Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve bugün söz veriyorum evladıma karşı daha sabırlı olmaya çalışıcam.bağırmıcam ve kesinlikle el kaldırmıcam

Son verdiğin sözü okuyunca yazacaklarımdan vazgeçtim nisa ..yoksa uzun uzun yazacaktım .
Şimdi tek beklentim senden , evet sözünü tut .

Her çocuk yaramazdır , inatçıdır ... kimi az kimi çok . Ben yarım saat kaldırımda yatan , kaldırmak istediğinde imdaaaat kurtarın beni diye bağıran , çok ez etrafıma insanların , hatta polisin güvenliğin toplandığı bir evlat büyüttüm. 3-4 yaşları böyle geçti .

İnadı fenaydı .

Vurmak , poposuna falan diye yumuşatmıyorum bak ...vurmanın her türlüsü çare olmadığı gibi büyük hata .

Neyse , yazmayacaktım dayanamadım .

Git eşine vur , ona kızdın ya . Ama güç dengesi var işte değil mi ? Ona vursan karşılığı kötü gelir . Ha işte aynı güç demgesi çocuklarımız için de var . Düşün ki karşısında ne kadar dev gibiyiz biz .

N Nisaca ben 5 senelik evlilik sonrası ikizler oldu ve esinle 5 yıl boyunca yapmadığınız tartismayi çocuklar olunca yaptık çocuk insanın dengesini bozuyor gerçekten ama Allah uzun ömürler versin hepsine, esinlede bir kaç güne duzelir cnm belki başka bir şeye sinirlenmiştir

Ausencia şimdi şu 4 günü nasıl atlatcam bilmiyorum gorucez bakalım inş millet sorup durcak masum nerde diye sonra yerim belki onlardan

T tuba52 senmi sormustun cnm az degilmi diye cnm evet akşam az oldu ama bunlar vardı elimde , aç alıp sadirmaktsnsa bunları yiyim dedim

Sorsunlar ... hatta sormasınlar , al yemeklerini yanına in yanlarına .
Canım zaten iyi gözüküyorsun , bunu laf olsun diye yazmıyorum . Hani kilomuz çokken diyeti saklama psikolojisi olabiliyor da , sen zaten gayet iyi duruyorsun ...

Merhabalar menüm
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk kaşar peyniri
6 zeytin
1 carliston biber
1 ceviz 1 incir 6 badem
Öğlen
5 y.k. bulgur pilavı
100 gr.yogurt
Akşam (biraz fazla yedim ve karbon oldu)
1 dilim kadar beyaz ekmek
1/2 kepçe şehriye çorbası
2 y.k. pirinç pilavı
4-5 y.k. kuru fasulye
biraz turşu
Su: 2lt.
Spor: sayılırsa ev temizliği

Aaaaaa ara var , kahve mahve var ya

Hee canım ya akşam azıcık kaçmış ... O da şehriye/ekmek/kuru/pilav bir arada diye .

Eritirsin sen onları

menümle geldim herkese iyi akşamlar olsun

bugün ki menü :
sabah : 2 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
öğle : 1 bardak süt , 1 muz
ara : 1 kuru incir
akşam : 1 tabak kuru fasulye , 2 kaşık yoğurtlu patlıcan , 2 yk pilav
su : 2,5 lt
spor : bugün yok

Aaaaaa ara var , kahve mahve var ya

Hee canım ya akşam azıcık kaçmış ... O da şehriye/ekmek/kuru/pilav bir arada diye .

Eritirsin sen onları
Şok şok şok!! Flaş haber
Kutu süt götürmüştüm ufaklardan içerim diye aslında hep yanımda oluyorda çantadan çıkarıp içemiyordum:) her gün boşuna taşıyorum.
Biraz sakin bir gündü dur dedim ben bir kahve içeyim

Bardak Termos almayı düşünüyorum daha pratik sogumaz en azından ya da saga sola dökülmez. Demem o ki bana termos önerin :))

starbucks der kenara çekilirim ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum

Ben Karacadan almıştım memnunum

ne güzel ayı aynı yemişiz

Anliyrm cnm benin oglumda aynı biri geldiginde bir yere gitrigimizde aglama nobetleri bzde arada tartsrz ama bu kadar degil onunda biraz anlaysli olmasi lazm insan sikiliyr kmiseye gelme gitme ne zmna kadar cok zor evlilik cocuk Rabbim hepimize sabr huzr versn

Canm hemen karar verme ani sinirle sonucta 5 yilin gecmis bide cocugun oturun konusun birbirinzden beklentilerinizi dile getirin konuslark halledilmicek sey yok

Ay ben bugun o dediklerini yedim bile. Pattis kızartma ve ekmek arası tahin helva. Akşam da gofret ler biskuvili çaylar .. Neyse bu hafta da geçsin haftaya dikkat etcem inşallah ondan sonra alivi listeye

E burda yemek yok. Çorba salata. Ayol.açlık krizi olmuo mu. Valla ben diyet yaparken de seni bilmem tabı dé kendime kıyamazdim acirim ben halimé az yedim diye açım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…