061 bu linke yukarıdaki mesajın gibi bir mesaj yazarsan , uygun olan takımlardan kısa sürede dönüş alacaksındır .
Tez vakitte sağlıklı kilo verirsin umarım
benimki tam olarak bu hiç sorun yaşamadım canımFoto istiyorum :)))
Çantada taşıması kolay dökülmeyecek sızmayacak iyi bir şey istiyorum. Sizinkiler nasıl bu konuda?
E burda yemek yok. Çorba salata. Ayol.açlık krizi olmuo mu. Valla ben diyet yaparken de seni bilmem tabı dé kendime kıyamazdim acirim ben halimé az yedim diye açım dieCuma Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan yeşil çay
1 dlm kepekli etimek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates ve bol maydanoz
Ara
1 sade nescafe
8-9 kuru üzüm
Öğle
1 kase çorba (süzme mercimek)
Havuç salatası bol limonlu
1 kase yoğurt
Akşam
1 büyük kase salata (kırmızı köz biber ve peynir,tere, maydanoz,3 kaşık yoğurt bol limon ve sirke)
1 dlm kepekli etimek
2 saat kadar sonra da bir elma yerim .
Su şuan 1.8 ...2 yi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?